avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Moj sanjski avto je prav gotovo Koenigsegg ccgt (ali ccx ali cc ali ccxr), ki seveda ne bo nikoli parkiran pred mojo bajto... :?

http://www.tuningnews.net/news/070305d/ ... g-ccgt.jpg

Od večjih žrebcev me navdušuje Hummer H1, H2, tudi H3 ni slab (tudi tile ne bojo nikol na mojem dvorišču)

http://forum.avtoindex.com/foto/data/me ... 2005_1.jpg

Defenitivno pa bi imela predelanega, olepšanega hrošča, ker to mi je pa tako specialn avto, da hudoooo.

http://www.avtocenter.si/img/avto/13/4642vksa1m.jpg

Moja ljubezen, večna, še vedno edina in edinstvena kateri sem predana pa so:

http://www.winsite.com/info/images/2600 ... s_full.JPG
Always trucks :yau: :irre: :hearts: Yust love it :D .
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

mi smo pa mel Opel Kadetta doma, oldtajmerja, starga 35 let (enake zelene barve kt na slik) :D matr mašina d bolše ni... res pogrešam ta auto... nažalost smo ga mogl prodat, ker je šla mašina po gobe :(

Slika

Slika
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

*zeljka* napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Se ni kej odločat, Q7 still rox (obvezna panoramska streha, hihi) :D !

Poleg audija, še zmer ustrajam pr pick-up-ih ala navarica, nekega dne moja,

Slika,

v tole sm tud jz zaljubljena, sam k sm v eni reviji prebrala da ma 1 zvezdico pr crash testih, pa še ta 1 je bla prečrtana, sam kvaaaa, tak kamion pa nč varn :eek:

http://www.euroncap.com/tests/nissan_navara/317.aspx

preizkušeno (žal ne moja ampak od bivšega)...

vozi se fajn, samo je problem pri 2-kolesnem pogonu da včasih nosi zadnji del, zato je treba pač uporabljat 4-kolesni pogon...je prostoren tudi zadaj, čeprav ne tako zelo kot kakšen enoprostorec, ampak se tudi čisto udobno sedi..edino jaz bi mela večjo sunroof :oops: je pa res hjuđ in na vseh parkplacih gleda pol metra ven :D

imel je zelo slabe ocene pri crash testih, ampak letnik 08 je "modificiran" in ima izboljšano varnost, imajo pa pickupi nasploh slabe ocene pri testih (ker so visoki se ob nesreči nekako spodnji del udari navznoter, zato imajo slabo zaščito nog), je pa vsaj meni logično, da če si na tako visokem si že po defaultu bolj varen...

http://www.euroncap.com/tests/nissan_na ... 2/319.aspx
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 17. Maj. 2008 14:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Houd de wereld tegen
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:24, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

imela bi http://www.chrysler.com.au/300c_touring ... g_home.jpg

ampak obvezno parking senzorje :D
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ally, sm se že prevažala pr kolegu u Navari, sam ne za volanom.

Moj je še jesen na velko govoru, da bo spomlad, če bo use po sreč, najbrž menju za tole mašinco, js usa napaljena, sploh kr je reku, da bo uzeu uso dodatno opremo, tisto "okouje" spredi in še automatika, da ga bo lahko tut punca off road terala ... Well, pomlad razsaja, o omembi, kaj šele menjavi, pa ne duha ne sluha :( .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst pa ful nisem navdušena nad avtomatiki. Sva se glih dons s fotrom menla in je reku, da NIKAD VIŠE. Če bo tega kdaj prodau bo pol probu kr ročn menjalnik poiskat. Ful bolj so občutljivi avtomatski menjalniki, kot pa ročni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Občutljivi u kašnem smislu?

Moj fotr ma automatike že sigurno deset let, pa niti pomislu ni nikol, da bi presedlou nazaj. Js ga mam tut in noro uživam, pa še zmer mam eno roko frej, eno nogo lahko pa skoz okn vn tiščim, če hočem :lach: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

no tale ni avtomatik, on tudi ni bil nekaj navdušen, čeprav ne vem zakaj :? (jaz bi v svojem z veseljem mela :D ), ma pa vso pripadajoče železje :)
meni je všeč, tudi pickupi nasplošno, ampak če bi bla v situaciji ko bi rabla en mestni avto, oziroma bi imela samo enega, bi raje zbrala kaj manjšega, ker je res neparkirljiv, zraven tega pa se mi zdijo nekateri ne-pick up avti bolj komfortni (jaz sem pač škrat in mi je bad skoz plezat po stopnički v avto :D )
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

ko bom velika bom imela opla tigro cabrioleta... :love:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

°PeeKaBoo° napisal/-a:*no pol se pa najde tut kšn velik bolj dostopn..npr. tale...
Slika

Ahhhh :love:
Si že predstavljam... :yau:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Jaz sem se pa v tole zaljubila. Škoda, ker ni dizla ...
Ja, moje želje so precej racionalne in dostopne :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

***Ally*** napisal/-a:no tale ni avtomatik, on tudi ni bil nekaj navdušen, čeprav ne vem zakaj :? (jaz bi v svojem z veseljem mela :D ), ma pa vso pripadajoče železje :)
meni je všeč, tudi pickupi nasplošno, ampak če bi bla v situaciji ko bi rabla en mestni avto, oziroma bi imela samo enega, bi raje zbrala kaj manjšega, ker je res neparkirljiv, zraven tega pa se mi zdijo nekateri ne-pick up avti bolj komfortni (jaz sem pač škrat in mi je bad skoz plezat po stopnički v avto :D )

Heh, itak so za mesta tele mrcine prevelka zguba cajta, žiuceu, benza :D , ampak js si sebe predstaulam nekje na enih prašnih poteh, kamni letijo okol, al pa na cestah ob morju, zadi mam naloženo surf, bajk, wake opremo (al pa psa, ko se pelem nekje čez eno hosto) in to je men en tak zanimiu prizor :P .

Je meu pa moj par dni (zarad službe) tegale (na fotki) Chevy-ja in je biu pr smešn prizor, k sva se parkirala na kongrescu pa je pou auta vn iz vrste štrlel :D .

Slika
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

kr.ena napisal/-a:Jaz sem se pa v tole zaljubila.

Js in mami tut in točno to barvo.Mogoče bo že drugo leto naša :P .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Odgovori