26let starejši...bi ali nebi
rammsteingirl napisal/-a:DiamondLollipop napisal/-a:z Noelio se pa čist strinjam. Nevem odkje ideja da se ne ceniš, če si z nekom seksaš samo zaradi seksa in je med vama pač privlačnost ki pa je samo seksualna... Samo zaščita more bitPa če sta oba samska ni nobene ovire.
Dajte no.. vi pa vaša morala.
ne vem, jaz pa ne bi mogla kar tako z večimi in da bi bilo samo za eno noč. nisem tak tip človeka in bi močno vplivalo na mojo psiho. počutila bi se umazano, i guess
Če bi se ti počutila umazano, je to čisto tvoja stvar. Zato pač tega ne počneš.
Glavno, da zato ne označuješ drugih za umazane, ki to počnejo. Živi in pusti živeti.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
orhideja1 napisal/-a:Noelia napisal/-a:Mah, če jaz s kom spim me niti malo ne zanima ali je zanj hobi in ali sem črtica, ker bo tudi on zame črtica.
Kako se nekateri malo cenijo.
Ne drži.
To je popolnoma zgrešeno in še staromodno mnenje, ko je bila miselnost usmerjena v to, da mora ženska bit devička, da jo bo razdevičo tisti, s katerim se bo poročila in da bo tisti, ki jo bo razdevičo tudi njen nadaljni (in edini) spolni partner.
Veliko se govori tudi o vpletenosti čustev pri sexu, zato fu* za večino žensk (in tudi nekaj moških) ne pride v poštev.
Tudi ne vem, zakaj bi se ob takih dejanjih človek počutil umazano? Konec koncev ima ženska, ki to počne pri sebi popolnoma razčiščeno (vsaj jaz).
V tem primeru "svobodnih" žensk ne more nihče reči, da se ne cenimo. Saj se konec koncev same odločamo, s kom bomo in s kom ne. Nihče nas ne plača, nihče nas ne more prisilit. Še vedno je tu tisti JAZ. Če jaz hočem, bom, če nočem, ne bom...
Konec koncu pa... Kolko deklin sexa z svojim fantom samo zato, da ga nebi izgubile, četudi se jim ni? In koliko deklin sexa z svojim fantom na določen način, samo zato, da mu ustrežejo? Koliko deklin se podreja fantovim muham, samo zato, da si nebi druge dobil? Khm... Kdo se zdj ne ceni

orhideja1 napisal/-a:Noelia napisal/-a:Mah, če jaz s kom spim me niti malo ne zanima ali je zanj hobi in ali sem črtica, ker bo tudi on zame črtica.
Tole s cenjenjem je zelo relativno. Vsak ima svoje poglede na seks in to, da greš z nekom v posteljo brez čustev, sama ni mislim, da se s tem ne ceniš... Mogoče se celo toliko bolj, ker se zaradi lastnega užitka, zaradi sebe spuštiš v spolni odnos.
- skuštranka
- Sramežljivka
iluzija napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Noelia napisal/-a:Mah, če jaz s kom spim me niti malo ne zanima ali je zanj hobi in ali sem črtica, ker bo tudi on zame črtica.
Tole s cenjenjem je zelo relativno. Vsak ima svoje poglede na seks in to, da greš z nekom v posteljo brez čustev, sama ni mislim, da se s tem ne ceniš... Mogoče se celo toliko bolj, ker se zaradi lastnega užitka, zaradi sebe spuštiš v spolni odnos.
Po moje se manj ceni ženska, ki pusti da jo njen fant/mož izkorišča in se mu ženska podredi ne pa ženska, ki gre seksat z nekom sam zaradi užitka.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Tonja napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Noelia napisal/-a:Mah, če jaz s kom spim me niti malo ne zanima ali je zanj hobi in ali sem črtica, ker bo tudi on zame črtica.
Ne drži.
To je popolnoma zgrešeno in še staromodno mnenje, ko je bila miselnost usmerjena v to, da mora ženska bit devička, da jo bo razdevičo tisti, s katerim se bo poročila in da bo tisti, ki jo bo razdevičo tudi njen nadaljni (in edini) spolni partner.
Veliko se govori tudi o vpletenosti čustev pri sexu, zato fu* za večino žensk (in tudi nekaj moških) ne pride v poštev.
Tudi ne vem, zakaj bi se ob takih dejanjih človek počutil umazano? Konec koncev ima ženska, ki to počne pri sebi popolnoma razčiščeno (vsaj jaz).
V tem primeru "svobodnih" žensk ne more nihče reči, da se ne cenimo. Saj se konec koncev same odločamo, s kom bomo in s kom ne. Nihče nas ne plača, nihče nas ne more prisilit. Še vedno je tu tisti JAZ. Če jaz hočem, bom, če nočem, ne bom...
Konec koncu pa... Kolko deklin sexa z svojim fantom samo zato, da ga nebi izgubile, četudi se jim ni? In koliko deklin sexa z svojim fantom na določen način, samo zato, da mu ustrežejo? Koliko deklin se podreja fantovim muham, samo zato, da si nebi druge dobil? Khm... Kdo se zdj ne ceni.
Ne govorim glede devic. Tudi sam sem imela kar nekaj fantov. Je pa zame nespoštovanje samega sebe, da se predaš vsakemu, ki to hoče in to z inštruktorjem vožnje s katerim naj bi sodelovala poslovno, saj gre za plačano storitev.
Stari pa seveda misli, da se bo punčka ustrašla zaradi vožnje in na takšen način izkorišča mladoletnice. Pomoje ne teži samo njej in jaz se taknemu ne bi pustila, ker gre za izkoriščanje.
orhideja1 napisal/-a:Je pa zame nespoštovanje samega sebe, da se predaš vsakemu, ki to hoče in to z inštruktorjem vožnje s katerim naj bi sodelovala poslovno, saj gre za plačano storitev.
Saj ni nujno, da bi pa zdaj z vsakim ta punca npr. sex-ala

... Vsaka punca je fajn, da ma eno selekcijo in ne gre ravno z vsakim (samo da je)... Mene so samo leta malo šokirala.. drugače pa z inštruktorjem.. če človeku paše, je tud men ok. V nobenem primeru pa se me ne tiče

Nah, saj tudi jaz nisem mela namena filozofirat o devicah. Samo primerjavo sem dala, kako je bilo včasih, danes pa se ne omejuješ na par partnerjev več. Oz. se omejuješ na toliko partnerjev, kolikor sam želiš.
Tudi se nisem dotaknila teme glede une punce in ištruktorja, ker se tak al tak mre sama odločit. Bl al manj sem samo povedla svoje mnenje glede tega, da vsak ima črtic toliko, kot sam želi, pa se zaradi tega ne rabi sramovat. Če se tega sramuje, potem niti ne vem, zakaj bi to delal
Mislim tudi da se je avtorica teme tako ali tako odločila, kaj bo naredila.
In... Če nekdo napiše besede: "če z nekom spim, me ne zanima ali je to zanj hobi ali samo črtica, ker je tudi on zame črtica", to NE pomeni, da ženšče spi z vsakim, ampak spi z tistim, s katerim ONA želi.
Tudi se nisem dotaknila teme glede une punce in ištruktorja, ker se tak al tak mre sama odločit. Bl al manj sem samo povedla svoje mnenje glede tega, da vsak ima črtic toliko, kot sam želi, pa se zaradi tega ne rabi sramovat. Če se tega sramuje, potem niti ne vem, zakaj bi to delal

Mislim tudi da se je avtorica teme tako ali tako odločila, kaj bo naredila.
In... Če nekdo napiše besede: "če z nekom spim, me ne zanima ali je to zanj hobi ali samo črtica, ker je tudi on zame črtica", to NE pomeni, da ženšče spi z vsakim, ampak spi z tistim, s katerim ONA želi.
marypa napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Je pa zame nespoštovanje samega sebe, da se predaš vsakemu, ki to hoče in to z inštruktorjem vožnje s katerim naj bi sodelovala poslovno, saj gre za plačano storitev.
Saj ni nujno, da bi pa zdaj z vsakim ta punca npr. sex-ala![]()
... Vsaka punca je fajn, da ma eno selekcijo in ne gre ravno z vsakim (samo da je)... Mene so samo leta malo šokirala.. drugače pa z inštruktorjem.. če človeku paše, je tud men ok. V nobenem primeru pa se me ne tiče
Skoz več je takšnih, ki gredo z vsakim. In če je 26 let starejši, z družino. Potem res najbrž gre z vsakim. Jaz z 99% moških sigurno ne bi šla.