Sara Isakovič Škoda, da Damirju Dugonjiču ni uspelo. Za njega sem tok navijala, da sem pomoje celo ulico zbudla Ga osebno poznam zato mu še tok bolj privoščim
tor napisal/-a:Nekaj sigurno ne drži tule...ravno v nogometu je najtežje uspeti, ob atletiki seveda, saj se s tema športoma ukvarja največ ljudi, oba sta dostopna in priljubljena po vsam svetu, vse ostale športne panoge so daleč zadaj. Za vrhunski rezultat v kateremkoli športu je potrebno "garati".
Ja je res..ampak pri nogometu za uspeh rabiš celo ekipo ki se bori in mora biti dobro uigrana..medtem ko pri plavanju je za uspeh potreben en sam (če odštejem štafete in trenerja)..aja in btw tudi plavalcev ni tako malo, sploh v OŠ jih velikooo trenira plavanje, a kasneje ga zato ker je prenaporen opustijo
Medalje se nabirajo. Bravo, Lucija.
Osovnikar je ravnokar izpadel...letos je res močna konkurenca v šprintu...Bolt deluje neverjetno močan.
Jutri ob 16h, bo poslastica teh iger, moški tek na 100m.
Čestitke za prigarano medaljo Luciji Polavder... edino kar me moti je da je najtežja kategorija pri ženskah nad 78 kg (wtf?) in ne npr. nad 100kg ker ta Japonka ki je našo zmagala jih ma ziher 100 pa še marsikatera ji je blizu
4. mesto četrverc tole mi je všeč, ampak Čop in Špik. No sej tut najboljšim se lahko zalomi in rezlutat pač ``le´´ 6. mesto (kar konc koncev ni slabo). Ampak Špik je pa zazehu lih takrat k je kamera njega posnela. Dobr je bil razpoložen pred tekmo, ni kej. Poln energije verjetn.
men je tudi žal špika in čopa! ampak kaj češ,sej je blo nekaj govora,da nista v najboljši formi! kdaj pa petkovšek osvaja medaljo? in kaj je na tem videu spermij? kiri od naših?
življenje je igra,igraj jo, življenje je izziv,sprejmi ga, življenje je iskanje,razišči ga, življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)