Uf jaz sem zaradi fantov zgubila že kar nekaj frendic. V bistvu je bilo tako, da sta moji naj frendici bili moji sošolki v srednji šoli in smo se res vsak dan videle. Pa sem ponavadi jaz imela fanta in ju nikoli,res nikoli nisem zanemarjala. Pa vedno sta mi pravili, da kako sem lahko že resna in da naj grem raje z njima ven itd. No in je prišlo obdobje ko smo šle vsaka na svoj faks in sta onidve postali resni , jaz pa pač takrat nisem imela fanta. In smo se še veliko slišale pa tudi večkrat sta me poklicale, da bi se dobile na pijači. In sem šla na pijačo. Onidve sta imeli zraven fanta. Obnašali so se grozno,niti približno se niso ozirali na mene. Tolko, da se niso dol dali tam v gostilni. To se je nekaj časa dogajalo, čeprav sta mi rekli da gremo same na pijačo! Po tem sem se odločila, da enostavno ne bom več šla z njima, ker se nočem počutit ko nek lipov bog tam zravn. In sta me še parkrat poklicali, jaz sem jima pa lepo razložil, da ne bom šla nikamor z njima če se mislita tako obnašat. Čez čas sta me nehali klicat, tako da zdaj nimamo več nekih stikov.Nevem ne, ampak jaz če grem ven z kolegi in fantom, se ne obnašam ko neka najstnica in se vesim po tipu, ampak sem z vsemi tam. Ker poznam ta občutek, ko se počutiš ko zadnji drek na tem svetu ko moraš nekomu 'svetit' zraven in tega mojim kolegicam ne mislim narediti.
Jaz svojem fantu ne govorim kaj lahko dela in kaj ne, kam lahko gre, s kom se naj druži itd., in to zahtevam tudi od njega. Ker če bom mislila kaj naredit, bom itak naredila. Znam se sama odločat in vem kaj je dobro in kaj ne, tako da če mi misli kaj prepovedat, lahko pobere svoje stvari in gre. Ker tudi jaz njemu ne bi NIKOLI nič prepovedala!
Aja pa še moj nekdanji kolega me je čist odjebal zaradi ene punce. Bil mi je ko brat,res. Slišala sva se vsak dan in redno dobivala. Vedela sem, da bi za ono punco naredil vse in se je zelo trudil, da jo je dobil,ampak da me bo potem kar odpisal

. Najhuje pa je, ker se je za to odločil sam. Sva se pogovarjale z njegovo punco in mi je rekla, da mu ona nikoli ni rekla naj prekine stike s kolegi. Ona mu je celo rekla, da naj gre kaj z nami ven pa se ma fajn, ampak on je hotel biti samo z njo. To, da si pač pod 'pritiskom' pa zato zanemarjaš kolege se mi ne zdi takoooo hudo, kot da pa da se človek ki ga imaš za brata, to odloči sam. Sej potem mi je še parkrat napisal, da pogreša najine pogovore in bla bla bla.Sem mu samo napisala, da če jih res tako pogreša, da naj nekaj naredi, da jih ne bo več, ampak nič od njega. Zdaj me pa še pogledat ne upa prav, ker je odpisal res vse kolege in zdaj menda ve, da je naredil napako. Hja hvala lepa za takega frenda...dolgo sem rabila, da sem ga 'prebolela', tako da nočem več skozi to.
In pa mojo sestro je pred časom pustil fant in se spoh ne čudim da jo je.Skupaj sta bila 3 leta in ona mu je nonstop govorila naj bo rajši z njo doma al pa naj greta sama ven, brez kolegov. Pa če je hotel na kako pijačko mu je tak dolgo gnjavla, da pol ni šel. Ali pa ko je hotel iti na morje s kolegi, mu je rekla, da ne sme iti in zakaj ne sme ona zravn(čeprav sta sama tudi bila na morju). V glavnem potem ji je tip rekel, da enostavno rabi mir.Da jo ima sicer zelo rad ampak ne more več tako naprej.Da hoče več časa preživeti s frendi,ona ga pa samo omejuje. In da če bi jo mislil prevarat, bi jo itak že in ne bi rabil za to it na morje. V glavnem sama sem ji večkrat rekla, da se naj malo umiri pa se žal ni. Zdaj pa jokca in vidi, da je res delala napako. Hja draga sestrca, zdaj je prepozno...