To moja mami takoj pogrunta da se neki plete, ponavad še pred mano

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
hmm, nimam pojma, kak mesec, verjetno še manj.

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
Jaz njegove, po nesreči sicer... sem šla k njemu za cel vikend, staredva naj bi bla na neki trgatvi... In je mami nenapovedano pršla domov 'neki iskat' in me spoznala

S fotrom sva se pa predstavla naslednjič k sem prišla k njim, na večerjo ko je imel dragi rojstni dan...
itak sta pa oba njegova že prej dost slišala o men, tko da sta kr mal čakala da me vidita v živo

Ok, njun izgovor za tako obnašanje je bil, da pač sva ravn začela (kar sva res takrat) in da nočeta da je isto kot pri mojmu bivšmu (k sva bla skupaj 3 leta pa sva skos en pr drugmu spala), češ da se bom naveličala... KHM?!
 Ok, njun izgovor za tako obnašanje je bil, da pač sva ravn začela (kar sva res takrat) in da nočeta da je isto kot pri mojmu bivšmu (k sva bla skupaj 3 leta pa sva skos en pr drugmu spala), češ da se bom naveličala... KHM?!   No ampak onadva sta bla že prej taka!
 No ampak onadva sta bla že prej taka! Ha, pol k sta popustila, sem pa jst začela pri njemu spat vsak dan
 Ha, pol k sta popustila, sem pa jst začela pri njemu spat vsak dan