brothers and sisters

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
bejbika_
Sramežljivka
Sramežljivka

brothers and sisters

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika_ »

a mogoče spremlja kdo to nanizanko (vrtijo jo na pop tv-ju od pon do čet okoli 23)? kakšna se vam zdi?
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Jaz jo včasih pogledam in morem rečt, da mi je kr zanimiva. Škoda edino da je v ponedeljek zadnji del :x :P
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
bejbika_
Sramežljivka
Sramežljivka

meni je zelo všeč... ja v ponedeljek je zadnji del.. škoda, ker pol naprej sm videla da ni več naslednje sezone. se jo pa da dobit na netu tko da...
če hočeš boš lahko gledala naprej:)
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Bom vidla no, če se mi bo dalo prek neta gledat al bom rajši počakala da bo s5 na tv, ker z neta si že čist preveč nanizanke vlečem :P :D
Če pa mi bo kdaj zmanjkalo materiala pa si jo bom ziher :P :wink:
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

mnja poznam ja... sicr sm šele nekje na sred začela gledat, ampak sm pol kr hitr not padla... tko da me tud mot, da je zdej že kr konc (1. sezone)... drgač sm pa opazla, da velik takih znanih igralcev nastopa not kot guest stars...

skratka je taka na izi stvar za pogledat preden grem spat :)
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Jaz jo tud redno gledam, začela sm jo enkrat ko je bla na hrt pa pol na pop tv... sam takrat še mi ni bla tolko zanimiva. Zdej ko je spet na popu pa sm čist not padla in sm si dol potegnila pa pogledla že obe sezoni pa polovico tretje pač kolk delov je že zunaj... sem čist not padla in mi je ena izmed naj serij, na začetku prve sezone še ni neki ah in oh sam z vsakim delom pa mi je vedno bolj zanimiva postala. Pa ful mi je fajn kak pokažejo te bratsko-sestrske odnose. Priporočam ogled serije :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
bejbika_
Sramežljivka
Sramežljivka

kikyca jaz sm se tudi lotila sedaj gledat 2. sezono. a bi se ti dalo sam na hitro mal obnovit kaj se kej dogaja čez celo sezono, ker me zelo zanima.:))
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Js tud to gledam in mi je full zanimivo, čeprav mi je blo na začetku kr neki. Učeri je bil zadn del ane? A se je zgodil kej pomembnega/šokantnega, ker js sm namreč zaspala. :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ nč posebnga... Kitty pa un njen senator sta mela zaročno zabavo, mal so se spet kregal tam, tamal sin je takoj po zabavi (oz. že umes) šel nazaj v Irak (usi so misll da gre kasnej) in k mama pa Kitty to zvesta zadn moment prlaufata na letališče da se poslovita od njega... in pol ko prideta nazaj domov je bil party na višku (še posebej senatorjeva familija je bla čist koma) in se mami mal utrga in kr z lepga skoč v bazen in za njo še vsi ostali iz Walker family in potem not v bazenu nadaljujejo zabavo... in to je bil zadnji prizor
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Aaaa ok, hvala. :wink:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz sem pogledala že vse sezone (1.,2., pa zdaj je 3.ja) :oops: Fajn je!Sicer nič extra, kot npr PB, ampak za pogledat je, ko imaš preveč časa al pa ko se je treba učit :D

www.surfthechannel.com --> brothers&sister, če katera želi gledat naprej :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tudi jaz gledam, sem na sredini 1. sezone. Za sprostitev - ena taka omijena in malenkost bolj realna verzija Sedmih nebes - kup otrok, vsi uspešni, lepi :lol:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ no ja... mene niti pod razn ne spominjajo na sedma nebesa :? ... ne sam da so ti otroc že kr krepko odrasli, ampak tud ni kšnga pretiranga kvazi moraliziranja in taljenja cukra... edin na jetra mi gre k je skor vsak tadrug dec tm gej in mam včasih filing k da gledam Moške zadeve (sej ne da sm kdaj jih... vem pa o čem se gre :D )
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

Niti malo ni podobna 7th heaven (razen, da so velika družina).
Mene geji ne motijo, pa tudi Moške zadeve sem gledala (in mi je bilo vse skupaj zelo všeč).
V vseh treh sezonah je po moje lih 5 gejev (kar je logično, ker sta Kevin in še nekdo geja)...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Glede na to, da se sploh ne spomnem, kdaj sm nazadnje spremlala kšno nadaljevanko (zadnje leta sm redno gledala samo Lost pa What about Brian), sm se kr presenetla, ko sm se zalotla, da se veselim poznih večernih ur ... In pol zanč zagledam Prison Break :eek: :? ... Eh, nej se grejo solit, pa lih fino je ratal.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori