The path that I'm walkin, I must go alone. I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown. Fairy tales don't always have a happy ending do they? And I forsee the dark ahead if I stay..
js sm 185 cm..tko da punce ki mislite da ste visoke..kaj se sekirate, mislim..nekatere jokajo k so metr 75..al pa kej več da so nevem kko visoke..no lepo vas prosim..kaj šele vi mislite o meni ? tko da punčke moje..nič se sekirat..js sm se sprijaznila, zelo težko, ampak sm se. Sej itak da še pride dan ko se gledam v ogledalo in si mislim mater kaj sm zasrala da si zaslužim tako višino? Tud js mam fetiš na čevlje z vrtoooglavooo peto...pač jebi ga..nemesto 8,9 cm pete bom lahko nosila 3,4
185... pa ne bi zamenjala za nič na svetu..... pa zakaj ne bi mogla recimo obut čevljev z 10 cm peto?!?! briga me kaj si mislijo drugi, važno da se jaz dobro počutim!!
blonde napisal/-a:185... pa ne bi zamenjala za nič na svetu..... pa zakaj ne bi mogla recimo obut čevljev z 10 cm peto?!?! briga me kaj si mislijo drugi, važno da se jaz dobro počutim!!
huh..samo da nism sama z to višino tukaj supeer..take punce so mi ušeč-samozavestne !