Ne vem, če se to dogaja tut vam, sam k tipu pride v mene mi čez nekaj časa vn priteče sperma... rečmo č mal po tistem vstanem prou čutm kko mi neki vn leze. Enkrat sm šla takoj po sexu na WC in naprej mi je vn sperma bruhnla... a j to normalno, da kr vn teče?
A ti bi jo rajš kr skladiščila v sebi? Itak, da je normalno, da teče ven...sej ti tud menstrualni kri ne ostane v telesu...in tud bolj pogosto teče ven podnevi (ko več stojiš) kot ponoči...
Js tud nism, preden sm prvič seksala, o tem razmišljala kam bo šla sperma. To pač takrat vidiš in men se ne zdi nič narobe, da tega ni vedela. Pač, vsak dan se učimo.
In ja, brez skrbi, sperma se ne more kr zadržat v teb, vedno bo stekla ven.
a jemlješ tabletke ane? zdj če jih, potem ti lahko napišem, da stranski učinki tabletk so tudi to, da ti malo bolj odebelijo nožnično steno in sperma nekako ne more že zarad tega naprej (al vsaj nekaj takega). in zato ti sperma takoj vn priteče.tko da ti nič ne skrbi. tko da to je čist normalna zadeva, je pa problem, k morš skoz pazt, kje sexaš oz. da maš s sabo brisačo, al pa kej da se takoj lahko obrišeš.
a jemlješ tabletke ane? zdj če jih, potem ti lahko napišem, da stranski učinki tabletk so tudi to, da ti malo bolj odebelijo nožnično steno in sperma nekako ne more že zarad tega naprej (al vsaj nekaj takega). in zato ti sperma takoj vn priteče.tko da ti nič ne skrbi. tko da to je čist normalna zadeva, je pa problem, k morš skoz pazt, kje sexaš oz. da maš s sabo brisačo, al pa kej da se takoj lahko obrišeš.