CommandykA napisal/-a:sem kupla ta triple dry pa morem rect da sem kar razocarana...![]()
![]()
Tudi jaz sem iz dneva v dan bolj razocarana...... po mojem nic ne pomaga..
Dolce napisal/-a:Mene pa zanima kako si namestite te potnice??!! Zadnic sem si kupila v DM-u tiste rumene (metuljcki so gor). Ampak kako naj jih pritrdim?? Sploh se noce zalepit, ce pa se, pa se takoj odlepi in zmecka ko premakem roko??!!!![]()
![]()
Anchi napisal/-a:Dolce, te potnice so cela znanost.Jz jih večinoma uporabljam le na majicah z dolgimi rokavi in na puloverjih, jopicah...za kratke majčke so prevelike in tudi opazne. Sicer me živcira, ker majčka ali bolj tanek pulover potem malo čudno izgleda (ker potnica spremeni obliko), sem pa vesela, da ne uničujem blaga. Ne vem pa zakaj se ti noče zalepit.
Probaj jo nalepit tako, da imaš neko majco že oblečeno potem pa daš gor potnico. Ne vem kaj drugega naj ti svetujem, kot da naj bi se to nalepilo tako, da je tisti del, kjer je prepogib potnice tudi na prepogibu rokava. Probaj jo fiksirat tako, da lepiš na čimbolj zravnano blago, če ne obstaja večja verjetnost da se odlepi ali premakne. Drugače je pa čisto odvisno, kako ti bo stalo. Meni enkrat svetovno dobro, drugič malo slabše, tretjič pa čisto zgrešeno. Odvisno od materiala, tvojega gibanja,...
*Ela* potnice NE preprečujejo potenja, samo vpijajo pot, kar ti zna prihranit marsikatero težavo. Samo toliko za informacijo.![]()
Triple Dry-a še nism sprobala, me pa zanima cukrck, koliko si se ti prej potila, ker mislim da večinoma vsak antiperspirant pomaga takim, ki se zmerno potijo.
Jaz počasi ugotavljam, da mi lahko pomaga samo še operacija. Še par stvari bom sprobala, potem se bo pa pač treba s tem sprijaznit. Ampak glej ga šmenta, ravno sm se delno sprijaznila s potenjem, zdaj pa norim zaradi RUMENIH ogabnih flekov, ki mi uničujejo majico.![]()
![]()
![]()
:fight:
In še to: sms, kupila sm Odaban in če ne bo pomagal, te pridem za ušesa.![]()
Aja, pa kupila sm še od Diorja antiperspirant, pa bomo videli...se trudim bit optimist.
Ah Gemini, psiha...sm že marsikdaj za par ur pozabila na potenje in ful dobro sm se počutila, potem pa me je en pogled proti pazduhi popolnoma zatrl...
BEMTI BOBA, kot pravi Gregor!![]()
![]()
Anchi napisal/-a:Triple Dry-a še nism sprobala, me pa zanima cukrck, koliko si se ti prej potila, ker mislim da večinoma vsak antiperspirant pomaga takim, ki se zmerno potijo.
cukrck napisal/-a:CommandykA napisal/-a:sem kupla ta triple dry pa morem rect da sem kar razocarana...![]()
![]()
A pa si ga prov uporablala? K men je pomagov.
smehec napisal/-a:jaz sem pa zdaj nekaj novega, poceni in učinkujoče odkrilain seicer bionsen- deo total body active minerali
prej sem mela ful probleme s pretiranim potenjem in vonjem, to pa zdaj res pomaga! sploh se ne potim večin mi je tak fajn
edino ko sem živčna priteče kakšna kapljica, ampak to je pa tudi vse, prej sem že brez živčnsti bila tak mokra,kot da bi se stuširala pa se ne bi obrisala amapk kr majco oblekla
pa za celo telo je, tak da lahko tisti ki se jim noge fejst potijo tudi tam pošpricajojaz sem si tudi dlani pošricala,ker se mi večkrat spotijo ko sem nervozna in je zdaj super, mi ni več nerodno roke komu dat
fiona napisal/-a:smehec napisal/-a:jaz sem pa zdaj nekaj novega, poceni in učinkujoče odkrilain seicer bionsen- deo total body active minerali
prej sem mela ful probleme s pretiranim potenjem in vonjem, to pa zdaj res pomaga! sploh se ne potim večin mi je tak fajn
edino ko sem živčna priteče kakšna kapljica, ampak to je pa tudi vse, prej sem že brez živčnsti bila tak mokra,kot da bi se stuširala pa se ne bi obrisala amapk kr majco oblekla
pa za celo telo je, tak da lahko tisti ki se jim noge fejst potijo tudi tam pošpricajojaz sem si tudi dlani pošricala,ker se mi večkrat spotijo ko sem nervozna in je zdaj super, mi ni več nerodno roke komu dat
Se ga dobi v DM, Mullerju?
Koliko cekinov?
XtRa napisal/-a:men se zdi d je zlo škodljivo zavirat potenje, ker s potenjem se namreč izločajo strupi iz telesa. in če se ne, se pol začnejo kopičit.. kar se mi ne zdi lih najbolš