McLarnovc napisal/-a:Nimam bič proti nobenmu, ampak ene se res kurbirsko oblačijo.
recimo tipa s takimi omejenimi izjavami ne bi imela niti interesa spoznavat.
delusional napisal/-a:če tip pravi, da če nisi vezan od 19ega oz. 23ega leta, da si luzer, nesposoben za vezo, nezrel, nezaželjen in nimaš več kaj izbirat.
Alwaleed napisal/-a:S časom pa se tisti, ki so bolj zaželjeni in ki si sami želijo partnerstva, med sabo poparčkajo. Ostanejo taki, ki si ali ne želijo partnerstva, ali pa zanj niso zreli
Alwaleed napisal/-a:claire napisal/-a:"vlačuga", "cipica" in "kurba" pač imajo negativno konotacijo. pa če je to tebi všeč ali ne.
Tvoja trditev je trivialno resnična, če s tem misliš, da večina ljudi tako čuti. Ampak "večina ljudi" ni norma, oz. je precej bolna norma, ker tisto, kar večina ljudi misli, pač ni nujno smiselno.
Govoril sem o tem, kaj je nezdravega na ljudeh, ki menijo, da je seks negativen. Vsi ti ljudje imajo skupno to, da uporabljajo besede, kot so "vlačuga" in "kurba" na negativen način. Pri tem je vseeno, ali je takih ljudi 10% ali 90%. Takšna miselnost je žalostna iz razlogov, ki sem jih opisal.claire napisal/-a:jaz osebno nimam nič proti, če se ene vlačijo z vsemi, a kaj imajo potem za jokcat na forumu?
Zakaj pa ne? Zakaj pa ti odgovarjaš?claire napisal/-a:-sex z otrokom je nemoralen.
Seks z bitji, ki se ne odločijo za seks prostovoljno, je nemoralen.claire napisal/-a:-sex z živaljo je nemoralen.
Seks z bitji, ki se ne odločijo za seks prostovoljno, je nemoralen.claire napisal/-a:-sex s sorodniki je nemoralen.
Če se sorodniki odločijo za seks prostovoljno, tak seks ni nemoralen.claire napisal/-a:-za nekatere je celo sex z istim spolom nemoralen.
Če se istospolni partnerji odločijo za seks prostovoljno, tak seks ni nemoralen.claire napisal/-a:-sexanje v skupinah je nemoralno.
Zagotovo ne! Jezus kristus.Če vsi sodelujejo prostovoljno, seveda seks v skupinah ni nemoralen.
claire napisal/-a:če se z vsaj eno alinejo strinjaš z mano
Z nobeno se ne strinjam.
Nemoralno je seksati z nekom, ki noče. Vse ostalo je moralno.claire napisal/-a:meni je pač kurbanje čez mejo.
Kompleks.
Goth.princess napisal/-a:seveda naša družba to obsoja, ampak kaj je bilo v preteklosti, ko so se bratje in sestre in bratranci in sestrične poročali, da bi obdržali zemljo?
claire napisal/-a:jaz se strinjam s tabo, da naj se grejo grupiča, če jim tako paše, da naj bodo geji, če jim tako paše itd.
claire napisal/-a:in to, da je meni kurbanje čez mejo, to ni kompleks dečko dragi.
delusional napisal/-a:McLarnovc, kolkrat si seksal letos?
Alwaleed napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:seveda naša družba to obsoja, ampak kaj je bilo v preteklosti, ko so se bratje in sestre in bratranci in sestrične poročali, da bi obdržali zemljo?
No, to je dejansko problematično, ker so otroki iz takšnih zvez velikokrat pohabljeni, jim manjka kakšna roka, noga, imajo kakšen drug težek genetski defekt.
Definitivno ni dobro, da imajo sorodniki med sabo otroke. Lahko bi celo rekli, da je nemoralno, da jih imajo, ker je prognoza otrokovega zdravstvenega stanja precej slaba.
Definitivno pa to ne pomeni, da bi bilo nemoralno, da seksajo. Naj seksajo. Lahko se tudi poročijo in posvojijo otroke in jih vzgajajo.
Samo sami jih naj ne zaplajajo, ker to povzroča genetski defekt.
McLarnovc napisal/-a:delusional napisal/-a:McLarnovc, kolkrat si seksal letos?
Ne vidim sploh razloga zakaj bi mi bilo odgovorit na to (bolano) vprašanje, oz. mi sploh ni jasno kdo si ti, da bi tebi to odgovarjal.
V eni temi si rekla, da si mentalno ozdravela po tem, ko si si dala joške povečat. Več kot očitno to ne drži. Naprej ti je pa že Alwaleed napisal kako pa kaj...
Goth.princess napisal/-a:Ja to je res, vendar ni nujno, da imajo otroke.
Goth.princess napisal/-a:V današnji družbi jee namreč to grozno in ne vem kaj še vse. Seveda vsi se pa lahko sprašujemo, koliko se vsega tega dogaja za vrati sobe... Sej po eni strani, če je komu to všeč, naj dela! Vsak mora namreč potešiti svojo strast in potrebno. Mar ni res?
delusional napisal/-a:dej ne da se mi kregat z mlajšimi od mene.... ste še prezabiti.
Alwaleed napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:Ja to je res, vendar ni nujno, da imajo otroke.
Prijateljica ima v družini dva poročena para bratrancev in sestričen. Oba para imata otroke z resnimi defekti...Goth.princess napisal/-a:V današnji družbi jee namreč to grozno in ne vem kaj še vse. Seveda vsi se pa lahko sprašujemo, koliko se vsega tega dogaja za vrati sobe... Sej po eni strani, če je komu to všeč, naj dela! Vsak mora namreč potešiti svojo strast in potrebno. Mar ni res?
To se pa strinjam - mislim, da se drugi nimajo kaj vtikat v to.