A je to normalno, da si s svojim ginekologom ful zadovoljen pa z stalno sestro, potem pa pridš po enem letu tja na pregled in ena zoprna tečnoba študentska-lih neki tazga je zgledala- ki je vsa nejevoljna in lih tok da ne bo umrla, ti reče, da nemorš na pregled ker je ginekolog šu na neko nujno pot lih zdej... ok to štekam, ampak da mi ni hotla predpisat tablet, ki jih jemljem že 3 leta?? Hm, njen izgovor, da ji ne delajo računalniki že od zjutri (in spet vzdihljaji k da bo kmalu umrla).. in ji rečem, da sem si nazadnje podaljšala in da sm zdej vse porabla in da rabm ker za ju3 ne bo več tablet.. njo boli k, reče mi SORČI? hmmm k jz dobr vem, da majo oni v enmu predalu te recepte, če jim slučajnooo ne dela računalnik..pa a je to sploh normalno oz. obstaja, da jim cel dan ne delajo računalniki? In spet jovo na novo, noben me ni poklicu da ga ne bo, in zdj morm čakat še 4 mesce na pregled WTF?? In ful dobr, zdj sm kr nek nasred prekinla tablete zrt nje,najdla sm sicer enih par iz starejših škatlic, pa še to yarino pa diane, jz pa jemljem yasminelle