Raje priznaj, da ti grejo povsem druge stvari v nos
Recimo?
Pontifex Maximus napisal/-a:Bumerang napisal/-a:Kot da je tako težko tisto slabo minuto stati na nogah???Grem stavit, da vsak komad od Gunsov traja dlje kot neka himna. In če lahko na nekem koncertu prestojiš dve uri ali celo več, ne vem zakaj ne bi mogel tisto bogo minuto namenit eni navadni himni?!
Zato, ker je pofl...in poflu ne moreš izkazovat spoštovanja. Poglej npr. himno nekdanje Sovjetske Zveze, Nemško himno, Angleško himno...in potem daj zraven Slovensko skrpucalo...Mogoče nam bi pa moralo biti v čast, da nas zamenjujejo s Slovaki! Heh...čeprav so oni ravno približno enaki cigani kot mi (ali vi).
Tiavanna napisal/-a:Če smem vprašat, na podlagi česa je skpucalo? Melodija, besedilo...? A to si tko strokovno ocenu al je pač bedna sam zato, ker je slovenska?
Tiavanna napisal/-a::lach:
Če smem vprašat, na podlagi česa je skpucalo? Melodija, besedilo...? A to si tko strokovno ocenu al je pač bedna sam zato, ker je slovenska?![]()
Pontifex Maximus napisal/-a:Muzikalno - ampak muzikalno je pa zato bedna, ker je slovenska...
Pontifex Maximus napisal/-a:Ti...tepka...opa kepka...a ni zanimivo, da imate/imamo slovenci sredi Ljubljane kip alkoholika, razuzdanca, ženskarja in pedofila? In vi ste celo nanj ponosni!
kepka napisal/-a:
Ja jaz se popolnoma strinjam, to je S K A N D A L! Saj ti pravim, da je skrajni cas, da gres v gverilo in napades kip. Macola, sekira, veriga, you name it! Branil bos naso cast!
Jaz poznam enega ki pozna nekoga ki pozna nekoga, ki ročne granate prodaja pa podobne pripomočke..če kdo rabi za atentat na Prešerna zs
Ampak se vedno lahko pokazemo na uboge Ruse. Jim gre slabse, imajo se se bolj ciganske, pijanske, zenskarje kot Slovenci, pa se morilci zapovrhu!
Kip, Gori
Bogi rusi...njih pa res bog ne mara![]()
Kaj so pa rekli na MNZ o drzavljanstvu ali se nisi povprasal?
![]()
Pontifex Maximus napisal/-a::lach:
Ti...tepka...opa kepka...a ni zanimivo, da imate/imamo slovenci sredi Ljubljane kip alkoholika, razuzdanca, ženskarja in pedofila? In vi ste celo nanj ponosni!
Pontifex Maximus napisal/-a: Ti...tepka...opa kepka...a ni zanimivo, da imate/imamo slovenci sredi Ljubljane kip alkoholika, razuzdanca, ženskarja in pedofila? In vi ste celo nanj ponosni!