Survivor

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Hahaha jst pa o neki VELEpromociji govorim..nism vedla, da bo taka zasedba.. ;) :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Noella napisal/-a:tekmovali bodo srbi, makedonci in slovenci.. od 22 tekmovalcev 2 slovenca??? a 20 bo pa porazdeljenih med makedonce in srbe?? looool kera matematika :lol:

Mogoče je to povezano z vloženim denarjem TV3 :wink:
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

moj kolega se je prijavil in ma baje da zelooo dobre možnosti da pride notr, je že v ožjem izboru... držimo pesti zanga :tanz:
Mr.Smith
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Smith »

tjask napisal/-a:moj kolega se je prijavil in ma baje da zelooo dobre možnosti da pride notr, je že v ožjem izboru... držimo pesti zanga :tanz:

Izgleda, da nas je več v ožjem izboru... le kdo bo izbran... :)

Naj izberejo najboljšega... :D
"Life is like a box of chocolates...."
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

njemu žal ni ratal... teb? :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Tole je en redkih resničnostnh, u kerga mi ne bi blo nerodn se prjaut. Diujina filipinskega otoka, čist hud izziu, ampak dejstvo, da se je treba tja podat brez kakršnihkol lepotnih pripomočkou in zadeu za higieno, bi najbrž nadvladalo željo po tovrstnem izpostauljanju. Tko da - bomo pač samo gledal s kauča, sveže stuširani :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

En moj znanec se je prjavu. Prišel v top 5 in zdaj noben nič ne ve. Baje, da je rezerva al kako. Se je to že začelo al še kar čakajo?

Sicer pa ni reality show-a kamor bi se prjavla. :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hm, jst sm brala intervjuje z Ulo Furlan (slovenski del voditeljstva in povezovanja oddaje) in razumela, da so že spokal. Zadeva bo na tevejki sicer šele septembra, začel nej bi se pa že zdej enkrat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori