Stik z njim

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

brez problema lahko sprejmem moralno lekcijo o fantu, ker točno vem kakšno je stanje med nama.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

MIGRENA napisal/-a:Važn, da takoj vsi obsojate :roll: kokr vem ni nič spraševala glede svojega fanta za katerega ne vemo kaj imata in kaj nameravata, ampak sam, da vam kdo kost vrže pa že zagrabte.

Oh, c`mon! :roll: Če vpraša za nasvet na forumu, imajo tisti, ki ji odgovarjajo, pravico vedet tudi kaj več (v tem primeru se poraja vprašanje kaj pa njen fant?). :wink: In ne, MIGRENA, tukaj se ne gre za to, da vsi samo čakajo, kako bodo lahko nekoga verbalno napadli oz. obsojali, ampak če imaš partnerja, pač ne moreš med še obstoječo zvezo poskušat vstopiti v stik z nekom drugim, ki ti je všeč. Enostavno ni fer do njenega fanta in pika. Nekateri pač ne odobravamo varanja ali morebitno flirtanje z drugimi, ko si v resni zvezi. Če pa se nekaterim zdi to dopustno, tudi prav. :?
Bolj normalno bi se mi zdelo, da bi zaključila zvezo s tvojim fantom ali da si vsaj vzameta nekaj časa vsak zase, da premislita oz. da TI premisliš koga hočeš, ne pa da poizveduješ za nekim tipom, s katerim ste bili skupaj na morju in si ga slučajno našla na Netlogu.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

etny napisal/-a:brez problema lahko sprejmem moralno lekcijo o fantu, ker točno vem kakšno je stanje med nama.

Če točno veš kakšno je stanje med vama, bi bila lahko toliko fer do njega in rekla, da želiš malo časa zase in bosta videla kako naprej, ne pa da v zvezi hočeš priti v stik z enim x fantom. Sicer je pa čisto tvoja stvar kaj boš naredila, ampak kot kaže kljub tvojemu zatrjevanju, da lahko brez problema sprejmeš moraliziranje o fantu, to ni res, sicer ne bi bili krivi vsi tisti, ki smo se spomnili na tvojega fanta (ker je to nekaj čisto iz konteksta, če vprašaš ja kaj pa tvoj fant). :gruebel: Potem pa ne sprašuj na forumu za mnenje, če o fantu nočeš slišati. Želiš nasvet? Ne vem, zakaj ga sploh rabiš, ko pa si tistega fanta vendarle našla na Netlogu. Piši mu. Sigurno se te bo spomnil kot punco, ki jo je videl na morju s fantom. :wink:
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamala_mrha napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Važn, da takoj vsi obsojate :roll: kokr vem ni nič spraševala glede svojega fanta za katerega ne vemo kaj imata in kaj nameravata, ampak sam, da vam kdo kost vrže pa že zagrabte.

Oh, c`mon! :roll: Če vpraša za nasvet na forumu, imajo tisti, ki ji odgovarjajo, pravico vedet tudi kaj več (v tem primeru se poraja vprašanje kaj pa njen fant?). :wink: In ne, MIGRENA, tukaj se ne gre za to, da vsi samo čakajo, kako bodo lahko nekoga verbalno napadli oz. obsojali, ampak če imaš partnerja, pač ne moreš med še obstoječo zvezo poskušat vstopiti v stik z nekom drugim, ki ti je všeč. Enostavno ni fer do njenega fanta in pika. Nekateri pač ne odobravamo varanja ali morebitno flirtanje z drugimi, ko si v resni zvezi. Če pa se nekaterim zdi to dopustno, tudi prav. :?
Bolj normalno bi se mi zdelo, da bi zaključila zvezo s tvojim fantom ali da si vsaj vzameta nekaj časa vsak zase, da premislita oz. da TI premisliš koga hočeš, ne pa da poizveduješ za nekim tipom, s katerim ste bili skupaj na morju in si ga slučajno našla na Netlogu.

niti slučajno nimam namena varat fanta, niti ne bi flirtala z njim, samo pogovarjala bi se, pač bi stopila v stik z njim.
ali po tvoje stopiti v stik z nekom ki ti je simpatičen (ali pa pač tudi ne) že avtomatsko pomeni varanje in flirtanje. to pa je c´mon, ja!
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

pa kaj usi hodte na dopust sam na morje:)

priti v stik ni varanje!
Zadnjič spremenil etny, dne 21. Avg. 2008 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Glej, druženje z moškimi prijatelji ni čisto nič takega, ampak ti si napisala, da ti je všeč in ti je zmešal glavo. Kdo zdaj komu pametuje? :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

etny napisal/-a:niti slučajno nimam namena varat fanta, niti ne bi flirtala z njim, samo pogovarjala bi se, pač bi stopila v stik z njim.
ali po tvoje stopiti v stik z nekom ki ti je simpatičen (ali pa pač tudi ne) že avtomatsko pomeni varanje in flirtanje. to pa je c´mon, ja!
Jz bi pa tko rekla: če bi se res vsi skupaj dobr ujel že na morju in se odločili OBDRŽAT stike, bi si že takrat tam zmenjali kontakte, ne pa da moraš zdej tako rekoč vohat za njim.. pomoje se lotevaš kontakta z njim z, erm, napačnimi nameni.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

stvar sploh ni tok grozna za kakršno jo mate, pa tud jst nism ena frikica k bi na usak način varala fanta.

stvar je rešena...
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:
etny napisal/-a:niti slučajno nimam namena varat fanta, niti ne bi flirtala z njim, samo pogovarjala bi se, pač bi stopila v stik z njim.
Jz bi pa tko rekla: če bi se res vsi skupaj dobr ujel že na morju in se odločili OBDRŽAT stike, bi si že takrat tam zmenjali kontakte, ne pa da moraš zdej tako rekoč vohat za njim.. pomoje se lotevaš kontakta z njim z, erm, napačnimi nameni.

zanimivo mnenje!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

etny napisal/-a:
niti slučajno nimam namena varat fanta, niti ne bi flirtala z njim, samo pogovarjala bi se, pač bi stopila v stik z njim.

Kadar jst stopim v stik z nekom s popolnoma nedolžnimi nameni, nimam glede tega nobenih težav. Trema in živčki me pa dajejo, kadar želim na nekoga narediti še posebej dober vtis, ker želim od njega več kot le občasen čvek in kofe. ;)
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

to se popolnoma strinjam. maš čist prov. res je, da hočm izpadit nevsiljiva in narest dober utis, ker mi je tip uredu, ampak kljub temu pa me mislim varat fanta al pa ga pustit takoj ko bo mogoče sam zarat tega.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Napiši,da si ravno na Netlogu,da si opazila njegov oglas in,da ne moreš kar mimo,ne,da bi ga pozdravila in vprašala kako je... :wink:
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala24 »

če v času veze razmišljaš o drugem fantu, kako priti v stik z njim in podobno, definitino ta sedanji fant ni pravi zate!

samo povem svoje mnenje....

lp
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

purple_rain napisal/-a:
tale mi je všeč :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Roberta R. napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
tale mi je všeč :)

vsekakor morda ni napačna!:)
Odgovori