Avon

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Si zadovoljna z Avonovimi izdelki za nego kože?

Da.
12
80%
Ne.
3
20%

Skupaj glasov: 15

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

A res? Se vid, da že kr neki časa nism naročvala nč. Za kok moraš pa naročit, da dobiš popust?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Do 15% popusta si upravičena ob nakupu nad 37 €.
Poštnina: 2,5 € ob prvem naročilu v kampanji
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Pa okej, sej to je še nek sprejemljiv znesek, sploh če še za druge naročaš, pol se hitr nabere, poštnina pa ... jah, se vzame v zakup, ka pa čmo :D

Pa, baj d potka, hvala za info :bussi:
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Jaz sem zelo zadovoljna z njihovimi proizvodi. Je nekaj takih, ki so bili zgrešen nakup (npr. korekturni lak ali brisalec ličil). Pa njihovi lasni proizvodi mi tud niso najbolj všeč. Zelo všeč so mi laki in razni losjoni, geli, kreme za noge, roke, maskara, senčila in še in še :P
Mi pa prav tako ni všeč, ker ne moreš naročit pod 15€. Tko pa počakam, da mi zmanjka več stvari ali če vidim kaj takega, ko mi je všeč ali če še kakšna kolegica kaj naroči. Moje sodelavke so tudi hvalile anew kolekcijo. Pravijo, da pomagajo proti gubam in ne vem čem se. Jaz nimam še takšnih problemov, zato ne bi vedela :P
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ful se mi dopade tista kremca za telo, ki je v takem lončku kot za jogurt...ful lepo diši pa nimaš več suhe kože pol.
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Jaz sem od Avona veliko stvari naročala približno dve leti nazaj, ko je soseda rihtala tole. Potem, ko se je nehala ukvarjati s tem, nisem več naročala, saj sem se zanimala za to, izpolnila nek obrazec na njihovi strani, ampak so me potem non stop klicarili, da se lahko učlanim, da imam velike ugodnosti in ne vem kaj.. in ja, bili so noro nadležni. Tako, da potem nisem več naročala ker praktično niti nisem imela šanse. Sem pa bila z njihovimi izdelki kar zadovoljna in nimam nobenih pripomb ^^ Se pa najbrž ne bi niti zdaj branila nobenega njihovega izdelka :razz:
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

haley napisal/-a:Ful se mi dopade tista kremca za telo, ki je v takem lončku kot za jogurt...ful lepo diši pa nimaš več suhe kože pol.

Se strinjam. Jo imam jaz tud. Diši po malini. Seksi :P
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ful mi je fajn tudi serum za lasne konice (prozorna flaška z zeleno pumpico). Nanesem si ga na konice, mal pa še po laseh. Se mi zdi, da se lasje potem bolj gladki.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Jaz nisem se nic od Avona narocila.. Sploh. Sem pa dobila za darilo od tasce gel za prhanje (neki senses? rdec) in mleko za telo.. Nisem se probala mleka, gel pa mi nekak ne disi prevec.. :)
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Krtače za lase so mi super :D
Uporabniški avatar
¨nina¨
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¨nina¨ »

mene pa zanima, kako je s tem naročanjem starih izdelkov (teh ki so bili v prejšnih katalogih). npr., da najdem eno kremo, ki mi odgovarja in jo v naslednjem katalogu ni, jo lahko vseeno naročim? ali se lahko naroča samo tiste izdelke, ki so na volja ta mesec?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Obstaja še nek seznam izdelkov, ki niso v aktualnem katalogu, jih pa lahko naročiš, za konkreten izdelek se pozanimaš pri predstavnici.
Razen, če ni zdaj po novem kaj drugače.

V najnovejšem katalogu je ena huuuda torbica, bi jo imela :razz:
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Jaz bi pa pohvalila senčilo (ki se nanaša v treh korakih) iz kolekcije Jillien Dempsey for Avon (ne vem če je to prav kakor sem napisala, ker je na embalaži podpis). V glavnem, res naredi dober efekt pa preprosto je za uporabo. Najprej je kremasto senčilo za podlago potem pa še dve navadni. Ne vem pa če še to obstaja v katalogu, imam že kar nekaj časa v uporabi.
Šminke pa glosi so ravno tako kul.
Ne prenesem pa lakov za nohte, ki so zelo lepih barv, ampak se takoj odkruši - se to tudi vam dogaja?
Parfumi: sem jih že kaj nekaj poskusila, pa me ni nobeden navdušil. Najbolj še pur blanca za poleti.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz imam z laki same pozitivne izkušnje. Razen eden, barva temne slive, se mi je ful hitr okrušla. Drugi mi pa držijo tudi po več dni. Imam dolge nohte, res pa je, da ne povimam ravno velik posode :D
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Zanimivo. :? Mislim pa, da na žalost mojem mame, posoda tudi pri meni ne pripomore veliko :D
Odgovori