claire napisal/-a:ti si pa čist vse pomešala. itak da ni neke meje- točno določena cifra.
kako lahko torej določate, kdo se da dol z vsem kar leze in gre in kdo ima zmerno ONS-jev, če folka sploh ne poznate?!
claire napisal/-a: in pod 1)- tak osebek bisi poiskal kar precej več sex objektov, glede na to, da govoriš o tem, da položi vsako.
2)- tak, ki pa do 25. ni imel še niti ene malo resnejše zveze je pa očitno pač tak, da mu do tega ni. in tak ravno tako ne sexa le 3krat na leto.
hahaha, ti živiš v črno-belem svetu. če nima do 25ga leta resne punce, ne seksa samo 3X na leto. ker če do takrat nima punce, se pač da dol z vsem kar leze in gre. hahahaha...
claire napisal/-a:ta moj post je ravno tako debilen kot tvoj, ker pa ti menda ni potrebno govoriti, da so te številke ralativne, kar pa še vedno ne pomeni, da ne obstajajo meje. tako je pri drogah, tako je pri alkoholu, tako je pri oblačenju, in tako je tudi pri sexanju.
ker predvidevam, da ti inteligence ne manjka, si pojasnjujem, da si verjetno prehitro prebrala moj post. kajti prav to sem že js poudarjala, da je vse to relativno in ne moremo posploševat, kdaj so ONS-ji še v mejah normale in kdaj ne oz. pri kateri številki je to sprejemljivo in pri kateri ne.
aja, pa moj odgovor je debilen, če ga bereš debilno

edit: še to - zelo zanimiva sta odebeljena stavka, kajne claire?