srčica <3 napisal/-a:men se je pa tko zgodl d sm bla ful jezna na tipa in se po msnju zgovarjam z njegovim bratom. neki sm govorila čez tipa k sm bla res čist razkurjena in on kok bi se smeju če bi šla narazn pa koga bi mela, če mam že kšnga ogledanga pa tko in pazi to kaj zvem čez par dni d to sploh ni biu on (brt) ampak je biu moj tip na njegovmu msnju in me je tok šokiral d sm bla kr brez besedsam sm bla pol še tok bl jezna
srčica <3 napisal/-a:men se je pa tko zgodl d sm bla ful jezna na tipa in se po msnju zgovarjam z njegovim bratom. neki sm govorila čez tipa k sm bla res čist razkurjena in on kok bi se smeju če bi šla narazn pa koga bi mela, če mam že kšnga ogledanga pa tko in pazi to kaj zvem čez par dni d to sploh ni biu on (brt) ampak je biu moj tip na njegovmu msnju in me je tok šokiral d sm bla kr brez besedsam sm bla pol še tok bl jezna
jullia_ napisal/-a:Ok, sem šla še enkrat prebrat in vzamem vse nazaj.messfox napisal/-a:Dva dni nazaj sem bila pri fantu in brala zgodovino pogovorov. Našla sem pogovor in ugotovila, da je ta ˝tujec˝ moj fant.
Vidva si zaslužita drug drugega.
positive vibration napisal/-a: Tema o vpogledih v tehnološke pripomočke partnerjev pa že obstaja. Ne vem, kaj je na telefonu tak hudo osebnega, da partner ne bi smel tega videt. Če skrivaš, skrivaš z razlogom.