Ej a kdo ve kdo je Nada Topčegič, al neki tacga, sem dala v iskalnik, pa ni rezultatov, sam že dolgo me zanima kdo je to, pa bi bla vesela, če bi vidla njeno sliko. Ker sem se enkrat že davno v srednji šoli pobarvala baje tako kot ona in jo kao oponašala, jaz pa še zdaj ne vem kdo je to, pa me še vedno zanima???
Bunny Muffin napisal/-a:Jaz do zdaj še nisem ugotovila nobene podobnosti s kakšno slavno osebo... (včasih je moja babica trdila da zgledam kot Twiggy... no fuckin way ) pa mi vi povejte....
men je to zgodlarca rekla ( d sn kao k Twiggy) mal ji dogaja
mackica napisal/-a:Slišala sm že da sm Jennifer Lopez (verjetno because of my gigantic bootie ) aaaam, poleg tega pa še tej babi http://www.redmonkeydesigns.com/public_html/Stuff2.jpg (Mila Kunis - iz serije na kanalu A Oh ta sedemdeseta, igrala je pa Jackie)
Ko sem lani prišla z morja sem bila baje kot Pocahontas (bratova pripomba)... saj je ona tud znana osebnost, ane . Sem še večkrat slišala, komu vse bi naj bila podobna, ampak se raje ne bi spuščala v to, ker ne vidim nobene podobnosti
Dalila napisal/-a:Ej a kdo ve kdo je Nada Topčegič, al neki tacga, sem dala v iskalnik, pa ni rezultatov, sam že dolgo me zanima kdo je to, pa bi bla vesela, če bi vidla njeno sliko. Ker sem se enkrat že davno v srednji šoli pobarvala baje tako kot ona in jo kao oponašala, jaz pa še zdaj ne vem kdo je to, pa me še vedno zanima???
ena izmed slik
dej v googla napis nada topcagic (pač brez č-jev), pa dej na slike, pa jih je ful
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!