Jst sm tudi preslišala prvo enga otroka, in sm dala T, pol v drugo sm na srečo popravla Ja ja, za številko so vsi slišali, samo eni so vztrajali da ni melo neč veze finančna podpora, ma samo prosili so z čim več prostovoljceu.. Tko da zdej res ne vem..
Za slovo lahko pride tudi ocena (to je kao najtežje), izjava, intervju..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
js sm napisala že vsaj 50 opravičil, ampak vsa sam taka: prosim da moji hčerki opravičite izostanek od pouka dne xxxx, zaradi glavobola
js mislm da bo zahvala,pritožba,vabilo,opravičilo al pa prošnja. v starih polah so te naloge + javno obvestilo in pooblastilo.
mislm da kašne reportaže in ocene nebodo dal, ker bi blo to že navodilo extra dolgo, pa tud mislm, da bodo dal nekaj tazga, kar mormo znat v vsakdanjem življenju znat napisat.
Mi smo imeli lansko leto subjektivno predstavitev turističnega središča in mi je bilo lahko, čeprav smo se vsi pripravljali bolj za prošnje, opravičila... Sem pa videla v enem učbeniku, da moraš napisati predstavitev herbarija. In jaz budala se (takrat, ko sem to reševala) nisem mogla spomniti, kaj sploh je herbarij. Si ne predstavljam, kako bi bilo, če bi to dobila na maturi.
Lučkica napisal/-a:katera besedila so možna pri slovenščini? vabilo, zahvala, prošnja? še kej?
kao naj bi lahko bila tudi pritožba, kakšen zapisnik (vsaj tko je nam naša rekla). Lani je bil opis turističnega kraja, tako da upam, da ga letos ne bo
najbrž bo kr ena taka splošna.al pa predstavitev kraja al pa osebe.naprave že bl težko k vseh delov noben ne pozna.
drgač pa na angleščini...jz sm tut uno z otročki zgrešila sm misla d ma sam dvojčka slušni del B je bil pa adijo pamet.če je kdo zastopu tistga godrnjača mu plačam večerjo=)
Pomoje bo kaka pritožba al pa zapisnik.. Opravičilo je preveč preprosto..
Mam eno uprašanje.. sej mogoče bo ful easy, samo jst & slova.. a-a Bi rabla primer povedkovega določila, kr se bojim da bo pršla taka naloga ku v predmaturitetnem poskusu k so dali eno besedo pa si mogu napisat tkod a je bla ta beseda osebek/povede/predmet/povedkovo določilo itd.. pa bi rabla primer povedkovega določila & desnega prilastka (lahko je katerakoli beseda).. Bi znal kdo?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
sam o čem si zdj moral pismo pisat? jz sm pisala o tem zakaj si želim it na ta college in zakaj mislm da sem primerna kandidatka.... sj je tko pisal tud tm v navodilih da morš to napisat? :S a ni?
tinca malinca napisal/-a:B primer slušnega razumevanja je bil WTF
kaj za vraga je blo to ko so prvič predvajali sem komaj nekak bistvo izluščla, pol drugič pa mi je blo hvalabogu razumljivo.. čeprav so mi vsi, s katerimi sem se potem pogovarjala, rekli da so tukaj pustili več kot pol prazno.
oba naslova pri esejih pa sta bla super za pisat. z lahkoto
drugač pa, nimam občutka, pri angleščini ga skoraj nikoli nimam.. pa kap me je skoraj zadela, ko sem danes zvedla da mamo 31.5 ustnega MATEMATIKO (7.6 pa se piše ne)
kreteni eni, da mi dajo to med ekonomijo pa geografijo... aaaaargh
WTF? a to se že ve kdaj so ustni?
a niso to po pisnem delu??? kvaa????
js mam p ustne 18., 19., 23. in 24.6...objavl so p se mi zdi ze 21. maja razpored..js sm ga dons vidla na soli..
anglescina mi ni bla tolk tezka, edin k sm prvic slisala ta drug slusni posnetk sm bla cist in me je ful panika prijela da nam znala resit sam pol je pa slo..pa literarni esej mi tut ni bil prevec usec sm upala d bo "the curious incident.." p je blo iz "look back in anger"..
ful ful me je strah slove k mi nismo delal nc slovnce ampak usa stiri leta samo knjizevnost in mi res ne gre..tko da se moram zdej u enem dnevu use naucit kr se nisem se skoraj nc.. joj joj
ojej, možno da je tud pr ns že objavleno sam jz nism še nč pogledala kdaj mam ustne, sam čudn se mi zdi da ma ona že 31.5. a nebi mogli bit ustni potem po pisnem delu, al to ni pravilo???