edino kar mi je na njemu sexy je njegov angleški naglas.. ki pa ga žal v Twilightu nima.. meni bi se nasploh zdel ful boljši vampir Gaspard Ulliel ki so ga meli neki časa v mislih za to vlogo.. bolj se mi zdi mističen in vampirski kot robi.
Nikoli ne bomo vedeli, kako bi Edwarda odigral kdo drug in kako bi nasploh film izpadu, ampak definitivno ga je Robert odigral tko dobr, da ga bolš ne bi mogu. Tiste, ki ste prebrale knjige, se najbrž strinjate
joy23 napisal/-a:Men je Rob tko dobr da ne morm opisat Vse na njem mi je ful sexy - obnašanje, mimika obraza ... ma vse! Na tehle posnetkih na You Tube-u se ga ne morm nagledat, še sploh mi je bil hud na MTV Movie Awards, sem pogledala celotno prireditev in se očitno v Ameriki res vse vrti okoli njega, večkrat so ga omenjali in tudi pokazali na kameri, torej bil je zvezda večera Tisto z Jimom Carreyom je blo najbolš Upam, da nisem edina, ker se mi zdi, da sem že mal obsedena
Ne, nisi edina, ki je obsedena z Robom ...tud jst bi rabila eno terapijo zdravljenja obsedenosti z Robom....
be happy for this moment......... ........this moment is your life
joj, joj, joj......jap tudi jaz sem z njim obsedena Včeraj je malo falilo pa bi v knjigarni kupila knjigo o njem ...lahko bi nredile neki fan klub, hahaha..
Meni je tak lepi
Knjige pa sem že dvakrat prebrala...
i know i know
njegove slike so notri pa intervjuji, pa njegova dela do sedaj..v Felix knjigarni sem bila...Pojdi pogledat, jaz si jo bom ziher kupila mislim da pride 14 evrov.
nvem, kr se takrat nism poglobila v zadevo, sam ko sm napisala lepotna operacija (po ang) v google mi je vrglo vn enpar njegovih slik kak je biu prej in potem (nism vidla neke grozne razlike).. zdej pa se mi ne da več iskat kje naj bi blo to
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.