kaj pa jst, lastnica?? haha.
Dodo meditira za modemom
Se je prej nalaufala po mizi, parkrat tisto kolo zavrtela - spet ponesreč hehe, slikala se in itak, da je zmatrana 

vmes ko sem čistila, je ravno uletela babi domov in sem potem na hitro končala in ni bilo časa za fotke, pol mi pa tud na misel ni padlo ko je biu Gucci še pokonci
sem počela vse drugo in Guccija niti opazila nisem ker je biu rees tiho...čudež a
srček mejhen!! haha ona ma tud irokezico
je tud mala frajerka. pa kok se gleda v ogledalu. Verjetno si prav misli "haha kok sm lepa"!!

Mene zajebava denar-to je razlog da ne pridem prej. Mam pa jaz tudi nekje novembra izpit-shit!

Jst sm tud uredu spala, seveda spet s papirčki v ušesih

A vidš mokr repek? hihi..

sam men je ubistvu res vseen. Sej vem da je fantek ampak zdej k sm se navadla, mi skos na punčko vleče!!
ok zdej sva usak tok napredovala da če mu roko pokažem najprej povoha prst in potem zbeži. K prej je spizdu še preden je moja roka bliz pršla

je hitr ane? Dodo isto..men je smešn, če jo po rokah vlačim pa jo stiskam, lupčkam in je že čist boga, pa jo dam pol na mizo, da se spočije od mene & najprej sploh ne dojema, da je 'svobodna' in je neki časa pr mir, kot da čaka, da nadaljujem z mučenjem..pol pa enkrat dobi preblisk in pičiiii naprej nekam se skrit