Googi napisal/-a:Midva uporabljava Durex ali pa Control in nama ni še noben počil (moram potrkati )
Drugače se mi zdi pa 3x v pol leta ful velikrat... Midva vedno zraven uporabljava lubrikant, ker bolj navlaži pa še dalj časa traja kot naravna vlažnost. Se mi zdi , da je premalo vlažnosti velikokrat problem pri počenem kondomu... Lahko pa da mu tudi kondomi ne odgovarjajo, lahko so preveliki ali pa premajhni. Saj vem, da to ni bilo vprašanje, samo da ti 3x poči v pol leta se zdi ogromno. Pa si šla vedno po jutranje tabletke? Ker to je res strup za telo...
ne nikoli nisem šla po jutranjo tabletko..vedno sva ugotovila, da je kondom počen preden mu je prišlo...v bistvu mava srečo, da njemu dolgo traja da mu pride, pa sva zmeri prej pogruntala, da neki ne štima. Drgač pa tud midva nimava problemov z vlažnostjo..hmm...mogoče jo je blo mal man na začetku, ko sva se še spoznavala, pa nisva bila tolk sproščena
verjetno so zelo varni, ker je fizicna ovira, ne hormonska kot KT... ampak jih nikoli nisva uporabljala... pac prevec plasticno... ostajam pri KT, ki jim popolnoma zaupam...
midva že 10 mesecev uporabljama kondome masculan in so ful vredu. moj jih ponavad v lekarni kupi. se mi je pa že naredil da je durex poču, k sreči sm tud tablete jemala.
Ja se da Medva sva to sprobala v mojih najbolj paničnih dneh V samem občutku baje ni nobene razlike - sam je pa res čist brez veze. Je eden čist zadost:)
daisy6 napisal/-a:midva že 10 mesecev uporabljama kondome masculan in so ful vredu. moj jih ponavad v lekarni kupi. se mi je pa že naredil da je durex poču, k sreči sm tud tablete jemala.
jst sm za brzdej dubla kondome masculan...k so rebrasti al nekej takega. Sam so nama kr nekej. K ubistvu je biu men dokaj beden filing...on je pa tud rekel da je ful mal čutiu...k pr durexu nima teh problemov. aja pa piše da je kao normal dolžina, so pa fuuul dolgi. Pa moj nima glih majhnega, sam te so pa res ful dolgi. In nama ni blo nič jasno. Tko da jih sploh še nisva porabila. ostalih 9 je še vedno v škatlici in jih niti nimam želje porabit. Durex je zakon
aja pa glede 2 kondomov naenkrat....men se zdi to totalna bedarija!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
GoldenEye napisal/-a:Ja se da Medva sva to sprobala v mojih najbolj paničnih dneh V samem občutku baje ni nobene razlike - sam je pa res čist brez veze. Je eden čist zadost:)
V najbolj paničnih dneh? Takrat je še večji razlog da tega ne bi smela probavat. Ker, če sta dva gor, se drgneta drug ob drugega in je dosti večja možnost, da počita
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Ejla! Mene pa zanima če se vedno opazi, ko poči kondom? Namreč meni menstruacija zamuja že 11 dni in vedno sva pogladala kondom če je ostal cel...in je. Vendar me pa po drugi strani tudi zanima, kaj pa če je majhna luknica(kot naprimer bi kondom preluknjal s šivanko) ali se to opazi ali preprosto iz majhne luknice poči kondom ker se razširi?