Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

FOLK, ona je še dijakinja :eek: :eek:

to me zdj spominja na eno iz naše vasi, sam ne Mb...misl kok je huda, lih zdj 1. letnik SŠ, ubistvu jo pa vsi vrtijo okol prsta ker bi pač radi dobil za fukat, ona gre pa z vsakim, saj da je usaj mau luštn, ona pa naseda lepim besedam pa kok jo majo radi..ona se pa pali na enga tipa, ker tistga nemore dobit, se kurva okol s kolegi..WRONG poteza-to pa vem, zarad kolegice k je mela podobno situacijo, ki je niti mau ne odobravam, ker da pa to mislš da boš izpadla jebačka v očeh tipa k si se pof* z usmi..sej se bo pof* s tabo, sam v resni zvezi pa ne bo hotu bit, for sure!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:kaj pa je namen?

Življenje, kot človeku ustreza.

delusional napisal/-a:da se hkrati tako zgodaj vežeš, a ker si se totalno nezgonjen, da najdeš tako odprto osebo, s katero boš lahko hkrati mel vezo in menjaval partnerje?

Ne verjamem, da se lahko ljudje "zgonijo" pri 20ih, porabijo vso svojo kapaciteto za seksualno zabavo, in potem nimajo nikoli več želje tega počet. Željo po seksualni pestrosti ali imaš ali pa nimaš. Da jo imaš, in se hočeš "zgonit" za vnaprej, se mi zdi približno tako, kot da bi se danes hotel najesti za naslednjih 20 let.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

chiqqa napisal/-a:FOLK, ona je še dijakinja :eek: :eek:

Konec 4. letnika in začetek faksa je vendarle nekaj drugega, kot 1. ali 2. letnik. Ne rečem, da je starost 18 ali 19 vrhunec odraslosti, ampak mislim, da bi naj pri teh letih človek že dovolj vedel, kaj počne. Konec koncev lahko voli in vozi avto, s čimer odgovarja za svoje življenje in za tuja.

Z ženo sva se spoznala, ko je bila stara 19, in je imela takrat podobne ideje. Nič ni nujno narobe z njo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jaz bi prej rekla da si ti en lolek-bolek, ki mu je žena čisto spremenila pogled na seks.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

delusional napisal/-a:
Moja trenutna teorija je, da imajo s tem probleme ljudje (ne le ženske), ki težje izklopijo kritični del svojih možganov in se predajo primatskemu.

tako, ja. ponavadi se to dogaja ljudem, ki imajo malo več v glavi in dosti razmišljajo. Uni, ki so zabiti in nič ne razmišljajo, imajo manj problemov s seksom. Ta prvi pa se morajo naučit bit primatski.

fora tle in v IQ, ampak v EI- torej emotional inteligence. mislim da pamet nima dost veze s tem, kok si ti zrel kot oseba in kako dojemaš svet. in da veš, kaj pomeni imet pometeno pred lastnim pragom. in hkrati posledično tut tko dojemaš druge in jih ne obsojaš.

če bi mel vsi EI na nekem solidnem nivoju, bi bil svet tako lep :D

čustveno retardiranih ljudi na tem svetu je pa res malo morje :?

osebno pa menim, da je to, kar počne Alwaleed s svojo punco (ženo?) čist njegova stvar in dokler njima tako paše in jemljeta stvar odgovorno, zakaj pa ne? saj nikogar ne silita v to, al pa promovirata tega stila življenja ljudem, ki ga niso niti pripravljeni sprejeti ali pa razumeti.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Pa kaj folku ni jasno ?

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Jagoda_ napisal/-a:Meni se pač preprosto včasih paše dat dol po prvi pijački, ker sem potrebna in ker mi je užitek sexat in ker... pač tak je, če je sex dober sem tud jaz super volje še cel teden. Ni me sram nevem zakaj bi se počutla krivo al pa slabo zaradi tega, ne pretvarjam se da sem hard to get kr nisem... Gre zgolj za sex in pač telesno privlačnost nikoli se nisem še na nobenega od teh fantov navezala al pa pričakovala karkoli od njih. Noben od mojih dosedanjih fantov ni mel problemov z tem niti me niso manj spoštovali al pa karkoli drugače kot katerokoli drugo punco. Tudi zasedenih fantov ne maram :)

Vse je lepo in prav ampak punce...obup... ma lahko me kličejo kakor jim paše če se bolše počutijo zarad tega, doživela sem že da sva z bivšim ven žurat in so kr neke xy punce hodle do njega in ga svarile pred mano in kolk je on boljši od mene in kaj bo z mano... Ampak da si bo pa ena drznila pozvonit na vrata moje mame in ji solila pamet da me ni vredu vzgajala....Mislim od kod tem kurčevim slovenskih puncam pravica da obsojajo ljudi ker ¨preveč¨ sexajo, svoje fante ker preveč mastrubirajo, ljudje z fetiši pa so itak bolani.

Revice boge pa bi najraje sexale pri temi pomožnosti oblečene.

Hm, tehle 11 strani sem samo preletela, zato ne vem, če ti je že kdo mogoče tole svetoval: bodi malo bolj diskretna.
Tvoj način življenja se da čisto lepo furat, ne da bi za to vedelo celo mesto.
Drugo pa je, če to počneš ne zaradi svojega užitka, ampak zaradi potrjevanja in pozornosti. Potem pa pač dobiš to, kar iščeš.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

ja ne vem, lahko... Ampak lepo prosim tega ne razlagaj ljudem, morebitnim znankam, prijateljicam, ker se mi zdi da res nikogar ne zanima, kje sta se dol dala, kok velikega je imel en mimoidoci ki je slucajno prisel na pijaco

Me pa res ne moti sex for fuun kar z vsakim. Ampak kako se lahko nekatere hvalite s tem, da vas je edn pof...? S tem samo kazete da ste res boge in bi rade povedale, da ste zazeljene med moskimi. Dejsto pa je, da je enim tipom vseeno kaj, sam da se fu++, kak pa to nekaterim ni jasno, pa zalostno :cry: :cry: Sexas zaradi sebe, da ti uzivas, ker ti hoces. Ne rabi to noben vedet.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Kje pa je Jagoda_ zapisala, da ona govori naokoli, s kom vse je spala in kdaj? Lahko da govorijo tipi, lahko da je povedala npr. samo kaki kolegici, ki je od silne nuje po obrekovanju to takoj spravila naprej....

Sicer pa, četudi bi se pogovarjali o hipotetičnem primerku ženske, katere namen bi bil, da bi se o njej vedelo s kolikimi različnimi je spala je to za moje pojme isti drek, kot da nekdo na forum piše o svoji intimi (pa koga zadeva velikost/majhnost v hlačah mojega dragega in kolikokrat mi pride med seksom?), da si zagotovi svojih 5 minutes of fame.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Kira mineštra :rofl:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a:jaz bi prej rekla da si ti en lolek-bolek, ki mu je žena čisto spremenila pogled na seks.

Moji pogledi na seks in monogamijo so se začeli izoblikovati, še preden sem spoznal ženo. Njeni tudi, še preden je spoznala mene. Ko sva se našla, sva bila prijetno presenečena, da imava podobne poglede.

Da ti vrnem uslugo: rekel bi, da si ti ena bitch, ki je noben zdrav moški ne more prenašati. Tvoje zveze in prijateljstva so posledično s samimi psihoti, kakor si sama. Tragično boleče je videti, kako odganjaš od sebe vse, kar je dobrega, in privlačiš vse, kar je zanič.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Alwaleed napisal/-a:Da ti vrnem uslugo: rekel bi, da si ti ena bitch, ki je noben zdrav moški ne more prenašati. Tvoje zveze in prijateljstva so posledično s samimi psihoti, kakor si sama. Tragično boleče je videti, kako odganjaš od sebe vse, kar je dobrega, in privlačiš vse, kar je zanič.

:rofl:

nimam nič proti tvojemu razmišljanju.... ful me čudijo edino leta, pri katerih sta ti in tvoja žena začela tako razmišljati...in tudi zdej pri 29ih bi ti jih dala 40.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a::rofl:

Ali pa si taka samo na forumu? :)

delusional napisal/-a:nimam nič proti tvojemu razmišljanju.... ful me čudijo edino leta, pri katerih sta ti in tvoja žena začela tako razmišljati... in tudi zdej pri 29ih bi ti jih dala 40.

Glede na to, da se ta ocena nanaša na razmišljanje, ne na izgled, bi to lahko bil kompliment? :)

Kaj naj rečem... meni se je od nekdaj zdela čudna dvoličnost človeških pogledov na seks. Ko jaz seksam, je kul, ko nekdo drug seksa, pa ne? Ko me ima, da bi poseksal kakšno drugo, je to razumljiva človeška potreba, ko ima iste želje moja partnerka, je pa izdajstvo in nož v hrbet? In komu pravzaprav škoduje, če partner seksa - v današnjem času, ko imamo teste, kondome, antibiotike, tabletke, vložke?

Ljubosumje in druge negativne občutke, zaradi katerih hočemo nadzorovati partnerjevo spolnost, smo podedovali iz časov, ko je seksualna nezvestoba dejansko bila za človeka in njegovo potomstvo nevarna. Danes pa ni; in ko se sprašujemo, na katero resnično nevarnost nas ti občutki opozarjajo, grabimo v meglo. Kar je danes res pomembno, je zvestoba v glavi, ne zvestoba z muco ali penisom.

Ne glede na to je ljubosumje velikokrat težko preseči, ker je v nas vgrajeno. Ampak zdaj, ko je evolucijsko brez smisla, je ljubosumje samo še destruktivno čustvo, in po drugi strani onstran ljubosumja ležijo bogate seksualne priložnosti, ki jih je žalostno ne izkoristiti.

Intuicijo, da je tako, sem imel že od kakega 20. leta. Da mi je stvar jasna pri 29 in ne šele pri 40 je pa verjetno posledica sreče, da sem naletel na partnerko, ki je razmišljala podobno. Dosti teže je razmišljati in raziskovati v to smer, če si z nekom, ki tega ne podpira ali celo nasprotuje.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Alwaleed napisal/-a:Ali pa si taka samo na forumu? :)

Mah se ti tudi tebi vidi, da si že toliko časa vezan, da ne veš kam je šel ta svet...
Ne bom več pisala o tem kake tipe spoznavam, ker mi gre na živce, da potem o tem sodijo pičke, ki so od 16ega leta vezane oz. v nekem ozkem zaprtem varnem krogu, kjer se vsi med sabo u nulo poznajo, in potem da mi taki serjejo po glavi, da kje jaz te psihopate spoznavam? kaj ti čem govorit p***a, če nisi imela nekega samskega obdobja v lajfu, da bi videla kake vrste tipov sploh obstajajo! najbolj nepoznan tip s katerim je bla na zmenku, je bil od prijatelja prijatelj. Že tiste, ki so neko obdobje samske, vejo o čem govorim in da sploh pri teh letih ni tako lahko najt enega ustreznega in da nima nekih travm. (pustmo stat seks)
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Tako kot jaz ne sodim tebe, ker sexas z neznanci in s tem veliko tvegas, tako prosim ti ne obsojaj mene, ker sem od polnoletnosti pa do zdaj z enim fantom. Ce me ne bi super poservisiral, verjetno ne bi bila z njim a ne?

Obsojat ljudi je najlazje, najtezje se je pa v ogledalo pogledat.

Pac to je tvoja stvar, ljudje so firbcni, vendar ne rabijo vedeti kolkrat ti pride.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

delusional napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Ali pa si taka samo na forumu? :)

Mah se ti tudi tebi vidi, da si že toliko časa vezan, da ne veš kam je šel ta svet...
Ne bom več pisala o tem kake tipe spoznavam, ker mi gre na živce, da potem o tem sodijo pičke, ki so od 16ega leta vezane oz. v nekem ozkem zaprtem varnem krogu, kjer se vsi med sabo u nulo poznajo, in potem da mi taki serjejo po glavi, da kje jaz te psihopate spoznavam? kaj ti čem govorit p***a, če nisi imela nekega samskega obdobja v lajfu, da bi videla kake vrste tipov sploh obstajajo! najbolj nepoznan tip s katerim je bla na zmenku, je bil od prijatelja prijatelj. Že tiste, ki so neko obdobje samske, vejo o čem govorim in da sploh pri teh letih ni tako lahko najt enega ustreznega in da nima nekih travm. (pustmo stat seks)

S tem glede tipov bi se pa res strinjala, sama od 17. leta naprej nisem bila sama dlje kot par mesecev (imela dve resni zvezi) in lahko rečem, da sedaj ko sem sama že 8 mesecev šele prav vidim kaj točno se dogaja okrog mene-kar se tiče "ljubezni", zvez, zvestobe, tega koliko čudakov ja ne svetu, tega koliko oseb bivše/bivšega ni prebolelo, tega da se tipi več sploh ne potrudijo, ker dobijo seks na vsakem vogalu...meni zaenkrat sploh še ni nič jasno, kako se obnašat in kaj sploh pričakovat...kot ponovna socializacija..pojma nisem mela, čist iskreno:) zaenkrat je še fajn, ker neke želje po zvezi nimam, sam si ne predstavljam, kje v bodoče bom sploh najdla kakega primernega, sploh pri teh letih, ko že imam zelo dobro predstavo o tem kaj hočem in kaj ne.
Da ne bom ot, avtorici teme predlagam ,da če se počuti fajn, če misli da dela stvari prav, potem tisto kar se govori sam čez eno uho noter, čez drugo ven. Sama si sexa po eni sami pijački ne predstavljam, sploh pa da se to dogaja "včasih" - kako pogosto je to nisem čist sigurna, tako da težko komentiram.
Odgovori