Tašče in tasti!
nastasja in ostale, ki prenašate tako sranje... Nevem, zakaj to počnete (prenašate), ampak jaz vem, da bi na vašem mestu že zdavnaj rešla ta problem. Ne, ne bi končala s fantom, ampak bi preprosto nehala hoditi k njemu na obisk... Sej vidiste, da vas pri njemu nobeden (razen njega, upam!) ne spoštuje. Kaj potem sploh še delaste tam? Zakaj se sploh še siliste in kuhate razna kosilčka, pečeste pecivčke, pucaste po tleh in obešate cunje, likate, kmalu boste morale še pleničke menjat najmlajšim članom njihove družine... Če vidiste, da noben ne vidi in ne ceni vašega truda, končajte s tem... Sej niste pepelke in razne sneguljčice in mame medvedke, ki skrbijo za celo svojo (in tujo) družino... Ne rabite njegove mame, ampak njega... Uživajte dan z njim, ne pa samo razmišljat: "Kaj bom pa danes nardila, da me bo tašča vzljubila?"
jst se niti nebi spustila tko nizko da bi pucala, prala, lalala in to zato, da bi se i prljublja oz. da bi ona mene uzljubila. Kr pole lahko pride samo do tega, da začne to izkoriščat --> primer pr kolegici.
Ko sm jst pr njemu, valda kej pomagam če mama rabi, al pa da njegovih ni pospraviva skupej stanovanje, da je čisto ko se vrnejo, mi res ni težko.
Ko sm jst pr njemu, valda kej pomagam če mama rabi, al pa da njegovih ni pospraviva skupej stanovanje, da je čisto ko se vrnejo, mi res ni težko.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Jst sm se skor preselila k njemu,oziroma njegovi familiji.Pa še čist nikol nism slišala niti ene slabe besedice.Pač njegovo kopalnco namest njegove mamice spucam,pa najino sobo(oziroma njegovo) spucam.Pa periu obesem če me prosi pa tko.Mislm če sm že skoz tuki pač še pomagam,pa mi ni treba sam pač ne morm sam sedet k krava v tuji hiši.
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Jaz imam sicer z mojo taščo še kr dober odnos, sicer res nisem veliko tam, to mi tud moj očita, ampak mislim, da če bi bila, bi pa začele tud kakšne bolj pikre letet.
Dokler se nisva za en mesec razšla, je bila res vsa pozorna in sladka, ko pa sva začela nazaj hodit, me je pa gledala z očitkom, kot da sem ga nevemkolk prizadela (valda ne ve, da se je on počas naveličal veze, da se je vdajal kvartopirstvu (in ona ga še vedno podpira pri tem), da je bil konec le še vprašanje časa) in od takrat naprej neprestno gleda, če je sit (sploh odkar živiva zase) in če je čisto oblečen, da se jaz lepo obnašam do njega (in prav merkam, da mu v pričo nje nikol ne rečem "bučman", npr., če kakšno lovsko prijavi). Doma ima ona še enega sina, ki je sam, hči občasno prihaja, je tudi sama. Ampak ko pa pride moj, je pa ... oooo moj sine in sistem ala "a si še živ, je vse v redu s tabo" ... pa mu je vse prej kot hudo, še povedala mu je, da se mu na trebuhu lepo pozna, da dobro papca.
Moti me njena ljubezen do mačk in psa ... mislim kaj ima v pomivalnem koritu za delat mačja in pasja posoda in da jo pomivaš z isto krpo, kot ostalo posodo in kako ti lahko pride na misel s kuhinjsko pomivalko brisat po tleh
!!
Ena izjava me je pa res zmotla, sicer, lahko da bi jo lahko izjavila marsikatera mama v skrbi, če bo imela vnuke, ampak slišat je pa vseeno ni fajn. Namreč jaz ne morem imeti otrok, ona pa mu je rekla "veš, kaj ko bi si ti našel eno, s katero bi lahko imel otroke?". Vsej takrat bi to rekla, ko mene nebi bilo zraven.
Da bi pa kdaj živela pri njih, ne, tega si pa ne predstavljam.
Dokler se nisva za en mesec razšla, je bila res vsa pozorna in sladka, ko pa sva začela nazaj hodit, me je pa gledala z očitkom, kot da sem ga nevemkolk prizadela (valda ne ve, da se je on počas naveličal veze, da se je vdajal kvartopirstvu (in ona ga še vedno podpira pri tem), da je bil konec le še vprašanje časa) in od takrat naprej neprestno gleda, če je sit (sploh odkar živiva zase) in če je čisto oblečen, da se jaz lepo obnašam do njega (in prav merkam, da mu v pričo nje nikol ne rečem "bučman", npr., če kakšno lovsko prijavi). Doma ima ona še enega sina, ki je sam, hči občasno prihaja, je tudi sama. Ampak ko pa pride moj, je pa ... oooo moj sine in sistem ala "a si še živ, je vse v redu s tabo" ... pa mu je vse prej kot hudo, še povedala mu je, da se mu na trebuhu lepo pozna, da dobro papca.
Moti me njena ljubezen do mačk in psa ... mislim kaj ima v pomivalnem koritu za delat mačja in pasja posoda in da jo pomivaš z isto krpo, kot ostalo posodo in kako ti lahko pride na misel s kuhinjsko pomivalko brisat po tleh

Ena izjava me je pa res zmotla, sicer, lahko da bi jo lahko izjavila marsikatera mama v skrbi, če bo imela vnuke, ampak slišat je pa vseeno ni fajn. Namreč jaz ne morem imeti otrok, ona pa mu je rekla "veš, kaj ko bi si ti našel eno, s katero bi lahko imel otroke?". Vsej takrat bi to rekla, ko mene nebi bilo zraven.
Da bi pa kdaj živela pri njih, ne, tega si pa ne predstavljam.
Se strinjam z MilkyWay.Ne razumem zakaj hodite še naprej k fantu domov in se neki trudite okol tašče če je več kot očitno da vas ne mara.Js vem da če bi se do mene tko obnašali pri fantu kot nekatere pišete me ne bi vidli prestopit praga.Kot da se ne cenite.
Do mene so njegovi ful prijazni in nikoli mi niso rekli ene slabe besede.Se kr uredu zastopim z njimi.

Do mene so njegovi ful prijazni in nikoli mi niso rekli ene slabe besede.Se kr uredu zastopim z njimi.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
lolitaa napisal/-a:Se strinjam z MilkyWay.Ne razumem zakaj hodite še naprej k fantu domov in se neki trudite okol tašče če je več kot očitno da vas ne mara.Js vem da če bi se do mene tko obnašali pri fantu kot nekatere pišete me ne bi vidli prestopit praga.Kot da se ne cenite.![]()
Se strinjam s tabo, js nikoli ne bi prestopila praga da bi se mi kej takega dogajalo...
V bistvu sem z branjem teh postov ugotovila, da imam full sreco, ker se s taščo full štekava, hodiva na kavo, po shopingu, mislim, full se razumeva... The best tašča ever

Sm misla, da sm edina k ma takšno taščo pa očitno še zdeleč ni tko... mah, verjetno je res najbol, da vse skup easy-going vzameš in se ne sekiraš. Čprou težko, ker maš drugo sliko v glavi kko bi mogl bit, pa ni.
Je pa to ena izkušnja za naprej k bom js tašča, da bom vedla kko se moja bodoča snaha počut. In vem, da takšna ne bom nikoli!
Je pa to ena izkušnja za naprej k bom js tašča, da bom vedla kko se moja bodoča snaha počut. In vem, da takšna ne bom nikoli!

Saj kot sem že prej povedala, že od avgusta nisem bila pri njemu doma. Zdaj pa se tak začel faks in fajn skup živiva, tak da mi ni treba hodit k njemu da bi ga vidla.
Če pa bom slučajno še šla kdaj tja na obisk, pa naj si ona niti slučajno ne misli, da bom kaj delala, ker jaz ne mislim tam neke služkinje špilat.
Sem rabla en čas da sem se proti postavla, ampak kaj je preveč je pač preveč.
Če pa bom slučajno še šla kdaj tja na obisk, pa naj si ona niti slučajno ne misli, da bom kaj delala, ker jaz ne mislim tam neke služkinje špilat.
Sem rabla en čas da sem se proti postavla, ampak kaj je preveč je pač preveč.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Nikakor ne bi mogla biti v zvezi z maminim sinčkom, v situaciji ki se dogaja zdaj (in že kar nekaj let) so vsi čiiiisto zadovoljni z mano. Če jim kaj ne bi bilo všeč, bi jim moj že povedal svoje.
Moji starši so pa tudi zelo spoštljivi in nikoli ne bi rekli žal besede o fantu ali njegovi družini.
Tle mislim da je čist odvisno od ljudi, kako doživljajo svojega otroka, ali gledajo nase, so sebični in delajo sebi v plus, ali pa gledajo le na srečo in zadovoljstvo svojega otroka-kar je prav.
Moji starši so pa tudi zelo spoštljivi in nikoli ne bi rekli žal besede o fantu ali njegovi družini.
Tle mislim da je čist odvisno od ljudi, kako doživljajo svojega otroka, ali gledajo nase, so sebični in delajo sebi v plus, ali pa gledajo le na srečo in zadovoljstvo svojega otroka-kar je prav.
[She.] napisal/-a:^^in kaj njegovi niso meli nč proti temu, da živista skupej ?
a ti je reku kej fant, če so uprašali po tebi ?
Ja njegova mama je bla proti, je hotla mojo mamo prepričat, da naj mi ne pusti.
Samo zdaj vidi, da ji ni ratalo to kaj hotela in je mir.
Ona nič ne vpraša po meni ne. Njegov ati pa, samo to je drugače ker z njim pa se ful dobro razumem.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
p!ka napisal/-a:A s tvojo mamo pa je "tašča" v prijateljskih odnosih al kaj ? Kaj pa je tvoja mama rekla na to ?
nista v prijateljskih odnosih, samo je mislila da če bo njo poklicala bo s tem kaj dosegla. samo moja mama se tak z mano strinja, in je bla ful jezna, ko sem ji povedala kaj se je vse dogajalo pri njih.