jullia_ napisal/-a:Mater ste ene smešne. A so vaša življenja res tako predvidljiva in ustaljena, da se vedno na pol ure natančno ve, kdaj boste doma, da je potem cela panika, če vas še ni?
Meni gre že to na živce, ker mi babica doma paniko dela, če malo zamudim, ker jo ful skrbi, celo življenje pa z nekom takim sigurno ne bi bila. Da bi morala za vsako kavo že vnaprej račune polagat... mi še na misel ne pride.
Prepričujte ve koga drugega, da zveza, v kateri je potrebno za vsako minuto vedet, kje partner je in kaj dela, temelji na zaupanju.
Smešne in glupe obenem.Pa če bi bla moški in mela tako babo,ki bi mi težila,pol prvim brzim več ONA ne bi bla moja.Res jih majo na povodcu kot pse,pa še pes je na daljši ketni.Za koga boga taka panika,če si ga tip malo privošči.Matr pol se pa čudijo,da se pičijo s tipi in majo razne probleme(glede na ostale teme).Groza!Saj so res kot kake stare mame.
Jaz sm vbistvu sam enkrat nekej tečnarla na svojga,ko je malo zajadrla pa mi je reku,da ne rabi še ene mame,kot je pa res.
Pa te babe pravijo,da niso tiranke.saj niso.so še hujše.Če se pa bojijo,da se jim bo tip skurbal,ko je kje,jim lahk povedam vsem po spisku,da se jim lahk skurba tud tiste pol ure med malco,kaj ni res mogoče?
da ga bom klicarla za vsako pijačo in mu non stop polagala račune kam grem-ni šans.Isto pa sprejemam pr njemu.Briga me,če gre skom na drink.če sva oba domava,poveva,da nekam že greva,če pa enga ni pa nč.
Včasih me res jezi,če ga dolgo ni,sam ne zarad drugega,ampak,ker me zna bit strah,da se mu je kaj na poti zgodlo(npr.kak petek,ko zna po šihtu zategnt).Če majo pa dvome v tipe đabe so z njimi,kajti,če je prava ljubezen,iskrenost in zaupanje pol ni straha,sam jebi ga,večina bab so pač babe.
Ko bi ble vsaj malo bolj toilerantne.In v končni fazi ponavadi vse rata spontano in nepredvidljivo.