Se kdaj pobereš?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Re: se kdaj pobereš?

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

iluzija napisal/-a:
angel-ček napisal/-a:jz pa...umiram...mislim da se ne bom pobrala....zgubila sem vse zarad njega....zdej pa tudi njega...bo kdaj bolš????

To, da praviš, da si izgubila vse zaradi njega (predvidevam, da s tem, da si se ločila), te sedaj razsvetljujem s tem, da to ni res. Nič slabega nočem, ampak če pogledaš vse lepo od začetka... V tega moškega si se zaljubila ti, od svojega moža si se ločila ti - in tukaj ne vidim krivde na njem. Očitno vama z možem ni ravno štimalo, če si se bila zaradi drugega pripravljena ločiti od njega - najbrž bi do tega prišlo tudi v primeru, da tega moškega ne bi spoznala :? . Tako, da najprej znegiraj to trditev, da si zaradi njega izgubila vse.

Drugič, tudi če bi te on prisilil, da se ločiš, ti ukradel bajto, avto, vzel službo pa tako naprej... Še vedno ti ne bi vzel vsega. Imaš še vedno SEBE. Tako, da pomisli nase, spravi se v red, zaživi novo, lepše življenje brez njega. Začela si lepo - s tem, da si ga pustila :) .

Eno merico optimizma potrebuješ in ko ga dobiš, bo šlo navzgor.

se strinjam :)
treba je it naprej...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ar.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ sej lahko da jo skos spremlja sam nič ne napiše.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ti z možem, s katerim najverjetneje nisi bila srečna, nisi bla zadovolj(e)na, nimaš kaj delat. Ločitev je v tvojem primeru čisto dobra stvar, saj si si zaradi te nesreče v zakonu poiskala drugega moškega (pustimo ob strani, da te je obrnil okrog prstka...). Rešila si se moža, in on se je najverjetneje rešil tudi tebe. Mislim, da je za oba bolje, da sta tko nardila.

Ne moreš reč, da si se ločla zaradi tvojega ljubimca in da te je on prepričal... Ne, ni te prepričal, samo pospešil je postopek.

Zato zaključek jemlji kot tebi v dobro. Res da te je ljubimec prevaral in razočaral, ampak zato še ni konec sveta. Je še mnogo drugih moških, ki ti bojo prekrižali pot... Bodi pripravljena na nove izzive, naredi kaj zase (zdaj ko si samska), naredi kaj, česar si v zakonu nisi upala, znori se...

Vedno obstaja še druga, pozitivna plat zgodbe...
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Mogoče je ta sprememba pravzaprav nov začetek. Čas za novo življenje. Sedaj imaš čas, da premisliš dobro, kaj si želiš. Zadaj si nove cilje, drzni si biti uspešna... Glej nase. Glej pozitivno. Rešila si se dveh moških, ki sta te (najbrž) ovirala pri biti ti. Vsaj ta, zaradi katerega si se ločila, te je popolnoma zaslepil, da si mu verjela. Ker si se tako rekoč rešila obeh, si svobodna. Imaš razlog, da se dobro počutiš. Nihče te več ne ovira. Zadihaj s polnimi pljuči, bodi pogumna in uresničuj nove sanje! Ne vdajaj se več. Zmaguj! Želim ti samo moč in ogromno pozitivne energije. Če pa potrebuješ čas, si ga le vzemi. A življenje se tukaj ne konča, nasprotno- šele začenja se! Najbrž veš, da se učimo na napakah. In tale izkušnja te je zagotovo naučila nekaj. Zatorej- najprej verjemi vase!
Worship me or walk away.
angel-ček
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a angel-ček »

saj res spremljam sam nč ne pišem..ne vem kaj naj napišem...vem da sem pač trapa ki je slepo verjela tipčku..vem da me veliko folka zarad tega obsoja...sama sem bla ista,dokler se ni zgodilo men...zdej pa....moram prebolet...upam da bom....hvala za vaša mnenja...ena so mi res pomagala(hvala branchy)...vam sporočim ...
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Nihče te nima pravice obsojati. Ne zmeni se za to. Sicer boš pa ti verjela tistim besedam, katerim boš sama želela in samo tiste upoštevala, katere se ti trenutno zdijo najboljše oz. najbolj prijetne.

Verjamem, da je izguba stvar, ki te pokoplje, da več ne vidiš ven iz zmede in obupa. Ampak ne boš si pomagala, če se boš poglabljala v preteklost. Kar je bilo, je bilo. Pozabiti moraš čimprej. Misliti moraš pozitivno in verjeti.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Morda se bo slišalo kruto ampak hah :D .
Ženka primitivnsot nima meja kut kaže. Zjebo te je. Na lahno. In ŽAU, nimaš kaj za njega za obtožvat... Ti si tista, ki si nasedla in naredila dejanja, ki si jih. On je pač samo pihal.
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

se strinjam z komentari......
ampak , zakaj se sploh treba poročit.....če pa tak da poroka je prvi korak k ločitvi:)
in itak da se boš pobrala ( ker si napisala če se kdaj sploh boš), te nebo držalo do konca življenja, in vsaka stvar ima razlog , nič se ne zgodi po naključju, pa je že moglo tak bit- sreča v nesreči......izi go samo...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Vedno, ko sem jaz koga izgubila, sem se spomnila na to, kolikokrat sem že mislila, da je bil on res pravi, in da nobenega ne bom več imela rajši od njega... Pa je še vedno prišel nov, ki sem ga imela še rajši... Tako da se ne sekiraj preveč... Moških je dosti... in se bo že našel pravi tudi zate. Tista dva vsekakor nista bila.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Dobri komentarji pred mano. :)

Seveda se pobereš. Samo malo manj je treba igrati žrtev.
Zgodilo se je, kar se je. Zaradi tega bi bilo pametno ne obsojati tako njega, kot sebe, kot tudi tiste, za katere misliš, da te obsojajo. Če to slednji res počno - pa kaj? Če so tako nevedni, da to počnejo, pa naj.

Poizkusi to izkušnjo vzeti kot nekaj dobrega in se iz tega nekaj naučiti. Hej, konec koncev pa lahko pogledaš tudi tako: končno si rešena obeh decov in si svobodna kot ptiček na veji. Sedaj je morda čas, da začneš delati na sebi, da se začneš krepiti. In potem boš sčasoma imela vedno večje možnosti, da spoznaš moškega, zraven katerega ne boš trpela na ta način. (Trpela pa boš verjetno vedno vsaj malo. :D Razen, če se razsvetliš. :) Ampak to bo zanemarljivo s tistim, kar boš skozi bolj zdrav odnos dobila in se naučila.) Potem, ko se bo to zgodilo, boš pogledala nazaj in se samo nasmehnila.

Morda bi bilo pametno delati na sebi. Se opazovati in ugotoviti, kaj ti manjka. Zakaj imaš občutek, da nisi dovolj dobra/da nisi vredna ljubezni? Če ga npr. imaš. Itn. Potem pa delati na ljubezni do sebe, in morda celo za nekaj časa opustiti moški spol v smislu partnerstva.

Ps. Ti nisi enako on. Ti si bitje zase. On ne sme biti tvoja droga, pa čeprav bi se še tako lepo razumela.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Mju napisal/-a:ah ja, kaj vse delamo (delajo), ko s(m)o zaljubljeni...
Se vedno je ona sama odgovorna za svoje odlocitve in ne kdo drug.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

O, Mahagonij, lušten avatar. Lahko bi bil globoke vrste. :)
Drugače pa je res, vsakdo je sam odgovoren za svoje odločitve, čeprav je to včasih zelo boleče spredviditi. Odgovoren zase si tudi, če si zadet od zaljubljenosti - to pa je fajn vedeti, da ko se zaveš, da si v kakšnem takem stanju, da preden narediš kakšen "usoden" korak, zadevo prespiš in večkrat premisliš.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Je pa res, da je precej logično, da ženske včasih nasedemo moškim... Ker če je za srečno zvezo pogoj, da partnerju verjameš in zaupaš, potem moškemu, s katerim si želiš srečno zvezo, pač verjameš in zaupaš. :) No, poskusila si... Če bi bila bolj previdna, ne bi nikoli vedela, kaj bi lahko bilo... In bi bila še naprej s svojim možem, spraševala pa bi se, kako bi bilo s tem drugim... in če bi vama uspelo ali ne... in bi se sekirala, ker se nisi dovolj potrudila za to, da bi bila z njim. In bi mislila, da ne vem kaj zamujaš... Tako pa si videla, da ni bil pravi... in lahko v miru počakaš na naslednjega. Brez slabe vesti.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

In še nekaj, angel-ček. Ne pričakuj usmiljenja in sočutja. Me se trudimo ti pomagati in te postaviti ne realna tla. Potrebuješ podporo, spodbudo in še bolj svojo voljo ter moč.

Obdaj se s prijatelji, bodi čim manj sama... :wink:
Worship me or walk away.
Odgovori