Jst res ne vem kako lahko nekateri objeti zaspite Mene takšni položaji "ubijajo"... preden zaspiva sva še lahko objeta, ampak pol se obvezno moram obrnit na svojo stran... tako da se me nihče ne dotika... ker kot prvo mi je v objetem položaju prevroče in kot drugo mi je pretesno...
^saj, enim paše tak, drugim drugače. meni ni prevroče, ker imam v sobi hladno. če pa že, pa sem raje brez odeje. pretesno pa mi tudi ni, ker se v takem položaju počutim najbolj varno.
pa to, da zaspim tako, še ne pomeni, da se tako tudi zbudim. zbudiva se potem večinoma vsak na svoji strani postelje. ker se ponoči itak premetavaš.
Js ful ne maram da se me kdo dotika ko spim.Drugače se pa ful rada crtam, sam si res ne predstavljam zaspat objeta ker me dela živčno in ne morem zaspat.
Mi2 ponavadi zaspiva tak, da sem jaz obrnjena na bok stran od njega, on pa me od zadaj objame al pa obratno, da jaz njega. Včasih pa tud tak, da on leži na hrbtu jaz pa nekak na pol na boku pa z glavo na njegovih prsih. Pred spanjem se pa še polupčkama pa si rečema lahko noč
Predn zaspiva se stiskava, potem se obrneva vsak v svojo smer (ponavadi na bok).. se pa vedno primeva za rokico (kot da bi šla na sprehod ), ampak se pol ko spiva spustiva.
Ne bi mogla zaspat, če bi bla obrnjena en k drugemu (mam feeling da mi on potem ves zrak ukrade in da ga bo zame zmanjkal )..
midva sva tudi objeta...no odvisno čez noč, ker se jest non stop obračam. Lahko sva objeta da se gledava, lahko on leži na boku pa ga jest objemam od zadi, lahko pa si kaževa hrbte, s tem, da se z njimi tudi dotikava. Jest ne prenesem, da mam nekoga v postli, pa da se ne dotikava...magari sam, da se za roko držva
midva pa čist različn ... enkrat se samo za roke drživa, enkrat ležim na boku in me on od uzadej objame, enkrat je obratno, enkrat pa zaspiva vsak na svojem koncu postelje
ponavad me objame od zadaj, učas pa on na hrbtu, jest naslonena na njegovo ramo in na boku... tko največkt zaspiva men je lepo ob njem zaspat, če pa spim sama doma, je pa zmer plišast levčk z mano (ki sm ga dobila od njega za nou let )