Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ja ma prav kaj folku ni jasno?? kaj ste spet prišli na debato o nečem čisto desetem? :D
Let's swim to the moon .....
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Hmm.. Kaj se že reče ko je čist off topic? Naci? :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^ tako je :ja:
Let's swim to the moon .....
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Ok. I'm using the magical word ---> NACI! :D
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Libido. napisal/-a:ja ma prav kaj folku ni jasno?? kaj ste spet prišli na debato o nečem čisto desetem? :D

se opravičujem za to pisanje. pač ta beiib je moja biuša i znam mogli bi to rešit na zasebnem, sam je tk zakomplicirana da rajš drugim piše kak sam kot pa da bi se z mano pomenla i razčistla, pred svojim pragom pa ne pomete. še enkrat se opravičujem za zmedo;)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

^^ pol ji pa rajš ZS pošl :?
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

summer_player napisal/-a:
Libido. napisal/-a:ja ma prav kaj folku ni jasno?? kaj ste spet prišli na debato o nečem čisto desetem? :D

se opravičujem za to pisanje. pač ta beiib je moja biuša i znam mogli bi to rešit na zasebnem, sam je tk zakomplicirana da rajš drugim piše kak sam kot pa da bi se z mano pomenla i razčistla, pred svojim pragom pa ne pomete. še enkrat se opravičujem za zmedo;)

You wish I was :eek:
Btw, kdor v temi piše še dalje offtopic, ko se napiše naci, je kaznovan ;) sam opozarjam.
NACI
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Ryu napisal/-a:^^ pol ji pa rajš ZS pošl :?

sej bi pa nebi odpisala, sm pač dramo če delat.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

summer_player napisal/-a:
Ryu napisal/-a:^^ pol ji pa rajš ZS pošl :?

sej bi pa nebi odpisala, sm pač dramo če delat.

sprobi. ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Alwaleed napisal/-a:Spoštovani gospod Študent,

študent_p napisal/-a:Kasneje takšne punce ne bo noben normalen tip hotel za resno zvezo.

mogoče take punce ne bo hotel tak tip, kot si ti; je bo pa zato toliko bolj vesel tak tip, kot sem jaz.

S punco, ki ni zakompleksana glede seksa, je veliko več prav, kot pa narobe.

Za razmerje je taka ženska perfektna. Sproščen odnos do seksa ne glede na predsodke okolice pomeni, da ima samozavest in poštimane poglede v glavi.

Dosti raje imam tako, kot pa eno, ki ne seksa - četudi bi rada - ker se boji, da je potem kak tak, kot si ti, ne bo hotel.

ti si star ene 40 let in si swinger. tako ne razmišljajo tipi od 25 let.

Alwaleed napisal/-a:
Moja trenutna teorija je, da imajo s tem probleme ljudje (ne le ženske), ki težje izklopijo kritični del svojih možganov in se predajo primatskemu.

tako, ja. ponavadi se to dogaja ljudem, ki imajo malo več v glavi in dosti razmišljajo. Uni, ki so zabiti in nič ne razmišljajo, imajo manj problemov s seksom. Ta prvi pa se morajo naučit bit primatski.

missy* napisal/-a:obstajamo tudi ljudje, ki se lazje sprostimo ob neznancih...

jaz sem tudi taka.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:ti si star ene 40 let in si swinger. tako ne razmišljajo tipi od 25 let.

29 ;)

In tako sem razmišljal že od izpred 23.

Če prav razumem, si tudi ti med seksualno samozavestnimi. Pišeš zagotovo tako. Se ti zdi, da rabi takšna ženska, ko si zaželi resno zvezo, nujno enega nezrelega in nesamozavestnega tipa, ki se ne more sprijazniti z njeno seksualnostjo? In da mora biti ta tip star 25 let?

delusional napisal/-a:ponavadi se to dogaja ljudem, ki imajo malo več v glavi in dosti razmišljajo. Uni, ki so zabiti in nič ne razmišljajo, imajo manj problemov s seksom. Ta prvi pa se morajo naučit bit primatski.

LoL :)

To ni čisto fer.

"Več v glavi" je težko meriti. Če sem se od svojih let blizu IQ testov kaj naučil, je bilo to, da inteligence ni mogoče hitro prepoznati, in da smo nagnjeni k temu, da imamo inteligentne ljudi za bedake, kadar se o čem pomembnem z nami ne strinjajo.

Zaradi tega nisem prepričan, če citirana posplošitev drži; če pa bi, pa ne vem, če komu pomaga.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:ja, ker dandanes je res tako: ženska si zaželi resno vezo in potem recimo v treh mesecih spozna samozavestnega, zrelega, všečnega, brez psihičnih motenj, predsodkov in samskega tipa. a-ha.

Ne pravim, da traja samo tri mesece, ampak ali se splača vzeti takega, ki ti ne ustreza, ker je treba čakati manj?

delusional napisal/-a:Koliko časa pa si ti že poročen oz.vezan?

Z ženo sva se spoznala, ko sem jih imel 23 in ona 19.

delusional napisal/-a:Že pri 29ih je tako dolgčas, da se prakticira swinganje? Kaj bo pa pri 40ih?

Odprto razmerje imava že od vsega začetka. Funkcionira. :)

Namen seksualne odprtosti ni preganjanje dolgčasa.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kaj pa je namen?

da se hkrati tako zgodaj vežeš, a ker si se totalno nezgonjen, da najdeš tako odprto osebo, s katero boš lahko hkrati mel vezo in menjaval partnerje?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Zvoncica napisal/-a:
vseenomiska23 napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Sori, ampak, da gre ena zvonit na vrata tvoje mame...wtf?? :eek:

heh, ja mogoče pa ga je srala s kakimi tipi ko so bli v zvezi, pol pa so punce od teh tipov to zvedle! :mrgreen:

A ti bi šla zvonit mami od bejbe, s katero te je tip prevaral? :?

Halo? A smo lahko še bolj bedni in patetični? :gruebel:

poznam eno, k so mt klical v firmo pa pošilal smsje po mobitelu, kaj njihova hčerka počne naokol :/
Odgovori