Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
jaz tudi skoz preverjam profil,pol pa vidim kaj najrajši nebi..ker samo boli... pa meni bivši tudi še vsakega tolko časa pošlje sms (npr. da sem mela vse prav,al pa ko se mimo mene pelje mi pošlje sms,da se je mimo peljaj..pa take),mam občutek da hoče da ga nebi pozabla...pa take sms-je mi piše da še me ima wedno rad,pa da hoče da sem srečna... upam da mi bo čimprej uspelo,da me nebo nič več ganlo... :S
- Barbie_girl*
- Sramežljivka
bina_ napisal/-a:jaz tudi skoz preverjam profil,pol pa vidim kaj najrajši nebi..ker samo boli... pa meni bivši tudi še vsakega tolko časa pošlje sms (npr. da sem mela vse prav,al pa ko se mimo mene pelje mi pošlje sms,da se je mimo peljaj..pa take),mam občutek da hoče da ga nebi pozabla...pa take sms-je mi piše da še me ima wedno rad,pa da hoče da sem srečna... upam da mi bo čimprej uspelo,da me nebo nič več ganlo... :S
upam, da ne odpisuješ na takele smse ... ali pač? :S
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
bina_ napisal/-a:jaz tudi skoz preverjam profil,pol pa vidim kaj najrajši nebi..ker samo boli... pa meni bivši tudi še vsakega tolko časa pošlje sms (npr. da sem mela vse prav,al pa ko se mimo mene pelje mi pošlje sms,da se je mimo peljaj..pa take),mam občutek da hoče da ga nebi pozabla...pa take sms-je mi piše da še me ima wedno rad,pa da hoče da sem srečna... upam da mi bo čimprej uspelo,da me nebo nič več ganlo... :S
očitno smo vse iste. Jst tud to delam. In upam vedno da ni nič novega..in potem spet vidim kaj takega da me zaboli in mi je žal da sem to naredila. Pa vseeno to delam

mene je moj prej kliknu na msnju pa napisu da mi hoče sam lahko noč voščit

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Barbie_girl*
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:rekel je, da rabi čas, da premisli, če je res to to. da ima dvome, če bova lahko skupi za daljši čas pa da se mu zdi, da sva si v nekaterih stvareh preveč različna. predvsem kar se čustev tiče ... prej ni blo nobenga problema ... kar tako z jasnega ...
nič ni kar z jasnega verjemi.to se je že nekaj časa v njem kuhalo, in je pač sedaj prišlo ven. nočem te strašit, samo tako je ponavadi. on je sam sebi verjtno lagal pa še sam pri sebi upal,da bo bolše in da ima to samo obdobje, in tako je pač prišel do zaključka da ne more več tako dalje,da ne more lagati. sej čez čas boš to tudi sama spoznala. v tem trenutku,pa samo daj vsa čustva iz sebe in bodi močna,ker boš tudi to dala čez!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Cosmopolitanka
Barbie_girl* napisal/-a:dejte no punce ... ignoririte! tko bo za vas najbolš in njega bo hudičev zabolel
pa sej delamo to

nej klikne, kliče, tud če ga srečam...nikol mu nam priznala kok mi je bad za naju!! ker si ne zasluži!! Samo to ne pomeni da ne boli!! Takoj zadnjič ko sem odložila telefon, sm misnla da bom kr dol padla!!
In gre stavit da je isto pri večini deklet tle gor!!
študentka20 napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:rekel je, da rabi čas, da premisli, če je res to to. da ima dvome, če bova lahko skupi za daljši čas pa da se mu zdi, da sva si v nekaterih stvareh preveč različna. predvsem kar se čustev tiče ... prej ni blo nobenga problema ... kar tako z jasnega ...
nič ni kar z jasnega verjemi.to se je že nekaj časa v njem kuhalo, in je pač sedaj prišlo ven. nočem te strašit, samo tako je ponavadi. on je sam sebi verjtno lagal pa še sam pri sebi upal,da bo bolše in da ima to samo obdobje, in tako je pač prišel do zaključka da ne more več tako dalje,da ne more lagati. sej čez čas boš to tudi sama spoznala. v tem trenutku,pa samo daj vsa čustva iz sebe in bodi močna,ker boš tudi to dala čez!
Pod tale post se podpišem ... samo dodal bi, da je to "prijazen" scenarij ... mnogo manj prijazni scenariji so pa mnogo pogostejši ... Žal.

-
- Kofetarica
- Kontakt:
nobodysgirl napisal/-a:Pa kaj je s tem čekiranjem profilov na internetu, to vse delamo???jas se ne morem tega odvadit, avtomatsko kliknem na njegovo ime pa pogledam kaj se mu dogaja v lajfu.in predvsem, če ma že kako novo... ja vem da je to zelo nespametno in da škodim samo sebi, ampak se ne morm odvadit...
A res to počnete??Ker mene skoz on čekira v moje profile in jaz to jasno vidim,ampak on misli da sem glupa ker to nevenm

"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
- Kofetarica
- Kontakt:
CorfuGirl napisal/-a:
A res to počnete??Ker mene skoz on čekira v moje profile in jaz to jasno vidim,ampak on misli da sem glupa ker to nevenmSam ni mi jasno zakaj to počnete?
mislim da to počnejo zato,ker imajo še vedno upanje oz. tako vidijo kaj počne tip brez njih. ko ugotovijo da se je postavil na noge, in da žvi popolnoma normalno pa se jočejo. žal je tako. obdobje ki ga gre vsak skozi,ko preboleva. sam s tem se samo uničujejo, po drugi strani pa padejo na realna tla. tako da,vsako slabo je za nekaj dobro!

življenje je igra,igraj jo,
ok dns spet ni moj dan
katastrofa...pa šele začel se je. sploh ne vem kaj mi je sam kr na enkrat ga tok pogrešam. pa začnem mislt zakaj bi ga mogla sovražt d bi ga seveda lažje prebolela pa ne vidm nobene napake. pol pa še stvari k mi jih je dal za "spomin". mogla bi vse stran vržt a ne...sam ne morm...sej mogoče bo pa ju3 bolš...

-
- Cosmopolitanka
Jst al sploh ne bi šla..če pa bi, ga ne bi čist ignorirala...samo bi bla pa čist hladna pa bi odgovarjala samo to kar je nujno pa čist na hitr. Da bi mislil da te čist nč ne gane.
Če se pa spravi kero osvajat...to je pa že druga zgodba. Jst sm zvedla da je moj u soboto kr biu z drugo, sam na srečo so mi to drugi povedal. Pojma nimam kaj bi nrdila če bi pa bila tam.
Če se pa spravi kero osvajat...to je pa že druga zgodba. Jst sm zvedla da je moj u soboto kr biu z drugo, sam na srečo so mi to drugi povedal. Pojma nimam kaj bi nrdila če bi pa bila tam.