Ne razumem, kaj bi punce rade.
Mr.Ož napisal/-a:Atena13 napisal/-a:Mr.Ož napisal/-a:O čem pa vi samo pišete? Samo tem kako jim veselo merite njihove tiče, kako si mažete njihovo spermo na kruh, kako imate bulimijo zaradi preglobokega fafanja in kako mate vnete pizde po prvem seksu.
Ja, jaz pa jokanje.
, pozabil si napisat še o tem...kako naj mu ga!Sej veš tehnika,tehnika.Haha...
Haha... ja tele detajli so pomembni. Saj veš. Brez njih ni zveze. Sploh pa...
Govorite kako jaz zaradi svojeih problemov pišem po 15 strani.
Vi pa pišete po 15 strani o tem ali pogoltnete ali ne in delate iz tega veliko znanost. LOL LOL
Ja ampak tisti, ki pišejo če pogoltniti ali ne imajo večinoma redne posteljne aktivnosti, so v zvezah in jim večinoma laufa. Zate se tega ne da trditi....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mr.Ož napisal/-a:Atena13 napisal/-a:Mr.Ož napisal/-a:O čem pa vi samo pišete? Samo tem kako jim veselo merite njihove tiče, kako si mažete njihovo spermo na kruh, kako imate bulimijo zaradi preglobokega fafanja in kako mate vnete pizde po prvem seksu.
Ja, jaz pa jokanje.
Vi pa pišete po 15 strani o tem ali pogoltnete ali ne in delate iz tega veliko znanost. LOL
Vem ja, očitno sem živela celih 25 let v zmoti

Zadnjič spremenil Atena13, dne 27. Jan. 2009 19:15, skupaj popravljeno 2 krat.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- positive vibration
- Cosmofrik
Moram vtaknit nos.
Prvo kot prvo, mi ni jasno, kak ste sploh vi prišli na to, da je kdorkoli tu grd. Noben človek na svetu ni grd, za vsako metlo se pa tudi najde štil.
Kot drugo, dragi Ož, če ti misliš, da boš mel žensko, pa se bo še 100 drugih hodlo k tebi jokat, boš mogo tako babo iskat z lučjo pri belem dnevi. Vsaj jaz ne bi haklala dečka, ki bi znal mnoge potolažit. Kaj pa veš, kak jih tolaži.
Kot tretje, dejansko je tak, da če ti je nekdo zelo globok prijatelj, se z njim ne spuščaš v zvezo, če nisi 300%, da bo res uspelo. Jaz sem to naredila, pa nama zdaj ratuje, ker sva se tekom let zaljubila...ampak takih nas je malo, po mojem.
Nadalje, kak sploh lahko pričakuješ nekaj od punce, ki se ti zaupa, vidiš njene bolečine ob razpadu zveze, in ti misliš, da bo kaj ratalo, ker ji v teh trenutkih stojiš ob strani? Oprosti, ampak si zelo blizu temu, da boš izkoristil dekle v trenutku krhkosti in bosta iz največjih prijateljev postala najhujša sovražnika.
Moj nasvet: zaljubi se, in to v tako, ki ni obremenjena s preteklostjo.
Prvo kot prvo, mi ni jasno, kak ste sploh vi prišli na to, da je kdorkoli tu grd. Noben človek na svetu ni grd, za vsako metlo se pa tudi najde štil.
Kot drugo, dragi Ož, če ti misliš, da boš mel žensko, pa se bo še 100 drugih hodlo k tebi jokat, boš mogo tako babo iskat z lučjo pri belem dnevi. Vsaj jaz ne bi haklala dečka, ki bi znal mnoge potolažit. Kaj pa veš, kak jih tolaži.
Kot tretje, dejansko je tak, da če ti je nekdo zelo globok prijatelj, se z njim ne spuščaš v zvezo, če nisi 300%, da bo res uspelo. Jaz sem to naredila, pa nama zdaj ratuje, ker sva se tekom let zaljubila...ampak takih nas je malo, po mojem.
Nadalje, kak sploh lahko pričakuješ nekaj od punce, ki se ti zaupa, vidiš njene bolečine ob razpadu zveze, in ti misliš, da bo kaj ratalo, ker ji v teh trenutkih stojiš ob strani? Oprosti, ampak si zelo blizu temu, da boš izkoristil dekle v trenutku krhkosti in bosta iz največjih prijateljev postala najhujša sovražnika.
Moj nasvet: zaljubi se, in to v tako, ki ni obremenjena s preteklostjo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
NoSex napisal/-a:Hehe, jaz ob teh vaših modrih in poučnih komentarjih razmišljam, da bi kar nehal biti aseksualen. Ste me čisto fascinirale.![]()
Spet ta tvoja aseksualnost

Mr.Ož ti pa najbolj da se zapreš med štiri stene, da ne boš še bolj razočaran nad tem "krutim" svetom in se po cele dneve sam seb smili

Live your life like you want
McLarnovc napisal/-a:Mr.Ož napisal/-a:Atena13 napisal/-a:Mr.Ož napisal/-a:O čem pa vi samo pišete? Samo tem kako jim veselo merite njihove tiče, kako si mažete njihovo spermo na kruh, kako imate bulimijo zaradi preglobokega fafanja in kako mate vnete pizde po prvem seksu.
Ja, jaz pa jokanje.
Vi pa pišete po 15 strani o tem ali pogoltnete ali ne in delate iz tega veliko znanost. LOL LOL
Ja ampak tisti, ki pišejo če pogoltniti ali ne imajo večinoma redne posteljne aktivnosti, so v zvezah in jim večinoma laufa. Zate se tega ne da trditi.... :wink:
Vidiš, vidiš...po mojem skromnem mnenju, si pa ti tukaj malček mimo usekal. Mi lahko poveš prosim, katera zveza laufa, če greš tukaj jamrat, na COSMO FORUM!! o tem ali bi požrla spermo ali ne, ali je zadel tapravo luknjo ali ne?! Se ti ne zdi, da če bi zveza laufala, bi se bejba pogovorila o tem s svojim tipom, kot s civiliziranim človekom, ne pa da tu razpredaš o tem ali bi ali ne bi...in na podlagi tujih mnenj, se odločiš...da bi!

In odpreš novo temo...Na pomoč!...in pridejo vsi nič hudega sluteči brat in tolažit, da je tip baraba, ker jo je vprašal, če jo ni sposobna požret...blablabla...itak so pol desci prasci, čeprav ni tako.
Jaaaa, ta zveza resnično laufa...in če imaš redne posteljne aktivnosti kot sam trdiš, ne visiš tu gor in blebetaš o nepomembnih stvareh kot so, koliko ima dolgega, ampak ga magari držiš za njegovega tadolgega!

Ampak seve, gospodič Vi ste strokovnjak in Vi veste kako se stvari streže, kajne?

Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
hahaha, oh suzika18, res je, punce ljuibmo barabe, obožujemo jih! komi čakamo, da naš preljubi cukrček naredi eno pizdarijo, da nas 1512X prevara, da se tresemo za vsako besedo, ki jo zine, da nas ne spravi v sramoto, všeč nam je, če je vsaka peta beseda kletvica, fetiš imamo na policijske kartoteke, seveda je pa pri vsem najbolj kul, da je kot lokalna baraba vsepovsod poznan in seveda vaški frajer, ker on si upa. oooja, to pa ja!
Make music, not war
Mju napisal/-a:hahaha, oh suzika18, res je, punce ljuibmo barabe, obožujemo jih! komi čakamo, da naš preljubi cukrček naredi eno pizdarijo, da nas 1512X prevara, da se tresemo za vsako besedo, ki jo zine, da nas ne spravi v sramoto, všeč nam je, če je vsaka peta beseda kletvica, fetiš imamo na policijske kartoteke, seveda je pa pri vsem najbolj kul, da je kot lokalna baraba vsepovsod poznan in seveda vaški frajer, ker on si upa. oooja, to pa ja!
Ja to zdaj praviš. Saj na nek način sploh niste same krive. Kriva je mati narava, ker poskrbi, da vam hormoni podivjajo, ko ga vidite. Ja zdaj boste gotovo vse rekle, da vas pa že ne rajcajo. Tista, ki trdi, da ji niti enkrat v žilvljenju še ni bila všeč baraba, laže.