Trenutno sem v fazi pospešenega razvijanja svojih hobijev, ker če ne drugega želim ob mirni, nekarierno naravnani službi, vsaj notranje blesteti in biti izpopolnjena z nečim, kar mi ne bo nujno prinašalo denarja, ampak mir v duši ... Recimo

), bom delala zase, za svojo dušo oz. kot hobi, ker se zaslužit s tem ravno ne da najbolj... Izobrazba pa je tako ali tako relevantna stvar.
), bom delala zase, za svojo dušo oz. kot hobi, ker se zaslužit s tem ravno ne da najbolj... Izobrazba pa je tako ali tako relevantna stvar.   Mislim oz. upam, da sem na dobri poti, da postanem (poklicno) kar si želim in kjer ne bo kakšnih večjih vprašajev glede solidne plače. At least something v tem norem svetu... Če me to zares veseli, pa bom videla šele takrat, ko bom dobila prvo službo na tem področju.
 Mislim oz. upam, da sem na dobri poti, da postanem (poklicno) kar si želim in kjer ne bo kakšnih večjih vprašajev glede solidne plače. At least something v tem norem svetu... Če me to zares veseli, pa bom videla šele takrat, ko bom dobila prvo službo na tem področju.   

V življenju je važno to, da si vztrajen na področju, ki te zanima in da nisi pasiven, da ti ni vseeno.
 V življenju je važno to, da si vztrajen na področju, ki te zanima in da nisi pasiven, da ti ni vseeno.
Roisin napisal/-a:v življenju me zanima milijon stvari, veliko sem hodila na poletne šole, tabore, vse živo delala, tudi kot prostovoljka, hodila sem na svašta tečaje... treba je ves čas delat na sebi, to jst skoz govorim. že na faksu je treba pokazat zagnanost in ambicije. če ti študij dejansko leži in če ni največja napaka v tvojem življenju seveda
današnji časi res niso rožnati, ampak zase vem, da če si ne bi dobila v sloveniji službe, bi šla pa v tujino. nekaj bi že našla. sploh za mladega človeka po moje ne bi smel bit problem dobit službe, sploh če je pripravljen delat!
 Kot bi brala svoje besede... edino, česar se ne poslužujem, je branje strokovne literature s področij, ki me ne zanimajo.
 Kot bi brala svoje besede... edino, česar se ne poslužujem, je branje strokovne literature s področij, ki me ne zanimajo.   Berem tisto, kar moram v okviru učenja, izven tega pa berem tisto, kar mi prvo pride pod roke oz. kar me pritegne in je lahkotno branje. Poleti bo spet več časa, da bom brala...
 Berem tisto, kar moram v okviru učenja, izven tega pa berem tisto, kar mi prvo pride pod roke oz. kar me pritegne in je lahkotno branje. Poleti bo spet več časa, da bom brala...
 No kasneje so me začele zanimati druge stvari, še bolj pa me je potrlo dejstvo, da so tisti, ki so imeli zagotovljene službe, delali veliko bolj na easy vse skupaj, pa ne mislim da so bili priviligirani, ampak da so porabili dosti manj živcev v smislu "saj se mi ni treba gnati, job me itak čaka". No zaradi tega sem se začela vedno bolj oddaljevati od faksa in iskati neko svojo smer..zaenkrat jo vidim v podiplomskem študiju. Drugače se v smislu sposobnosti počutim kar perspektivna, problem bi lahko nastal zgolj iz tega, da se stvari hitro naveličam in potem postanem lena.
 No kasneje so me začele zanimati druge stvari, še bolj pa me je potrlo dejstvo, da so tisti, ki so imeli zagotovljene službe, delali veliko bolj na easy vse skupaj, pa ne mislim da so bili priviligirani, ampak da so porabili dosti manj živcev v smislu "saj se mi ni treba gnati, job me itak čaka". No zaradi tega sem se začela vedno bolj oddaljevati od faksa in iskati neko svojo smer..zaenkrat jo vidim v podiplomskem študiju. Drugače se v smislu sposobnosti počutim kar perspektivna, problem bi lahko nastal zgolj iz tega, da se stvari hitro naveličam in potem postanem lena.