one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

claire napisal/-a:ti si pa čist vse pomešala. itak da ni neke meje- točno določena cifra.

kako lahko torej določate, kdo se da dol z vsem kar leze in gre in kdo ima zmerno ONS-jev, če folka sploh ne poznate?!

claire napisal/-a: in pod 1)- tak osebek bisi poiskal kar precej več sex objektov, glede na to, da govoriš o tem, da položi vsako.

2)- tak, ki pa do 25. ni imel še niti ene malo resnejše zveze je pa očitno pač tak, da mu do tega ni. in tak ravno tako ne sexa le 3krat na leto.

hahaha, ti živiš v črno-belem svetu. če nima do 25ga leta resne punce, ne seksa samo 3X na leto. ker če do takrat nima punce, se pač da dol z vsem kar leze in gre. hahahaha...

claire napisal/-a:ta moj post je ravno tako debilen kot tvoj, ker pa ti menda ni potrebno govoriti, da so te številke ralativne, kar pa še vedno ne pomeni, da ne obstajajo meje. tako je pri drogah, tako je pri alkoholu, tako je pri oblačenju, in tako je tudi pri sexanju.

ker predvidevam, da ti inteligence ne manjka, si pojasnjujem, da si verjetno prehitro prebrala moj post. kajti prav to sem že js poudarjala, da je vse to relativno in ne moremo posploševat, kdaj so ONS-ji še v mejah normale in kdaj ne oz. pri kateri številki je to sprejemljivo in pri kateri ne.

aja, pa moj odgovor je debilen, če ga bereš debilno :P

edit: še to - zelo zanimiva sta odebeljena stavka, kajne claire?
Zadnjič spremenil Mju, dne 21. Jun. 2009 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Make music, not war
Uporabniški avatar
cupcake
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cupcake »

Tako je. Samska si in nihče ti ne bo govoril, česa ne bi smela počet. Ko boš šla v zvezo bo pa druga stvar. Do takrat pa uživaj, zaščiti se (ne samo pred nosečnostjo), predvsem pa iz ONS ne pričakuj, da se bo nujno razvilo kaj več. Je pa res, da se take stvari hitro izvejo in kmalu lahko pristaneš na slabem glasu, pa četudi si to nardila smao enkrat, dvakrat... Tako pač je :?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ta tema me ful spominja na ono S čim zdržite na partijih :D ena bejba pove, da se da občasno dol s tipi iz čistega veselja, ker ji pač tako paše.. in pol že napad, da je tu ziher nekaj za tem, da taka oseba nima vse pošlihtano in da je slaba oseba. spolnost je sicer pomembna, ampak če se je lotiš drugač ko je to zarisala družba in se ji predajaš pač na svoj način, tako kot tebi paše, je katastrofa. seveda tudi tukaj ni meje, ker lahko postaneš zlahka obseden (odvisen). vzorec se exaktno ponavlja :D tako, da lahko že vnaprej povem, da tiste, ki zagovarjate "svobodni" pogled na ONS, ne boste čist ničesar dosegle, ker lahko stavek To počnem le parkrat na leto in iz svojega užitka!, overite pri notarju in ga nalimate na naslovno stran, pa nasprotnice ONS-ov tega še vedno nebodo videle, ker to enostavno ne more bit normalno.

ampak najbolj me zbodejo komentarji v stilu: Družba je določila tako, V družbi je to tak pa tak, Družba blablabla. saj ne rečem, da se ji moremo v marsičem prilagajat, če hočemo v njej funkcionirat ampak da pa to vzameš za vsak izgovor, da obsojaš "družbene nekorektne" stvari, pa je tudi pretirano. tudi če je kakšna punca bolj odprta in se poslužuje avantur, bodo njeni najbližji verjetno vedeli s kakšnimi nameni to počne. tistim, ki pa nimajo drugega dela kot ocenjevat in komentirat drugih, pa lahko izrekam samo svoje iskreno sožalje za takšno omejenost in se niti nebi sekirala, če se nebi več družili z mano. če nekdo ne odobrava mojega lifestyla, v moji družbi nekako nima kaj iskati.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Mju napisal/-a:kako lahko torej določate, kdo se da dol z vsem kar leze in gre in kdo ima zmerno ONS-jev, če folka sploh ne poznate?!

o dragica. take zadevice pa tudi že ptički čivkajo kdo se jeb* vse naokrog. če gre pa za posameznika/co (npr. tip/pupa, ki drugega ne pozna pa ji slučajno sede ons, pa ga to res ne briga. toda, če je nekdo na slabem glasu bo pa vsak trikrat premislil s kom se bo spustil v intimo. razem. če sam ni isti.)
kot sem rekla, noben ne more določati tega pri neznancih. sicer ne vem kje živiš, a če dobro premisliš, bi menda vedela za vsaj 5 tipov, ki se z njimi nikoli nebi dala dol, ker so že vse obdelali. razen- spet- če nisi sam isti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

no, če pa presojaš na podlagi flavz in govoric, mi je pa vse jasno :) potem najina debata nima konca in je brezpomenska, ker se že v temeljih razhajava :) konc OT.

in, BTW, če vrjameš ali ne - ne poznam niti enega, za katerega bi v tem trenutnu rekla "lej, tale je pa lahki, tko pravjo!". pa veš zakaj? ker flavze preslišim in jih pozabim. NIKOLI nisem presojala folka po splošno znanih dejstvih, ki prihajajo iz ust glavnih flavzarc, ki nimajo v življenju kej drugega počet, kot se spotikat ob ostale :) js pač presojam sama, ker sem dost sposobna, da ne rabjo drugi namesto mene razmišljat :)
Make music, not war
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rachka_ napisal/-a:ampak najbolj me zbodejo komentarji v stilu: Družba je določila tako, V družbi je to tak pa tak, Družba blablabla. saj ne rečem, da se ji moremo v marsičem prilagajat, če hočemo v njej funkcionirat ampak da pa to vzameš za vsak izgovor, da obsojaš "družbene nekorektne" stvari, pa je tudi pretirano. tudi če je kakšna punca bolj odprta in se poslužuje avantur, bodo njeni najbližji verjetno vedeli s kakšnimi nameni to počne. tistim, ki pa nimajo drugega dela kot ocenjevat in komentirat drugih, pa lahko izrekam samo svoje iskreno sožalje za takšno omejenost in se niti nebi sekirala, če se nebi več družili z mano. če nekdo ne odobrava mojega lifestyla, v moji družbi nekako nima kaj iskati.

nisem si mogla kaj da nebi...
ker je to z družbo najbrž name letelo. jaz se strinjam s tabo glede tega, da "družba ne predstavlja nobenega ideala". naša ljuba slovenija pa sploh ne. smo še vedno neka zategnjena republika banana. hotela sem reči le, da je pa vseeno nekaj v družbi postavljeno kot pokvarjeno in nemoralno. (in takšno- roko na srce- tudi Je).
samo čakam, da bo pa en začel zagovarjati pedofilijo, češ saj ene deklice/fantje so pa kao "za". tudi če je 12 let stara punčka "za", je to še zmeraj nemoralno in vsi se bodo enoglasno s tem strinjali. tako je tudi spolni razvrat (poglej samo koliko je bolnih sex fetišev po svetu) nemoralen v družbi. zato tudi vsak z nenormalnim številom spolnih partnerjev ni zdrav.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A si slučajno ravnokar kaznivo dejanje, storjeno nad otrokom, primerjala z visokim številom spolnih partnerjev? Bi se dalo razpravljat, kdo je tu bolan.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mju napisal/-a:no, če pa presojaš na podlagi flavz in govoric, mi je pa vse jasno :) potem najina debata nima konca in je brezpomenska, ker se že v temeljih razhajava :) konc OT.

in, BTW, če vrjameš ali ne - ne poznam niti enega, za katerega bi v tem trenutnu rekla "lej, tale je pa lahki, tko pravjo!". pa veš zakaj? ker flavze preslišim in jih pozabim. NIKOLI nisem presojala folka po splošno znanih dejstvih, ki prihajajo iz ust glavnih flavzarc, ki nimajo v življenju kej drugega počet, kot se spotikat ob ostale :) js pač presojam sama, ker sem dost sposobna, da ne rabjo drugi namesto mene razmišljat :)

in bi se spečala, kjub opozorilom. ker ti ne verjameš, da je ta pa nasilen, ker ti ne verjameš, da ta ima lahko pa čuda spolnih boleznih, ker je vsak dan z drugo, ker ti si mogočna in pravična in ti pa ne obsojaš ljudi. ti pa res ne verjameš, dokler ne boš sama videla kako dan za dnem menjava partnerice, ga slikala in se na lastne oči prepričala.
kar si ti sedaj poudarila, navadno velja za nova znanstva, prijatelje, lahko tudi bodoče fante/punce, nove sošolce. "ne obsojaj." "ne verjemi govoricam." nikakor pa ne za osebe s katerimi bi se spustil v intimen ons odnos.

če si res taka. ti lahko dam pa samo roko. resnično.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jullia_ napisal/-a:A si slučajno ravnokar kaznivo dejanje, storjeno nad otrokom, primerjala z visokim številom spolnih partnerjev? Bi se dalo razpravljat, kdo je tu bolan.

bolezen z boleznijo. ker eni vztrajno zagovajajo obupno število spolnih partnerjev kot normalno.
ne enačim iz vidika kaznivega dejanja in tega ne zagovarjam, podpiram ali kaj podobnega. enačim z vidika bolezni.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Mju napisal/-a:2.) tiste, ki do že več let samski in imajo v enem letu recimo 3 spolne partnerje. to nanese v v osmih letih 24 (recimo od 18 - 25) ONS-jev. to je pa potem že kr grozno al?

Teb bi blo kul, če bi spoznala enga v vseh pogledih super fanta, ki bi ti po nekaj mesecih povedal, da se je par let kurbaril okoli in jih je pred tabo podrl že 25?

Sorry ampak takmu tipu lahko jst u fris rečem, da je navaden kurbir, prav tako ženski, ki se je dala dol s 25 tipi, da je navadna kurbica...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

McLarnovc napisal/-a:Teb bi blo kul, če bi spoznala enga v vseh pogledih super fanta, ki bi ti po nekaj mesecih povedal, da se je par let kurbaril okoli in jih je pred tabo podrl že 25?

Sorry ampak takmu tipu lahko jst u fris rečem, da je navaden kurbir, prav tako ženski, ki se je dala dol s 25 tipi, da je navadna kurbica...

zadi si, na to sem odgovorila že na koncu šeste strani te teme.

claire napisal/-a:in bi se spečala, kjub opozorilom. ker ti ne verjameš, da je ta pa nasilen, ker ti ne verjameš, da ta ima lahko pa čuda spolnih boleznih, ker je vsak dan z drugo, ker ti si mogočna in pravična in ti pa ne obsojaš ljudi. ti pa res ne verjameš, dokler ne boš sama videla kako dan za dnem menjava partnerice, ga slikala in se na lastne oči prepričala.
kar si ti sedaj poudarila, navadno velja za nova znanstva, prijatelje, lahko tudi bodoče fante/punce, nove sošolce. "ne obsojaj." "ne verjemi govoricam." nikakor pa ne za osebe s katerimi bi se spustil v intimen ons odnos.

če si res taka. ti lahko dam pa samo roko. resnično.

o đizs, tep pa res ne potegne. js nisem mela ONS-jev (in zato se nisem po tvojih besedah "spečala kljub opozorilom" in v tej temi ne zagovarjam sama sebe. pa tudi če bi imela že malo morje ONS-jev, se ne bi čutila dolžna komurkoli zagovarjati), samo ne obsajam folka, ki to prakticira. get it now? sploh pa ne na podlagi opzoril drugih. in nikomur ne bom rekla, da se kurba okol, ker je to zame poniževanje. če se je odločil in mu sede, nej. kdo sem js in kdo si ti, da bi mu to lahko očitale? vsi, s katerimi se poda v seks, na to pristanejo, vse je prostovoljno, nihče ni oškodovan. če ti nočeš tipa s preteklostjo, je tvoja stvar, če druge ne moti, je to naša.
Zadnjič spremenil Mju, dne 21. Jun. 2009 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Make music, not war
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Ali se človek odloči, da ne bo nikoli v življenju seksal ali si po katalogu naroči vsak dan tri tipe/ženske je prav njegova stvar. Važno, da to dela ker sam tako želi in da ni česa drugega v ozadju. Name ne eno ne drugo dejanje ne vliva, pa tudi na druge ne. Zguba časa neko moraliziranje in spet označevanje za bolne vsakega, ki počne nekaj drugačnega, nekaj kar nismo še poskusili.
Me zanima kaj so v očeh take čistunke »bolni sex fetiši«. Ampak samo retorično.

claire napisal/-a:
kdo misli da smo aseksualne? tisti, ki ne podpira ons-ov??? se pa motiš... in to zelo!

Tisti tipi, ki od ženske pričakujejo, da čakamo princa na belem konju=njega, da nas razdeviči, ne glede na to koliko časa bo trajalo.

claire napisal/-a:ne boš mi trdil, da taka ne obvelja za lahko pa konec. osebno mnenje je nekaj drugega, a družba je tako, da se jo tako označi.

In? Če njih ne moti zakaj vse tako zmagoslavno poudarjate kdaj katera postane lahka? Sem prepričana, da bi te stvari lahko tudi bolj diskretno opravile, a jih očitno ne zanima kaj plehki ljudje mislijo o njih. In jih zato spoštujem bolj kot kakšno, ki se drži nazaj samo zato, da bo všeč drugim. Če pomislim na tiste, ki jih poznam in veljajo za lahke, jim nič ne manjka: imajo prijatelje, starše in mi delujejo prav srečne.

claire napisal/-a:ampak goni naokrog prav z vsakim ki pride mimo se pa res le peščica. in taki imajo po navadi kake druge komplekse, ki jih v sexu z neznanci sproščajo.

Najbrž je v mnogih primerih tako. Ni pa nujno. Če je nekdo samski in si npr.zaželi seksat enkrat na teden, zakaj bi mu to prepovedali?

claire napisal/-a:kar pa še vedno ne pomeni, da ne obstajajo meje. tako je pri drogah, tako je pri alkoholu, tako je pri oblačenju, in tako je tudi pri sexanju.

Pri zadnjih dveh ne vidim potrebe po mejah. Oziroma si jih postavi vsak zase, ne postavljamo jih pa drugim, samo zato, ker razmišljajo drugače kot mi.

claire napisal/-a:in bi se spečala, kjub opozorilom. ker ti ne verjameš, da je ta pa nasilen, ker ti ne verjameš, da ta ima lahko pa čuda spolnih boleznih, ker je vsak dan z drugo, ker ti si mogočna in pravična in ti pa ne obsojaš ljudi. ti pa res ne verjameš, dokler ne boš sama videla kako dan za dnem menjava partnerice, ga slikala in se na lastne oči prepričala.

Normalno, da se bom sama prepričala. Mi na misel ne pride, da bi človeka odjebala samo zaradi govoric. Takim se še bolj približam, da jim dam priložnost, ker jim zaradi takih kot ti ni lahko.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Js se v trenutku spomnim najmanj 10 tipov s katerimi ne bi mela nč, pa če bi bli zadnji na svetu. Prav tako se v trenutku spomnim najmanj 10 deklet v našem malem kraju, ki so se dale dol s tolikimi tipi, da jih nihče več niti za f** noče.
In ja eni/ene pretiravajo in tako osebo ne cenim. Razumem da se poseksaš z nekom k ti je fajn, te privlači in pač je neka kemija (tud js nisem izjema), ampak nekdo, ki se vsak drug vikend poseksa z nekom drugim in jih v letu dni zbere 15(tako kot jih je moja znanka) je pa zame preveč. Najbolj mi pa ni jasno, kako je sploh možno spoznat takšno količino tipov in da vsak od njih v tebi vzbudi poželenje,strast, željo da se z njim/njo poseksaš četudi ga/jo poznaš 3urce..pri meni redko kateri, zato verjetno ne razumem kako lahko nekdo pride v kratkem času do tako visoke številke spolnih partnerjev.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Noelia napisal/-a:
claire napisal/-a:kar pa še vedno ne pomeni, da ne obstajajo meje. tako je pri drogah, tako je pri alkoholu, tako je pri oblačenju, in tako je tudi pri sexanju.

Pri zadnjih dveh ne vidim potrebe po mejah. Oziroma si jih postavi vsak zase, ne postavljamo jih pa drugim, samo zato, ker razmišljajo drugače kot mi.

meje so pri vsaki možni stvari, pa tuki se ne gre za številko. Potem so odvisneži od seksa zdravi? Gre se samo za to, zakaj nekdo to počne. lahko je en sex addict, pa je podru 20 žensk, lahko je pa nekdo podru 60 žensk, pa nima nobenih problemov s samim sabo.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Zakaj ne moremo pustiti ljudem, da uživajo v spolnosti (kakršnakoli že je), pri katerem nikomur ne škodujejo, brez obsojanja? A je to res tako težko? :nixweiss:

Ne raznorazni spolni fetiši, ampak omejenost ljudi oz. družbe je resna bolezen. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Odgovori