Prijatelj ali kaj več?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

mah poznam take fante..to so navadni slinavci oz. f** fehtarji,ki hočejo prek navideznega prijatelstva nekaj več,na koncu pa pokažejo pravi obraz in so kao oni največje žrtve,ko da bi bla njihova..to so navadni bedaki :wink:
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a My »

Če dobro razumem..malo je zmšano napisano..ivši ti je spet všeč?in zakaj sta šla narazen?kak to da si šla z njegovim frendom na pijačo,pa kaj on je prišo zravn al čist slučajno se tam znašel...sam kaj vem bivši nevm dobroa kombinacija glih ni..poskusi kaj novega čist svežega;)
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Joj..same napake mam v odgovoru...zaj sem opazla..;)
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

v bivšega sm bla ful zacopana , sam zdej sm ugotovila , da čutm do nejga sam spolno prvlačnost.

emmm, pa takrat ko smo šli na pijačo , smo šli js , bivši pa njegov frend, problem je v tem ker se je bivši do mene obnašu v njegovi prisotnosti čist drgač kokr sva bla sama. pač nevem ... mogoče on čuti isto prvlačnost do mene k js do njega.

Narazn sva šla pa zarad tega ker sva čist preveč hitr skupi pristala, taprvi dan k sm ga spoznala na koncertu sm že pr nejmu doma prespala ker nism mela drugje za spat. Pol sva pa kao hodila 14 dni , pol pa konc, in kot po naključju sva po mal več kot enem letu spet zaćela kontaktirat, ker je bil moj sodelavec njegov naj kolega.
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

...
Zadnjič spremenil *nobody*, dne 29. Nov. 2010 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

ful je teško... sam pejt naprej...

midva sma tut bla frenda eno leto... pol sma skupi pristala... pa se je zalomlo kr prehiter... z eno razliko, da sem bla js tista ko je pol prekinla stike... zbrisala in blokirala na msn, izbirala njegovo številko iz telefona... poskušam ga pozabit... po eni strai mi je hudo, ko zdaj hodima en mimo drugega kot tujca, kljub vsemu lepemu kar sma preživela skupej, in mi je hudo ko se pelje mimo moje hiše s kolesom al pa rolerji, tk hiter, kot da mu gori pod nogami, sam da se mu ni treba ozret... po drugi strani je pa to, da sma prekinla vse dost bolš za oba... ker je edini način, da boma lahko šla naprej...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
valy_baly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a valy_baly »

Miss She imam zelo zelo podbno situacijo. Midva sva sicer že preskočila tisto mejo. Med plesom sva se enostavno pristisnila en na drugega, to se je že dvakrat zgodilo. Problem je, ker sva se potem oba obnašala kot, da se nič ni zgodilo. Enkrat pri večerji sva pa prišla na temo, da bi bila popoln par( po njegovih besedah) vendar sva na koncu to obrnila v šalo. Takrat niti nisem tok dojemala vsega, zadnje čase pa vse bolj pogosto misli uidejo k njemu. Vendar se mi zdi, da se oba zavedava da bi lahko uničila to kar imava zdaj in da ne bi bilo poti nazaj. Čeprav opažam pri sebi in pri njemu( posebej zadnje čase) vibracije, ki povejo več kot besede. Nekateri pravijo, da se najboljše veze rodijo iz prijateljstva. Vprašanje oz. moja dilema, ali je vredno tvegati? Sama sem bila leto nazaj v resni zvezi in sem trenutno v obdobju žuranja, zato še dodatno nevem ali bi sploh karkoli poskušala. Če bi se mi vse to dogajalo čez par let, bi bilo idealno in bi se prepustila toku. Včasih, ko se "hecava"mu rečem, da me pusti še neki časa in da me potem lahko ima :) Ko bi lahko bilo res tako!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Ah ja, poznam te zgodbe...zdj al ti en razlaga o ljubezenskem zivljenju, ker se mu pac nic ne dogaja al pa pac noce da bi ti vedla.
Men tud nekdo ni nikol nc razlagu, pa sj sm sama dost postudirala kaj pa kako..ampak midva sva mela res cudn odnos, to zame potem ni prijateljstvo ce ne vem skriva svoje punce al pa avnture, romance pred tabo.
To včasih lohk pomen tud, da te ma za rezervo..ni čist zihr, sicer te ma rad in vse, ne bo ti pa povedal za punce ker pol bi ti lahko sla naprej in si rekla ja ma punco to je to al karkol. Pa kokrkol se to smesn slis, dejansko drzi.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

po mojem mnenju je pa to čist odvisn od človeka, s katerim se zapleteš v kj tazga in od vzroka za razpad zveze. če sta prej prjatla pa pol nekj mata in ugotovita, da pač nista za skupej, gresta lahko brez problemov naprej, če sta oba bl na izi in se noben ne zalub prov preveč. če se pa eden preveč naveže je pa to mal teži. kr družt se s tem človekom naprej, kot da je vse v najlepšem redu. no pa da delim še obe taki izkušnji z vami. prva se mi je zgodila pred kratkim. tega fanta sem poznala prbližn pol leta, preden sva bla skupej. sva se že prej ful razumela in sva misnla, da bi kot par dobr funkcionirala.. uglavnm pol sva pa ugotovila (pol leta sva bla skupej), da no go in ostala prjatla. še vedno se ful razumeva in si poveva čist čist vse. druga je bla pa pred prbližn dvema letoma. lih sm končala prvo resno zvezo in se apletla s kolegom iz otroških dni. bla sva skupej 8mescov, s tem da sm se jst čist preveč zalubla v njega, on pa ne v mene. končala sva na zame zelo boleč način (zarad druge ženske) ko sva končala sva tut prekinla vse stike. no in tega prjatlstva mi je kr mal žou, ker sva se res družla že od mjhnga.. ampak takle mamo, živlene gre naprej :)
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Tako je to..ljubezen nas zmeša še bolj pa razmišljanje ;)Pri meni mislim da je končano ne slišiva se več, nvm več za kaj bi se da bi še meni samo hujše bilo... če nikamor ni vodlo..bolše tako vsak po svoje preživljava poletje..vem srečala se še bova ....ampak prijatelj je prijatelj,v tem trenutku ne vidim prihodnosti z njim je mi všeč ampak v tem trenutku ni pravi čas za nič,nvm kak naj to razložim kar mam v glavi ampak preprosto je tako nek občutek ali nekaj se je spreobrnilo v meni..niam več volje ne več moči v tem trenutku..nvm kot da mi je nek mrak pado na vse skup..ampak vsak dan je boljše..naj usoda nardi svoje,kaj vem mogoče je kaj oz ktera stopla v njegovo življenje nočem nič več vedet!!
Verjamam pa da tud jaz bom nekoč spoznala ali sem ga pa že nekoga,ki bo vedel da hoče bit samo moj...te že še ni pravi čas...te že a ne..življenje že ve kaj počne,pravijo da slučajev NI!!Niti se mi ne da več obremenjevat;);) SE BO;) :o
In se je pri komu kaj obrnilo?
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dayweed »

meni se zdi da ni pametno, da se dva prijatelja zapleteta. sem mel eno prijateljico že iz osnovne šole (moja prva punca :razz: ) s katero sva v srednji začela hodit. to pa ni trajalo dolgo, ker ni bilo kemije, kar se mi zdi logično, ker sma tesno prijateljstvo zamenjala za ljubezen. po koncu sva ostala prijatelja in sma to že 16 let. in upam, da bova vedno.

vseeno pa je treba pazit pri teh stvareh. v večini primerov se potem stiki prekinejo in prijateljstvo je uničeno. po moje ni vredno-ampak to je samo moje mnenje.
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Vsekakor,pri enih se obrne tako pri drugih pa tako;)Nvm mogoče je drugače če nekoga poznaš že od odroštva ali ga spoznaš v "zrelih "letih!

Moje mnenje!
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz sem se skozi v eno in isti dilemi,situacija se je začasno umirla nisma se slišala potem pa je vse poknilo se javi in spet sem na začetku!
Ne razumem, ne kapiram..preprosto sem misla da je to zgodba končana!Ko da sem že čist zmešana od tega,saj bi si marsikdo mislo da sem!Sam res preprosto nvm več al sem mu res kolegica ali pa..nvm ...nvm...kr nič ne naredi v onem smislu!
Vabi me na r.d, kino s kolegi..nvm..nvm..al se boji kam sam z mano it al kak!Jaz vsevem da ma on cel venec dopisovalk s katerimi ohranja stik,sem od enga kolega zvedla sma padla v en pogovor na r.d..sam vseeno ne..glumi kr nekaj zadnje čase,kr tak vem da to ni on, kot da igra predstavo z različnimi vlogami!!
Sem pa se končno odločla da bom ukrepala,ne bom direktna..nekak mu bom nakazala..kr kaj lahko izgubim nič..pridobim pa tud ne..kr ne morem celo živjenje samo čakat ne..NE MOREM!
Je prvi fant pri katerem bom ukrepala..šla prek sebe..zaradi sebe!Pa kaj če pravijo da se punce ne bi smele trudit,pa kaj...kakorkoli se izide se mi zdi vredno, kr mogoče me to več ne doleti v življenju da sem se res pripravljena za nekoga potrudti in naredit potezo!

Kaj ma kdo kako idejo?Ne morem uletet z idejo..veš ti si pa meni...nekak da glumac že končno skapira če si ne misli..kr ne morem bit prijateljica NE MOREM!;)

IDEJE.....

.hvala;)
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

hm... enkrat začni pogovoz z: "Mislim, da se morma resno pogovorit... na samem!" pa boš vidla reakcijo...
nekot moreš zaključit zgodbo... lahko da se bo razvila v pozitivno smer, lahko pa da se ne bo...NE SMEŠ GA ČAKAT... ne se ubijat s tem...
js zdej že tretji mesec čakam, da se bo skesal pa prišu nazaj. prej sem leto in pol čakala, da sma prišla skupej. ves čas samo čakam in to čakanje je najhujše kar lahko narediš sebi. js sem pregloboko padla v to ker enostavno ne morem brez njega. pa si ne znam pomagat. ni mi pomagala, "popolna izolacija" od njega. vem, da si me ne zasluži,vem, da skoraj zagotovo ne bo prišel nazaj, vem, da si škodim... pa še vseeno čakam...
LOVE hurts
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja ne mora se nekaj nardit ne pa čakat..sam kaj ko da bi lahko to v določenem trenutku nardila pa ne morem,čeprav se hočem izolirat od njega se vednjo on javi in prekine tišino, pol pa spet se jaz ne javim nič kr kaj te mam od tega da sva na liniji in spet on se javi..saj nvm kaj to pomeni!Jaz ne morem bit njegova kolegica ne morem,kr ne čutim tako rajši nisem nič!

Ja pa kaj,bitersweet vidva sta bla par in sta šla narazen in..dalje..ne razumem dobro!Če sta rekla, da je konec in da pač ne gre..se vem kak je s tem čakanjem...sam ti vsaj veš,da če je konec jaz pa niti tega nvm kje začet..

Hja,nič ni enostavno za vsako stvar moraš nekaj nardit, eni pač majo srečo in se ne rabijo trudit;)
Odgovori