zaupanje !

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sLOVEnija

Neprebrana objava Napisal/-a srčica <3 »

men se je pa tko zgodl d sm bla ful jezna na tipa in se po msnju zgovarjam z njegovim bratom. neki sm govorila čez tipa k sm bla res čist razkurjena in on kok bi se smeju če bi šla narazn pa koga bi mela, če mam že kšnga ogledanga pa tko in pazi to kaj zvem čez par dni d to sploh ni biu on (brt) ampak je biu moj tip na njegovmu msnju in me je tok šokiral d sm bla kr brez besed :stumm: sam sm bla pol še tok bl jezna :motz:
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

srčica <3 napisal/-a:men se je pa tko zgodl d sm bla ful jezna na tipa in se po msnju zgovarjam z njegovim bratom. neki sm govorila čez tipa k sm bla res čist razkurjena in on kok bi se smeju če bi šla narazn pa koga bi mela, če mam že kšnga ogledanga pa tko in pazi to kaj zvem čez par dni d to sploh ni biu on (brt) ampak je biu moj tip na njegovmu msnju in me je tok šokiral d sm bla kr brez besed :stumm: sam sm bla pol še tok bl jezna :motz:

Jz bi ga na gobec. Temu se reče vohunjenje za punco. :evil:
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Točn tko. Jst sem svojmu povedala in mi je reku-->hotu sem videt kaj boš rekla haha..men se ne zdi smešn :evil:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Če bi meni tip naredil kaj podobnega, kot lahko preberem v teh zadnjih postih, bi bil po hitrem postopku bivši.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

men je bivši isto naredu sam sm že od začetka vedla da je on (res si je namreč izbral neočiten e-mail naslov)....sicer sva v tistem času neki bluzila in nisva bla še tko bolj uradno skp, ampak po tistem dogodku je blo konec za karkoli.

skratka, to da te nekdo tko preverja ni za nikamor!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ok, sem šla še enkrat prebrat in vzamem vse nazaj.

messfox napisal/-a:Dva dni nazaj sem bila pri fantu in brala zgodovino pogovorov. Našla sem pogovor in ugotovila, da je ta ˝tujec˝ moj fant.

Vidva si zaslužita drug drugega.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a /\/\4t3j »

jullia_ napisal/-a:Ok, sem šla še enkrat prebrat in vzamem vse nazaj.

messfox napisal/-a:Dva dni nazaj sem bila pri fantu in brala zgodovino pogovorov. Našla sem pogovor in ugotovila, da je ta ˝tujec˝ moj fant.

ahahaha se strinjam!!! :D :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

srčica <3 napisal/-a:men se je pa tko zgodl d sm bla ful jezna na tipa in se po msnju zgovarjam z njegovim bratom. neki sm govorila čez tipa k sm bla res čist razkurjena in on kok bi se smeju če bi šla narazn pa koga bi mela, če mam že kšnga ogledanga pa tko in pazi to kaj zvem čez par dni d to sploh ni biu on (brt) ampak je biu moj tip na njegovmu msnju in me je tok šokiral d sm bla kr brez besed :stumm: sam sm bla pol še tok bl jezna :motz:

Ja pizdarija, nimaš kej jokat o svoji zvezi BRATU od fanta!
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka

heh sej mu nism jokala sam reku je kako to d ne grem z njim (tipom) vn pa sm rekla d me je čist razkuru pa je prašu zakaj pa tko...sej ga nism kliknla zato d bi težila kake probleme mava :?
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka

srčica <3 napisal/-a:heh sej mu nism jokala sam reku je kako to d ne grem z njim (tipom) vn pa sm rekla d me je čist razkuru pa je prašu zakaj pa tko...sej ga nism kliknla zato d bi težila kake probleme mava :?

JA ampak mislm, da Evelyn zanima zakaj si mu sploh šla to govort. Ali se mogoče motim?
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka

jullia_ napisal/-a:Ok, sem šla še enkrat prebrat in vzamem vse nazaj.

OMG :!: Pa kam gre ta svet? A zdej se bomo pa kr množično preverjal med sabo al kaj? Punce, ki prepoznate v tem: a ne mrote pustit fantovih telefonov, mailov, ipd. pri miru??? :eek: :eek: Kaj je tam tko zanimivga??? ČE pa niste zihr, da ste dost dobre, da bimel fant rad samo vas, pol pa raje prej same s sabo pošlihtajte, pol se pa v kako zvezo spravte... :!: :eek: :eek: :?
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka

mah ne vem sei zdej mi je žou.drugač se dost štekava k sva bla skos sošolca u osnovni špa tko se poznamo že ful doug, več k z mojim...mah kr je blo je blo zdej smo se že zmenl :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Problem je v tem, da je tako težko najti človeka, ki ti zaupa do te mere, da lahko tut ti začneš zaupat njemu...

Jaz sem tut zelo nezaupljiva. Moj mi posoja njegov mobi in njegov računalnik, sama mu pa nikol nebi upala kar za več dni dat svojega računalnika... Pa ne vem zakaj... :nixweiss: Pa ne skrivam prav ničesar; in prav tako mu povem večino stvari.

In če prav mam po cel dan njegov računalnik, nisem še nikol odprla nobene njegove mape... Sploh nočem in neupam...

Ah, težko razložit te moje stopnje zaupanja, ker jih noben ne razume :D ... :wink:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Messfox, zakaj si mu povedala :?:
Jaz mu ne bi tako hitro...bi se še malo igrala z njim, ko bi skapirala :D
Kot mačka z mišjo..bi ga zajebavala nazaj, pa naj dobi, kar je hotel slišat.
Vem, da bi s tem naredla prepir, pa kaj? Zdaj je recesija, škoda dnara za kafe, da bi si pritisk dvigoval. Mal se spičiš, pa je.

Tema o vpogledih v tehnološke pripomočke partnerjev pa že obstaja. Ne vem, kaj je na telefonu tak hudo osebnega, da partner ne bi smel tega videt. Če skrivaš, skrivaš z razlogom.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

positive vibration napisal/-a: Tema o vpogledih v tehnološke pripomočke partnerjev pa že obstaja. Ne vem, kaj je na telefonu tak hudo osebnega, da partner ne bi smel tega videt. Če skrivaš, skrivaš z razlogom.

se strinjam s tem kar si napisala. AMpak sej včasih ne gre za "skrivanje", ampak pač za delitev na njegovo in tvoje al kak naj povem...
Drugače pa ne vem kaj bi jaz naredila v takši situaciji kot je napisala messfox... Najbrž bi povedala... nvem...
Odgovori