Tašče in tasti!
Jooj ne vem al mam sam js tako srečo s svojo bodočo taščo in s ostalim mamicam mojih bivših fantov..nobena mi ni nč nikol slabga rekla....morm potrkat...vem pa da pr eni če se neb ukvarjala s športom in mela dobre postave pač padla kakšna pikra, ker je profesorica telovadbe in ne mara mladih punc ki so vse zašpehane...tko da tukej sm mela pa veliko srečo, ker ne vem kako bi drugače prenesla kakšno njeno kritiko...ampak ok zdj jo ni več in my life in mam zdj D best taščico ever (morm potrkat na les) 

Live your life like you want
meni tud noben še ni nč reku al karkoli .
edino zadnič me je ful užallo, kr je meu lubi možnosti prit h meni v Izolo z moim tatom in tik pred odhodom se njegou očka spoune da morejo doma nekej delat. Srček mu pove da je meu namen it h meni in tata mu odvrne da sei sva se učirej vidla
prou užalla sm se!
edino zadnič me je ful užallo, kr je meu lubi možnosti prit h meni v Izolo z moim tatom in tik pred odhodom se njegou očka spoune da morejo doma nekej delat. Srček mu pove da je meu namen it h meni in tata mu odvrne da sei sva se učirej vidla

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
orhideja1 napisal/-a:Jaz pa ne bi mogla nekam hodit sam spat.
Bi bi, če bi lahko samo takrat bla z njim..
Drugače pa mam jz (bodočo) taščo 1a, oče od fanta pa je itak bolj tako, niso nikoli živeli skupaj in nimajo lih nevem kašnega odnosa. Tako da me ne pozna lih uredu, zato smo bli oba s fantom za njega na igli

Ma itak je že pozabu, da je to sploh kdaj reku, samo ni blo lepo, glede na to da me je lih parkrat vidu..
-
- Cosmopolitanka
~NIA~ napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:Men je zadnič njegova mami rekla "Kristina, a boš grozdje?". Jz pa "joj, ne bom, hvala". Ona pa men, "Dej vzam, je dobr za dieto!".
Haha, ja hvala lepa no, nism vedla, da jo rabim.
men je isto rekla, sam ne za dieto ampak za prebavo
Bolj "prijazno".

Drugače pa so njegovi starši kr vredu, imajo pa svoje fore. Predvsem mama rada špika. Kupila sem si npr. eno torbico, ki mi je bla ful všeč, in ko jo vidi, proba brez vprašat! kr s stola, in reče: niti ni tako SLABA

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Sploh ne morem verjet,kaj vse morate ene trpet in poslušat s strani bodočih tašč.Zanimivo se mi zdi tudi,da nobena ni rekla,da se je fant postavil zanjo.Se mi zdi,da je le bolj njegova dolžnost,da opozori starše,če prestopijo mejo,kot pa njena.
Jaz na srečo nimam niti ene slabe izkušnje,prej zelo dobre.Z mamo od bivšega,sem se razumela tako dobro,da sva še po končani vezi z njenim sinom,nekaj časa ohranjali stike preko telefona.
Jaz na srečo nimam niti ene slabe izkušnje,prej zelo dobre.Z mamo od bivšega,sem se razumela tako dobro,da sva še po končani vezi z njenim sinom,nekaj časa ohranjali stike preko telefona.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
ženska napisal/-a:Tudi jaz sem imela že neprijetno izkušnjo s starši od bivšega. Bil je mamin sinko (edinec, živel je z mami in njenimi starši, očeta sploh ne pozna) in ko sem se odločila, da prekinem zvezo, ker je bil bolestno ljubosumen (končati sem poskušala že večkrat, pa je vedno prišel nazaj, ko pa mi je umrl oče in sem imela grozno krizo, on pa mi ni dajal opore., le težil je), so me vsi klicarili in me nadirali. Prav tako so nadirali mojo mami češ, kakšni pokvarjenki da sva.
Meni se je tudi to dogajalo, na koncu nisem več dvigovala nikomur od njegove familije.
Houd de wereld tegen
-
- Sramežljivka
Jaz še nisem spoznala njegovih staršev na srečo.
Z starši od bivšega sem se kar vred razumela;
Njegova mama je bla čist ok; sicer nismo ble nevem kake zaupnice in smo se pogovarjale kar je blo nujno.. Je pa vedno vprašala kako sem, če kaj potrebujem itd... Pa ful mi je blo lepo pa pozorno od nje, ker mi je npr za nov let, veliko noč, rd itd vedno dala kako darilo pa tko.
Ko sem bla enkrat nekej bolna jo je ful skrbelo, in mi je prnesla domov neke čaje pa tko
pa velikokrat je pohvalila kak sem zrihtana, da mam lepe lase itd..
Je bil pa moj bivši ful mamin sinček, tako da je potem ko sva šla narazen (seveda ji ni povedal pravih razlogov) mene krivila za vse.
Pa motilo me je, ker je skooos se vtikla v to kaj jem in česa ne, skos ke težila da sem nekam suha, pa da sem zato skos bolna pa take bedne.
Nikol ne bom pozabila ko sem enkrat ostala pri njih na kosilu, in s bivšim sploh nisva vedla dsa pridejo še eni njihovi sorodniki... In potem tako pred vsemi tam začela govort kako sem zbirčna pa da naj ne pazim tolk na linijo.
In vse samo zarad tega ker nisem jedla mesa, ker reeees ne prenašam perutnine, še posebno če plava v zažgnem olju. Valda sem jedla vse drugo in tut pohvalila sem da je zlo dobr skuhala... Sam ne vem kaj je mela res od tega, da so me do konca kosila vsi gledal kak jem. 

Z starši od bivšega sem se kar vred razumela;
Njegova mama je bla čist ok; sicer nismo ble nevem kake zaupnice in smo se pogovarjale kar je blo nujno.. Je pa vedno vprašala kako sem, če kaj potrebujem itd... Pa ful mi je blo lepo pa pozorno od nje, ker mi je npr za nov let, veliko noč, rd itd vedno dala kako darilo pa tko.

Ko sem bla enkrat nekej bolna jo je ful skrbelo, in mi je prnesla domov neke čaje pa tko

Je bil pa moj bivši ful mamin sinček, tako da je potem ko sva šla narazen (seveda ji ni povedal pravih razlogov) mene krivila za vse.
Pa motilo me je, ker je skooos se vtikla v to kaj jem in česa ne, skos ke težila da sem nekam suha, pa da sem zato skos bolna pa take bedne.
Nikol ne bom pozabila ko sem enkrat ostala pri njih na kosilu, in s bivšim sploh nisva vedla dsa pridejo še eni njihovi sorodniki... In potem tako pred vsemi tam začela govort kako sem zbirčna pa da naj ne pazim tolk na linijo.

pupica20 napisal/-a:Ok, kar se tiče njegove mame-kapo dol. Jaz bi ji rekla kar supermama, ker je res večino vse na njej. njegov oče pa, hja problematičn tip, k ima svoj prav in ga je treba jemat z rezervo. Sprva sem se ga bala, ker zna bit res nesramen, pol pa sem spoznala,da tak pač je n ga nekak sprejela. Pač določene izjave mi grejo skozi uha. Moti me mogoče edino ena stvar,kar je , da je včasih preveč perverzn. Tut do mene. Kar pa mi je tudi že en kolega reku,da kako lahko to preašam,da on nikdar ne bi kej tazga reku svoji snahi(al kaj sm že js njemu). Zdej ne vem kera izjava je bla,ampak ni važno. kako prenašam to? mi gre skozi eno uho not skoz druzga ven. Ne vem, ne da se mi ubadat s tem, k vem,da bi bil to grozno grd besedni fajt. Ko poznam sebe in vem,da mu ne bi znala na lep način povedat in bi ga prec napadla, on pa bi se sevede branu in me najbrž še pizdil,dakako si upam z njim tko govort. Zato sem rae tiho, in pač preslišim. Konec koncev, človek je odrasel in bi lahko vedu kako se obnaša do punce svojega fanta.
DO PUNCE SVOJEGA FANTA? hahhaha,ali je oče gej? ali gre morda v tem primeru celo za incest? brez zamere,saj vem kaj misliš drugače

-
- Debatorica
sicer sma skupaj šele 4 mesece in pol, ampak so far so good...mama je sicer malo bolj zadržana, foter njegov pa skoz klepeta z mano, ko se vidimo...ko sma se prvič vidla, je z mano klepetal, kot da se poznama 100 let
oba brata sta kul... full se štekamo, seka pa tud mal zadržana..po mami
drgač pa...bomo vidli kaj bo prinesla prihodnost:)

drgač pa...bomo vidli kaj bo prinesla prihodnost:)