Aloha napisal/-a:perpetua napisal/-a:Bom kar tu postavila vprašanje. Delam v trgovini s kopalkami in opažam da čedalje več deklet (najstnice okoli 13 let po mojem) čedalje bolj kupujejo bermuda hlače za kopanje (pač jim dam fantovske,ker ženskih nimamo). In zdaj se sprašujem, ali sem res toliko za časom da ne vem kaj je moderno?Ko sem redno zahajala na kopališča, smo mele punce večinoma bikini al pa enodelne, tiste ta sramežljive. Saj ne da imam kaj proti novim stilom, samo zanima me če se dejansko to sedaj nosi.
Boardshorts-ou si najbrž ne kupujejo namesto kopalk, ampak za čez kopalke. Tiste, k ne športajo, jih majo po moje namest hlač, za na plažo in nazaj.
Da bi blo modern jih nost kr tko, dvomm, bi rekla, da se jim to mal fino zdi.
Js jih mam gor vedno, k se nahajam kje okol vode (razn za sončt), pa seveda za športat. Najbl udobne, praktične in stajliš, seveda.
meni to ne zgleda napačno, ampak kot sem omenila že v neki drugi temi, strup za ledvica in mehur. sem ravno v nedeljo na bazenu videla dve mladi punci v takih kopalnih hlačah. imeli sta jih gor cel dan, brez da bi se preoblekli. ne vem, da imaš vseskozi mokro do kolen dol

drugače sva šla pa s fantom zadnjič po nakupih v Qlandijo KR. kopalk zame nič, edine pametne so bile v Voegele, ampak: prevelik modrc - gate kul, gate premajhne - modrc prav. za znoret. po ostalih štacunah pa prav nobenih všečnih.
fant pa je takoj dobil dvoje prav tako v voegele. prav luštne za 17e/kos, če se prav spomnim.
sem kar jezna, tipi samo probajo, vidijo, da je kul in kupijo. me pa imamo ogromno problemov, če nam en del paše, nam drug ne; model nam je všeč in ni številke ipd.
vseeno bo treba pred morjem še 1x v lov in ma, da dobim kopalke