Jst sicer nisem na fb, ker se mi zdi vse skupaj preveč površno. Ampak si ne znam predstavljat, da bi mi šel prijatelj govort, da imam dobro ritko.

Že s tega vidika ne, ker spadam v "predal" kolegic. Ne vem no. Mal mi je smešno, da bi mi to rekel kšen dober prijatelj kr sam od sebe. Razen če bi bil res pijan al pa bi ga direkt vprašala, sam to pr men ne bo doživu.

Ajde, kšen znanec mi je to rekel. Prjatu pa sigurno ne. Če gre s temi komentarji za pecanje, pa verjetno dovolj dobro poznate svoje fante. Men se ravno ne zdi fer do vas, da pišejo vaši fantje take okol. Saj je logično, da niste edina ženska, ki jo pogleda. Jst npr. prov vidm svojga fanta, kaj mu je pri kšni ženski všeč. Včasih pove, včasih ne. Ker točno ve, da se pol žrem. Da bi šel pa to tisti ženski govort o tem, mu pa na kraj pameti ne pade in še jst ga ne bi glih lepo gledala. :fight: Dokler sem jst njegova, sem za moje pojme jst "naslovnik" za njegove komplimente, za druge ženske naj obdrži zase, ne pa jim na ušesa govort. Ne zdj mislt kot da ga imam nekje zaprtga.

Je pa res, da obstajajo različni ljudje. Moj kolega mi skoz govori, da ne pozna nobenga, ki bi tok kompliciral kot jst.