Varanje [ZT]
Kako vem da me ne vara? Pač vem, ker ženske take stvari zavohamo. V prid mu govori precej stvari. In vem da ni tak.
Varanje se začne zame s telesnim stikom (poljubi, imtimni dotiki, sam sex).

Varanje se začne zame s telesnim stikom (poljubi, imtimni dotiki, sam sex).
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Hm, prepričana sem da me ne. In to zato, ker ni šanse, da se mi zlaže. Oba sva prišla do te stopnje, da enostavno veva, kdaj se je kdo komu zlagal. On se je meni enkrat in jaz njemu. In takoj sva druga za drugega vedela, da sva se zlagala...
Ne vem no, če partnerja res ljubiš ga čutiš. Jaz točno vem, kdaj je slabe volje, kdaj je kaj narobe, čeprav zatrjuje da ni nič - in mi kasneje seveda pove, kaj ga je mučilo. In on zame - jaz enostavno ne morem skriti občutkov pred njim. Takoj ve, kako se počutim.
In ja, zato sem prepričana da me ne vara.
Ne vem no, če partnerja res ljubiš ga čutiš. Jaz točno vem, kdaj je slabe volje, kdaj je kaj narobe, čeprav zatrjuje da ni nič - in mi kasneje seveda pove, kaj ga je mučilo. In on zame - jaz enostavno ne morem skriti občutkov pred njim. Takoj ve, kako se počutim.
In ja, zato sem prepričana da me ne vara.
jaz tut nisem varala in upam da tudi nikoli ne bom. No sicer se mi zdi, da sem ze malo prestara za srackanje okoli, ce bi pa kasen...hm... boljsi ( ?) prisel, bi pa takratnemu fantu povedala da je konec, preden bi se kamorkoli spuscala... Itak ce mas namen z nekom bit, moras prej vse razcistiti, mogoce si tudi vzet cas da prejsnjega pozabis ..... Kar se pa tice tko, momentalno, pod vplivom alkohola ... ne vem, sem mnenja, da tudi ce si pjan ves kaj delas in ce hoces se tudi ustavis ....Oz ce ves da se ne bi mogel pac ne pijes. Kar ti je pac pomebnejse, ena pjana noc vec ali punca / fant.
Je pa kolegica dost varala, v bistvu je vsakega ... in se ji je malo vrnilo ... NO ampak sedaj je v super zvezi in vse je ok
Sicer pa ce ti je vsec kar imas ne varas. Ce ti pa ni, pa pusti ... bemooo
Je pa kolegica dost varala, v bistvu je vsakega ... in se ji je malo vrnilo ... NO ampak sedaj je v super zvezi in vse je ok

Sicer pa ce ti je vsec kar imas ne varas. Ce ti pa ni, pa pusti ... bemooo

Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place