Brez ali s kondomom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

*purple* napisal/-a:o dej mahagonij, ti večni vseved.A kej bereš cajtnge?zgleda da bolj malo.lani al pred lani je bil en tak primer nekje v afriki se mi zdi, ko se je cel kup ljudi okužilo al z iglami ali s transfuzijami (ne vem točno).plus, da so bli še eni dohtarji, ki naj bi namerno zastupljal paciente z aidsom oziroma z okuženimi inekcijami.
res je, da je pri nas težko, da se kej takega zgodi,ampak se pa dogaja.In še vedno obstaja možnost, da se zgodi tudi pri nas.

jap moja mami se je tko,..pa ni v Libiji. pa dela v zdravstvu in pozna pravila in use pa se je zgodil....
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

principesa napisal/-a:
*purple* napisal/-a:o dej mahagonij, ti večni vseved.A kej bereš cajtnge?zgleda da bolj malo.lani al pred lani je bil en tak primer nekje v afriki se mi zdi, ko se je cel kup ljudi okužilo al z iglami ali s transfuzijami (ne vem točno).plus, da so bli še eni dohtarji, ki naj bi namerno zastupljal paciente z aidsom oziroma z okuženimi inekcijami.
res je, da je pri nas težko, da se kej takega zgodi,ampak se pa dogaja.In še vedno obstaja možnost, da se zgodi tudi pri nas.

jap moja mami se je tko,..pa ni v Libiji. pa dela v zdravstvu in pozna pravila in use pa se je zgodil....

Sožalje. :(

In ja, z AIDSem se lahko okužiš kadarkoli in na v bistvu vse mogoče načine. Seveda se to ne more zgoditi prav meni.... pa je na koncu tako, da so vsi okuženi virus HIV staknili na takšen način, da si še sami niso nikdar predstavljali. Kakorkoli obrneš, če si iskren do sebe se zavedaš, da te lahko naleze kdorkoli, kadarkoli. Tudi tvoj dolga leta super zvesti partner.
Imaš, da me vikaš!
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

samo 1.

Se pa pogovarjava z mojim da bi midva počasih začela brez kondomov... Pa sva se odločila da se greva oba prej testirat za vsak slučaj.

A je mogoče katera kej bolj seznanjena s tem kot jaz? kam se gre to testirat? A se da pri ginekologinji? kam naj gre fant? :)
Hvala za odgovore. :P
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

No iskreno priznam da sem samo z enim brez kondoma, bila je fantastična aavantura...takoj zatem sem se šla testirat za vse oblike spolnih bolezni in veselo zadihala ob rezultatu.:)
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

lipgloss;

kam se pa greš to testirat?

Mal čudno sprašujem ampak jaz tega res ne vem. :oops:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

a ni tako, da ce z nekom sexas, pa se gres drug dan testirat, ti se nebo pokazalo, ce si morda s cim okuzen? lahko se pojavi kaj sele po parih mesecih, po kaksne pol leta, potem pa samo gledas
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Na ginekološko kliniko pomoje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

za ljubljano:

Infekcijska klinika
Naslov: Japljeva 2 (ambulanta za spolno prenosljive bolezni; mimo urgence, za Kliničnim centrom)
Info: (01) 522 2622
Urnik: vsak ponedeljek od 12.00 do 14.00
Rezultati: četrtek med 13.00 in 14.00 (v isti ambulanti) ali po pošti

:wink:
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple*, hvala lepa za informacije. :) :bussi:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

trapa napisal/-a:
principesa napisal/-a:

Sožalje. :(

In ja, z AIDSem se lahko okužiš kadarkoli in na v bistvu vse mogoče načine. Seveda se to ne more zgoditi prav meni.... pa je na koncu tako, da so vsi okuženi virus HIV staknili na takšen način, da si še sami niso nikdar predstavljali. Kakorkoli obrneš, če si iskren do sebe se zavedaš, da te lahko naleze kdorkoli, kadarkoli. Tudi tvoj dolga leta super zvesti partner.

no hvala bogu ni bil hiv,.,.. ampak že ostalo je dovolj.. :?
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

*purple* napisal/-a:za ljubljano:

Infekcijska klinika
Naslov: Japljeva 2 (ambulanta za spolno prenosljive bolezni; mimo urgence, za Kliničnim centrom)
Info: (01) 522 2622
Urnik: vsak ponedeljek od 12.00 do 14.00
Rezultati: četrtek med 13.00 in 14.00 (v isti ambulanti) ali po pošti

:wink:

Brez napotnice se lahko testiraš samo za HIV. Za ostalo rabiš napotnico osebnega zdravnika ali ginekologa.
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

hmmm...
z dvema:
-enga poslala testirat...
-drugemu sem pa zaupala,ko mi rekel,da je do zdej zmeri s kondomom,ker nobena bivsa ni jemala KT...upam,da nism nardila bedarije :? bi blo treba izkoristit akcijo jesni(ali spomladi?),ko bo brezplacno testiranje na Infekcijski za HBV+HBC+HIV brez napotnc..ker meni je moja osebna noce dat,rekla nej grem samoplacnisko,ceprov mi pripada po ZZZS :evil: pa se okol 60-100 evrov pride za vse,kar ni ravn malo :evil: edino HIV je zmer zastonj ja...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

jaz sem se testirala brez napotnice...ker brez napotnice je tudi anonimno..
SweetySweety
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SweetySweety »

Z nobenim :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

z enim
Odgovori