Sama ven

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Meni je tudi smotano it sama ven :D Enostavno rabim nekoga zraven, da lahko čvekam, poslušam ipd. Pa ne predstavljam si tudi, da bi šla sama vn jest. Ne vem, bedno bi se počutila.
Ok, včasih že rabiš čas zase, kak sprehod pa to. Ampak sicer si ne predstavljam, da bi sama šla v kino, v restavracijo ipd.
Šoping, fitness pa te zadeve pa seveda sama :razz:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Vedno sama: nakupovanje, rekreacija, razni priložnostni opravki v mestu, obiski zdravnika ...
Najraje sama: na predavanjih (žal neuresničljivo).

Obvezno v družbi: žur, kino, pijača, kosilo. Če ni kandidatov, se tem dogodkov odpovem in jih nadomestim s čim drugim - npr. kosilo doma ipd.

Rada sem sama, samo v obdobjih anksioznosti je malce težavno.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

To, da greš sam jest, se mi ne zdi nič takega. Tudi jaz sem že bla parkrat v tej situaciji, da ni blo nobenga znanega na faxu pa sm pač sama šla...je pa res, da če ne bi imela nič za brat, bi mi blo čudno. Tak pa ni blo nič kaj posebnega.
Večkrat grem tud sama na sprehod, se rekreirat, v šoping obvezno sama, ker se mi ne da čakat drugih.
Al pa v knjižnico, al pa zjutraj na čaj/kavo...ampak časopisje je redni spremljevalec.

Ne bi pa šla sama žurat, preprosto zato, ker bi mi blo dolgčas in bi mi to vsi iz čela prebrali. Nekak nisem tak tip človeka, da bi se znala sama s sabo zamotit :D

Drugih pa niti ne opazim, če so sami kje. Ok, če je nekdo na faxu skos sam brez družbe, itak da opaziš, ampak ne zato, da bi se mi smilil, lol. Ampak pač, da mu probaš mal družbe delat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Če študiraš izven svojega kraja se po moje kar navadiš sam kam it. Včasih se ti zdi, da te kdo čudno gleda, ampak mene ne moti (več). Sploh pa ne pri kosilu. Navadila sem se, da grem v restavracijo sama, če ni nikogar nikjer. Lačna pa menda zato že ne bom. Tako da ne se sekirat. Veliko je ljudi, ki npr. skočijo na kosilo ven med službo, včasih tudi sami. Študentov, ki jejo sami pa je še več.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sm ful družabn tip človeka in skos rabm enga zraven za čeblat :D
ok, preživim kšn hitr šoping, al pa kšno hitro kavo k more bit obvezno s cajtngom, druzga pa ne.
v kino sama ne bom hodila, ker mi ni do tega, u daljši šoping pa tud rada koga uzamem s sabo, da mi pove še drugo mnenje :D
na fitnes mi je tud muka sama it, pa tko no.Ne maram lih sama po svetu hodt.
aja edino v auto najbolj uživam ko sem sama!jaz, dobra muska, nobenga komentatorja zraven in voila,pejmoooo :)
stvar kjer pa MORM bit sama, je pa wc, ena in edina :lach:
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Js sm rada sama hodila zjutri v šolo spomladi(srednja)..zanimivo mi je blo gledat kako se okolica spreminja iz dneva v dan..
Kasneje sm pa v Lj šla študirat in sm itak mogla velikokrat it sama kr nism nobenga poznala..pa mesta tud ne.. včasih sm bla kr mal panična..
Zdej v službi grem kašnkrat tud sama na malico, če ne morem it s kakšnim ki mi odgovarja, raje grem sama.. Ponavadi grem jest, mal lubija pokličem in malca mine.. Na kavico mi je smotano hodit sama kr je tok ljudi okrog mene in glih js sama..če se pa že kdaj zgodi, pol kr neki po telefonu šlatam pa razmišljam..prav k en jadnik :D
Drgač pa rada grem sama v naravo, da se sama s sabo mal pomenim, pa v šoping kr me noben ne preganja in me ne dela živčno..
Najrajš sm pa sama doma ko mam kej za delat..če morm npr. pucat mi je prav muka če je kdo doma...to pa zato kr morm najprej vse razmetat da bi potem vse pospravila tko da bom zadovoljna. :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Dodajam: zelo zelo na živce mi grejo patološko odvisni ljudje, ki nenehno potrebujejo spremljevalca. Tudi na stranišče. Popizdim oz. se neham družit :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MsN napisal/-a:Dodajam: zelo zelo na živce mi grejo patološko odvisni ljudje, ki nenehno potrebujejo spremljevalca. Tudi na stranišče. Popizdim oz. se neham družit :D

ojoooj!!to gre tud men na jetra, da mi kšna skos teži naj grem z njo an skret! :roll: ok pač, sej kdaj tud jst kšno pokličem, če greva pol usput na čik al pa če ji mam kej tko za rečt..sam ene pa res, ne gre na skret dokler nouš šu z njo :roll: jaoooo :D
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Ni problema. :D
Na kosilu sem sama bila že večkrat (kadar se mi je kam mudilo npr. in se potem nisem dogovarjala z drugimi), v kinu enkrat, v diskoteki dvakrat.
Super izkušnja, sploh če se nameniš spoznavati nove ljudi.

Na trenutke zapaše, večinoma pa mi je vseeno ljubše iti v dvoje. :)
Uporabniški avatar
kinana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a kinana »

po šopingu grem jaraje sama,ker se ne rabim nič prilaajat in grem tja kamor meni paše,pa tud če 10 trgovin vmes spustim
zakaj bi mogla še z nekom lazit okol,se raje dobim z njim in grem na kavo
na kavo mi je ful bedno it sama,zarad tega,ker nevem kaj nej delam...kava je ponavadi(razn zjutri in ko si zaspan) bolj izgovorček da greš mal klepetat
v diskača bi mi blo isto bedno(halo,kje je pa fora?! edino če greš tipe iskat,s takim namenom pa itak ne grem vn
jest pa grem kdaj,valda
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

po nakupih grem raje sama, da u miru pregledam stvari, pa da mi kšna ženska pred nosom ne figne stvari, ki je meni všeč :D na kosilo... če grem sama mi je čist kul- v miru lepo pojem... am pijače pa ne hodim nevem... nevem zakaj bi tam sedela sama na pijači heh... Pa u kino tudi ne hodim sama.. če grem, grem s kom, drgač mi je itak brezveze :D

U diskače tud ne hodm sama.... mnja... mal bi mi blo glupo ane.. lol

Enkrat sm šla sama v cirkus, ko je bil v našem mestu... pa so me vsi gledal kot da sem nenormalna, ker je naše mestece tako malo pa bedno... in sm ene mlajše od mene za mano slišala govorit--- kako da sm sama pršla... :roll: nekaterim je blo škoda dnarja, nekateri pač niso mel časa :roll: Potem mi je blo pa tok glupo, ker je gručica za mano govorila o meni in se nism mogla skoncentrirat na predstavo ne da bi razmišljala kako bi eno ful glasno nalomila :eek: med neko pavzzoo sm kr šla... lol :S

Pa na jetra mi je šlo enkrat vprašanje: Aaja, a ti si pa kr sama tam bla....

Ja ne tvojo družbo sem medtem tako neizmerno pogrešala... Nekateri pač rabijo(imo) bit kdaj tud sami in nam tak čist paše in nam je super, uživamo :wink:

Me pa ne briga a je nekdo sam al ne... njegova stvar...pač včasih tud odločitev ane;)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja js tut še nism šla sama na pijačo oziroma v restavracijo jest...
Sam dobro, če pa bi bla ravno med službo oziroma šolo in nobeden nebi pel z mano, js bi bla pa lačna bi šla jest al pa si kej iskat.
Da bi pa kr tko namerno šla (recimo bi bla doma in neb mela kej počet), to pa ne, ne vem, tko kot je jullia_ napisala pač to če se odločim it tko ven, je men zart družbe.
V šoping grem tut sama, mi ni nič nenavadnega. Al pa kšn sprehod...

Drugač pa nč ne gledam čudn folk k pride sam na pjačo itd. Sm delala v enem baru in je dost folka samga pršlo na kavo, čaj, sok karkol... vzeli so časopis pa mal brali pa se tko s kašnim tam pogovarjal... men je to čist nekej navadnega.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Noben problem mi ni it sama na kosilo, še najraj grem sama, ker rada v MIRU pojem tist obrok..

1x sm šla v Supernovi na kosilo sama (pač po šopingu cela izmučena haha) in me je natakar vprašal: "A kr sama?".. Sm ga samo pogledala in z najbl flegma tonom rekla: "Ja, a je kej narobe???"..

Svašta res, od kdaj smo ljudje taki, da je še en navaden obrok postal tak problem?

Sama: šoping, kosilo, gledanje najljubše nadaljevanke, čiščenje (noben ne sme bit zravn pa sam kej pucat, na to sm alergična ala Monica Geller haha)..
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

Jst sm šla pa sam enkrat sama na kosilo....:D ubistvu sm bla res fulll lačna in nobenga nism dobila :D
se mi je pa že fulkrat zgodil d sm hotla it sama u Špar jest pa sm pole vedno koga tm srečala d sva šla skupej....
sam mi je pra prow res glupo kko nekater folk gleda na tiste k grejo jest sami u kako gostilno :roll: mislim, halooooo.... pa glih zadnič mi je ena kolegica rekla da kko se ji zdi čudno d folk gre sam na kosilo ku d si ne morjo koga dobit...ne vem...men se zdi pa to čist normalno...pač si lačn...kuhat se ti ne da...zkaj pa nbi šou sam....

ajja, drgač pa u diskač pa nism šla nikol sama...(še ne)...n rečm dvakrt d me bo to kdaj primlo :rofl:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

sm mela eno obdobje (k je kr neki let trajalo) ko si nism upala nikamr sama.. mi je biu čudn občutek, bla sm nesproščena in posldično sm se počutla neprijetno.. tud pr meni se je popravlo stanje, sam na pijače in v restavracije (1x sm šla sam v mcdonalds sama in še to sm uzela s sabo za jest) nikoli ne hodim sama.. se niti ne vidim samo sedet v baru in gledat v luft ob pitju
zvečer pa itak da ne hodim sama žurat, k to sploh ni nobeno žuranje :D
kar se tiče šopinga pa ja, sm rajš sama.. kr me noben ne omejuje, nobenmu se ne mudi in lahko sm tud po 1 uro u trogivni brezd a bi me kdorkoli nestrpno čaku.. me pa tudi z drugimi ne moti it, sam ponavadi si takrat skori neč ne kupim (ni tisti tapravi šoping, ma je bolj tko - ne ciljam da bi si kej kupla)
so pa stvari in kraji kamr bi hodila, sam mi nekako ni za it sama in nimam tapravih oseb okoli sebe k bi to z veseljem delali.. pod to spada npr. tek al pa fitnes.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Odgovori