Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
joj ti :bussi: vse smo to mislile..
today is the first day of the rest of your life... =) mogoče je pri tebi že predolgo, da bi se sploh spomnila kako je čutiti kaj drugega do nekoga drugega, ampak verjemi mi, use bomo to spet čutile... prej ali slej =) ampak absolutno ne takrat, ko se zapiramo med 4 stene in objokujemo pretekle napake.. kar je blo je blo, nekoč boš z nekom še dlje kot si bla z bivšim, boš ob njemu čutila še močnejše metuljčke, te bo bolj cenil. :bussi:
today is the first day of the rest of your life... =) mogoče je pri tebi že predolgo, da bi se sploh spomnila kako je čutiti kaj drugega do nekoga drugega, ampak verjemi mi, use bomo to spet čutile... prej ali slej =) ampak absolutno ne takrat, ko se zapiramo med 4 stene in objokujemo pretekle napake.. kar je blo je blo, nekoč boš z nekom še dlje kot si bla z bivšim, boš ob njemu čutila še močnejše metuljčke, te bo bolj cenil. :bussi:
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
sončk napisal/-a:joj ti :bussi: vse smo to mislile..
O jaa.. js sm bla tolko časa zaljubljena v enga (6 let), da ko sm se zaljubla v druzga se mi je zdelo ku da prvič čutim kaj takega.. in je biu ful lep občutek, sm mela spet tiste metuljčke v trebuhu, sm hodila z veseljem v šolo, zjutraj ustajala puhna energije k sm itak vedla da ga bom vidla..
Se mi zdi da se 90% ljudi v tej temi preveč "obešajo" na preteklost, da pač živijo v rpeteklosti in ne morjeo naprej in majo skozi v mislih tisti "in če.."
SMS vas ne bi smeu zmest, kr če bi res hoteu bit z vami bi že bil, ne pa da vas tko muči in se spomni na vas ko njemu paše.

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- RosaNegra25
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
[vanessa] napisal/-a:sončk napisal/-a:joj ti :bussi: vse smo to mislile..
O jaa.. js sm bla tolko časa zaljubljena v enga (6 let), da ko sm se zaljubla v druzga se mi je zdelo ku da prvič čutim kaj takega.. in je biu ful lep občutek, sm mela spet tiste metuljčke v trebuhu, sm hodila z veseljem v šolo, zjutraj ustajala puhna energije k sm itak vedla da ga bom vidla..
Se mi zdi da se 90% ljudi v tej temi preveč "obešajo" na preteklost, da pač živijo v rpeteklosti in ne morjeo naprej in majo skozi v mislih tisti "in če.."
SMS vas ne bi smeu zmest, kr če bi res hoteu bit z vami bi že bil, ne pa da vas tko muči in se spomni na vas ko njemu paše.
Jaz sem tudi zelo dolgo zivela v preteklosti - in potem naenkrat se ti to zdi neumno in spet cutis zivljenje v sebi in predvsem to - da si zasluzis biti srecen
Zdaj mi zal za vse tiste solze in trplenje. Tisti, ki te razocara ni tega vreden!!!
Vrejamem pa tudi, da zdaj ko sem bom zopet zaljubljena, da bo dosti boljse, ker zdaj (zaradi izkusenj) bolj vem kaj si zelim in sem odkrila nekaj svojih napak, ki jih zelim odpraviti oz. sem ze. Dostikrat je za sreco potrebno veliko truda.
Zasluzis si sreco in metuljcke, zato ga zbrisi iz svojega spomina kot solze na obrazu!!!! Druge mame imamjo tudi ful sladke sinove

Razlagalka :bussi: saj bo boljše. Vidiš mi2 se na najinah kavicah čisto lepo pomeniva in rečeva kako in kaj bova naprej, pol pa je realnost drugačna. Morava spet na kavico, da se pogovoriva.
Samo iskreno povedano, bivši so čudni, ko čutijo, da se oddaljimo od njih, nas pokličejo, pošljejo sms, kot da nas imajo v šahu. Ne dajmo se punce, pokažimo jim da je življenje lepo tudi brez njih!

Samo iskreno povedano, bivši so čudni, ko čutijo, da se oddaljimo od njih, nas pokličejo, pošljejo sms, kot da nas imajo v šahu. Ne dajmo se punce, pokažimo jim da je življenje lepo tudi brez njih!

angeLcek. napisal/-a:Lih danes sm zbrisala njegovo telefonsko iz mobija, blokirala in zbrisala njegov msn .. in priznam, da mi je hudo.
Vedno ostaja tisti - kaj pa če ..
Ampak ne, ne grem se več. Dovolj mam.
Če sam ne ve kaj bi z mano, mu pomagam in se sama umikam iz njegovega življenja.
So ..goodbye.
Bravo! :bussi:

-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
PuNcHKaa napisal/-a:angeLcek. napisal/-a:Lih danes sm zbrisala njegovo telefonsko iz mobija, blokirala in zbrisala njegov msn .. in priznam, da mi je hudo.
Vedno ostaja tisti - kaj pa če ..
Ampak ne, ne grem se več. Dovolj mam.
Če sam ne ve kaj bi z mano, mu pomagam in se sama umikam iz njegovega življenja.
So ..goodbye.
Bravo! :bussi:
Angelček, s tebo smo. :knuddel: :bussi:
- manculina*
- Komunikatorka
ah js sm tut use zbrisala pa kaj mi je takrt to pomagal k sm pa vedla vse na pamet.. pa nevem vsaka punca more 'pogruntat' svoj način prebolevanja jaz najlaži enga prebolim tko da se navežem na koga druzga.. in to je en tak začaran krog katermu ni konca.. da ne omenamo moje naivnosti in prehitre navezanosti no toj pa že druga tema ane..
punce držim pesti da čimprej prebolite(mo) sj bo še use ok...
punce držim pesti da čimprej prebolite(mo) sj bo še use ok...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ uff to mi je znano. Tudi js prebolim prejšnjega tko da se zagledam v drugega (čeprou 6 let ni delovalo k sm vedno končala pr NJEMU). Zaljubla sm se v enga (in s tem prebolela dolgoletno ljubezn) , zdej pa sm ful naudušena nad drugim (8 dni) in samo on mi gre še po glavi.. JS ne bi bla js če nbi spet upala da bo kej in ne samo "sranje".. Vem, da bom spet razočarana samo nekako si ga ne morem izbit iz glave
S tipi se pa tudi ne upam soočit kr se bojim zavrnitve, tko da se samo oddaljim od njih, samo je to tolko bolj težko..
Tudi pr meni je blo že brisanje številk samo kej k sm znala vse na pamet
Zdej pa vidim, da zaradi mene bi lahko zbrisali tudi samga tipa, v mislih in srcu bi mi še vedno ostal.. 

S tipi se pa tudi ne upam soočit kr se bojim zavrnitve, tko da se samo oddaljim od njih, samo je to tolko bolj težko..

Tudi pr meni je blo že brisanje številk samo kej k sm znala vse na pamet

Sploh mi ne gre v glavo, da ga nimam več na msn.
Gledam stike, njega nikjer ..
Sm res to nardila?
Živiva preblizu drug drugega. Če pogledam vn, lahko vidim njegov balkon in ponavadi tudi njega. Že cel dan se izogibam gledanju skoz okno ;>
I can do it.
× .. Js se tudi 'znebim' starega tipa, tako da spoznam novega. Sm umes že mela druzga, ampak samo s ciljem preboleti prejšnega. Pa mi žal ni uspelo. In sam raje končala vse skupaj in zdej se trudim vrjeti v to, da sm lahko srečna tudi, če sm sama ..
Sm res to nardila?
Živiva preblizu drug drugega. Če pogledam vn, lahko vidim njegov balkon in ponavadi tudi njega. Že cel dan se izogibam gledanju skoz okno ;>
I can do it.
× .. Js se tudi 'znebim' starega tipa, tako da spoznam novega. Sm umes že mela druzga, ampak samo s ciljem preboleti prejšnega. Pa mi žal ni uspelo. In sam raje končala vse skupaj in zdej se trudim vrjeti v to, da sm lahko srečna tudi, če sm sama ..
angeLcek. napisal/-a:Sploh mi ne gre v glavo, da ga nimam več na msn.
Sm res to nardila?
I can do it.
Evo. Prvi korak si že nardila. Veš, da lahko. In zdej samo ustrajaj naprej. Veš, da ti bo ratalo !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Učasih pomislim, da delam napako. Potem se pa zamislim.
Predstavljam si, kako je njemu fajn. Ušeč mu je to, da je v središču pozornosti.
In čeprau mu ne priznam, je vrjetno očitno, da mi ni useeno zanga. In tudi če vedno znova zanikam in lažem sama sebi, on še vedno ostaja del mene.
Nič več. Ne bom mu dala tega zadovoljstva, da se svet vrti okoli njega. Dokazala mu bom, da lahko živim tudi brez njega in to še lepše kot z njim! Naj vidi, da le ni tako pomemben kot misli. Hočem mu pokazat, da znam naprej sama.
Na koncu bo ugotovil, da sm bla edina, ki ji je blo res mar zanga. Ampak takrat bo prepozno, ker zmaga bo moja.
Predstavljam si, kako je njemu fajn. Ušeč mu je to, da je v središču pozornosti.
In čeprau mu ne priznam, je vrjetno očitno, da mi ni useeno zanga. In tudi če vedno znova zanikam in lažem sama sebi, on še vedno ostaja del mene.
Nič več. Ne bom mu dala tega zadovoljstva, da se svet vrti okoli njega. Dokazala mu bom, da lahko živim tudi brez njega in to še lepše kot z njim! Naj vidi, da le ni tako pomemben kot misli. Hočem mu pokazat, da znam naprej sama.
Na koncu bo ugotovil, da sm bla edina, ki ji je blo res mar zanga. Ampak takrat bo prepozno, ker zmaga bo moja.
angeLcek. napisal/-a:Učasih pomislim, da delam napako. Potem se pa zamislim.
To si pa napisala, kot da bi jaz napisala danes to. Jaz sem tudi včeraj bivšemu napisala sms, naj gre k vragu in pozabi name!