claire napisal/-a:če boš takole razmišjala pupa draga, boš pa res težko našla fanta.
če kadi pač kadi. pa ga pusti zato... bolano. lahko izraziš željo, da bi bilo dobro, če neha, a da bi ne smel kaditi, ker ti princeska tako praviš... to je pa preveč. s kakšno pravico? ti si pa lahko kožo s pudri uničuješ? in on bi bil pa prasec, če bi izrazil željo, da bodi pa vedno samo naravna kajne?
kaj da ne pije? to pomeni kaj? niti deci, niti pivo? ali lahko tu pa tam ko so posebne priložnosti? in kdo si ti da boš to določala? nobena nima rada pijanca, a da ne sme pit je pa bolano.
izkorišča. koga? tebe? na kakšen način?
zapravlja? čigav denar? saj pa to vidiš po prvih parih mesecih. ne vem no...
in kakšne vere sme biti?
kaj je pa po njegovo, če še piva ne sme spit? - pretiravam, priznam.
a me razkurijo babe kot si ti, ki pri 30ih ni zate moškega. in kot pravi jullia- ta kosilca, pa oziranje na sve sveto in nesveto okrog sebe... ajoj. in potem si ti vsa uboga. ja če pa je važno kje je malo prahu, ne pa kje je sreča?
o tem, da bi morala pa ti vse delati pa sploh ne bom izgubljala besed. ti je že jullia krasno povedala. enkrat bi mi kaj takega prijavil, pa nikoli več.
a se ti spomniš da to ni kul ko že malodane živita skupaj???? [/b]
Nikomur nisem prepovedala kaditi, enostavno ne začnem s tipom, ki kadi, ker me to res zelo moti.
Da pije pomeni, da se ga večkrat napije, ne da spije eno pivo.
Da je hudo veren pomeni, da vsak dan moli, gre vsaj enkrat na teden k maši in me posiljuje z vero, ne da ima zakramente.
BTW pudram se ne.
Zapravlja denar pomeni, da zapravi veliko plačo za popolnoma nesmiselne stvari, živijo ga starši, avto vsako leto vzame na kredit.
Da izkorišča pomeni to, da sem jaz delala on pa ležal in gledal TV.
IN KOLIKOKRAT NAJ ŠE NAPIŠEM, DA SEM ZA DELITEV DEL, IN DA SEM FANTA ZAPUSTILA RAVNO ZATO, KER JE HOTEL, DA VSE JAZ NAREDIM ON PA NIČ. IN POTEM TROBITE, DA JAZ TAKO HOČEM!!!