v mb so prek radia maribor prenašali pa je za par sekund prekinlo zmes, ko smo drugič poslušali, tak da nevem kaj bodo zaj naredli. glih tam je pa bil odgovor na eno vprašanje. stara nam je rekla da so iz vseh mb šol klicali v lj in da se zna zgodit, da bodo razveljavli tisto vprašanje.
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje
bubyka napisal/-a:joj dej js bom znorela!!! men je pri prvi poli tok cajta zmanjkal da ni za verjet. ampak to sam zato, ker je foksa rekla da bo po 40 min povedala da zacnemo drugo polovico resevat, je pa pozabila in pol kar naenkrat rekla se pol ure do konca!!! men pa kr slabo ratal! drugac je bl slusni del full lahek pismo in esej pa tud. tko da neki ze bo.
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moj 2000 post ... jst sm psiho, jst sm psiho ... hehe ... no konc off topica ...
Ja lubi bubi moja to so ti pa Moste, k so prfokse bol zblojene k mi ... Drgač pa lani so vsi tok jokal k smo odpisal maturo ang. kako bojo popadal, pol smo mel pa pr tem predmetu najboljše ocene ... tko da ne sekiraj se sploh ... k itak ful spustijo kriterij ...
Drgač pa moje drage mami ni doma, pojma nimam kje je pa tel. ma doma ... tko da še nič ne vem za zapiske, sporočim ko zvem ...
Ja sej ugan kero fokso sem mela?!! Psiharco!!! Joj polom... Zdej je pa res ne morm vec vidt, ze prej mi je sla na zivce zdej pa sploh!!
Ja sam sej sem gledala vaso polo...k sem vaso enkrat resla mi je bila bistveno lazja k nasa dans. Pa sej...sam psiharco pa zadavm ko jo se vidm Aha..sej ti kr lepo sporoc ko bos vedela za zapiske, nic mami preganjat
ja možno je vse, samo jaz vseeno mislim da je najboljše, če se naučiš neke osnove, posebej če ne ciljaš na kako posebno visoko oceno. jaz se še nisem kaj posebej pripravljala na maturo, se zanašam, da sem se kaj v 4 letih naučila. drugač pa se ju3 spravim zraven in pač reskiram celi dan pol pa bo kaj bo.
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje
no js sem pomirjena sem govorila s sosolko in njena mami ima nekaj pri teh polah cez in ji je povedala restitve. tko da je bilo pred 17 leti, za njen 25 rojstnio dan, pa fotr je bil MP pa njen biznis zdej je taxi service.
aja pa pri prvi nalogi je bil zadnji odgovor FALSE, ker je tm napisan da je bilo to na skotskem, da ovce ptice jejo, una je pa reklada je na nekem drugem otoku. tko da juuupiii!!!
ma ja sj delam vaje po knigi ko so not pole iz matur od leta 1997! Sam drgač pa sm js končala srednjo šolo že 2 leti nazaj! Lani sm sicer delala maturitetni tečaj! Sam rahlo sm pozabla stvari! Ma ja sj eno dvojkico bi mela! Upam d navjo preveč komplicirane naloge dal!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.