A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

~NIA~ napisal/-a:moj ve, da sm tle gor, ve tud moj nick in dvakrat sva se celo skregala ker sm enkrat napisala baje eno svojo preintimno stvar, in drugič zato ker sm priznala neki, kar si je on razlagal po svoje.. Zato tud nikol ne pišem takih stvari, k bi jih morebit lahko prebral in si jih razlagal na svoj način, zlo mal tud pišem o intimi med nama in NIKOLI ne opisujem najinih težav. :P

moj tut nori..tko da res samo do ene meje :) če rečš da si sred atlantisa v bazenu, to pa res ni ful itimna stvar ker to sm tut jz že kje tle al pa na enm drugmu forumu napisala..je pa res, da se mojmu zdi vse povezan z kozmotom kurasto tko da smo po njegovm use ene kure :roll: :D tko da bere zihr ne mojim postov,tut če bi :) pa nj :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

r :twisted:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

~NIA~ napisal/-a: tko da Mateja (da ne napišem še priimka, naslova in objavim slike), če to bereš, naj ti povem da nisi bla zanimiva, da s tem nisi nč dosegla in si prtegnjena do kraja, poleg tega pa še zgledaš k en dec :twisted:

:rofl:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

renatka_ napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a: tko da Mateja (da ne napišem še priimka, naslova in objavim slike), če to bereš, naj ti povem da nisi bla zanimiva, da s tem nisi nč dosegla in si prtegnjena do kraja, poleg tega pa še zgledaš k en dec :twisted:

:rofl:

:lach: legenda :D

Moj ve da včas čekiram forum, ampak močno dvomim da bi šel on brat vse to. :P Nicka sigurn ne ve, ampak bi se kmalu prepoznal v postih.
Glede na to da sem tu gor že zelooo dolgo sem najbrž napisala marsikaj, in se mi zdi da bolje da ne bere tega :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^moj je šu enkrt..en drug forum..ene par strani..in lih tkrt,u celm forumu, u celih nevem kok tisočih postih,mislm jaoo.lih tkrt sm neki napisala tazga, ne itemnga ampk glede enga tipa haha in je na to naletu in pol valda mislu kaj jz tle o enih tipih pa fantazijah po celm forumu pišm haha
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Heh.. Ja moj bivši je vedu, k sm pač hodila gor iz njegovga kompa. In k sva mele probleme, mi je dejansko šou brat poste, k sm jih o njemu pisala (pa verjetno tut kšne druge, ker sm tuki že od leta 2005). In pol mi je meni nič, tebi nič, povedu, da je pa on bral moje poste na cosmu :? Mislm sej mi je blo vseen, itak nism nč skrivala, ampak gre se za princip, za zasebnost. Pa fora je, da se morš registrirat, da lahko bereš. Prov uno stalker :stupid:
Od takat se počutm rahlo ogroženo na internetu.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

sej,zto,tut če človk nima nč za skrivat..je tko to kot nekakšna zasebnost(res da lohka vsak to bere,ampk tko,ni prijetn an),pa sick,da greš vse brat, da zveš kašne podrobnosti...zihr se usja v enm stavku izmd ush na tisoče izrečenih besed najde kšna besedica k mu ne bi bla prou....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rvm.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Moj je tut vedu, kr sva u cajtih, ko je zmankal pametnejših tem, debatirala o določenih komentarjih s foruma, se zgražala in smejala.

Sm gor pišem, tko kt mislm in kr mu ničesar nikol nism skrivala in kr nikol nism pisala o čem, za kar bi blo mene al pa njega lahko (kasnej) sram, bi mu brez problema dala na upogled useh 3867 (so far :D ) postkou ...

Se pa čudm, u kakšne detajle gredo ene punce, ki sebe in partnerja dobesedno razgalijo pred širšo jaunostjo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ra ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Ve za nick, še predkratkim je šel moje poste brat. Jao. Sej niam kaj za skrivat, sam mi je kar blo malo bed, ko je začel brat. Ampak se je tak navdušil, da se je še on prijavo gor. :D
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

booo

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

nwem ce bi mojga sploh zanimalo na kjerem forumu sem, sicer pa ...
ni vec moj, kr sva 2 tedna nazaj končala ravno zato, ker se ni hotel pogovarjat..:( ne malo,..ampk nič kr ma veze z naju:(
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Ve za forum in za moj nick, pa je tud bral nekatere poste nekaj casa nazaj (sem se sama izdala, ker sem mu povedala tocno za katero temo se je slo :P). Ne pisem nic takega sem gor, pa tud on je pozabil na vse skupaj ze. Mi je pa reku, da ta forum po njegovem mnenju poneumlja in da tukej babe pogruntajo vse sorte. Sem ze veckrat nacela kaksno tako temo al pa ga vprasala, in je rekel "A si to spet na Cosmotu prebrala?" :D
Pa enkrat mi je v sali rekel (ko sem se psihirala zarad postov o zenskah, ki so baje zanosile kljub jemanju KT), da ne smem vec sm hodt :D
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

MsN napisal/-a:
:lol:

Aja, tudi moj fant misli, da bi bila boljš ženska, če tega foruma ne bi brala, kaj šele sodelovala :D In nekako se mi zdi, da ima mogoče prav, ker sem človek, ki več kot očitno zelo hitro ponotranji napisano, kar je slabo zame in naju, ker nikakor nisem in nisva narejena po cosmo standardih :)

A mava midve istga tipa? :) Moj tut se sicer ne vtika ampak učash mi naprej vrže, da če bi js mal mn tle brala oziroma tut mal mn revijo Cosmopolitan brala da bi blo velik bolje, da ns kle s samim traparijam filajo...blablabla :D
Skos kadar ga vid u moji sobi pa ga začne brt, pol vsaj ene petkrat umes pove kera bedna revija je to....
Live your life like you want
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

jullia_ napisal/-a: ampak glede na to, da le malo uporabnikov pozna mojo pravo identiteto, njega pa sploh nihče, pomoje ni prevelike panike.

Ja pol pa očitno ne stojiš tko za tvojimi načeli, da morš kle skrivat svojo pravo identiteto, kot praviš ti sama. :wink:
Live your life like you want
Odgovori