Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

yarina je že od decembra naprej brezplačna
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

a res, super, hvala za informacijo. Drugače sem pa pravkar govorila z ginekol. in dobim nove tabletke Rigevidon, Ali so kateri znane??
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Jz sm zdl začela nazaj jemat po pol leta. Pa me zanima, a ste vse, ko ste začele jemat prvič na prvi dan menstre potem takoj brez druge zaščite ble al ste vseeno prvi mesece uporabljale kondom? Vem da piše, da zaščita je, sam vsejn me mau skrbi. K sm jih prvič začela jemat sm prvi mesc mela še kondome, za vsak slučaj. Zdj pa ne vem če bi bla potreba po tem, mnde ne, a ne?
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nova gorica

Neprebrana objava Napisal/-a zazu »

Marcela123 napisal/-a:in dobim nove tabletke Rigevidon, Ali so kateri znane??

hja, meni so znane.ampak samo enkrat sem jih vzela.in to za preprečitev.če so pa uspele, pa še nevem ... :S
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

zazu a res? Pa kaj so to ( Rigevidon) za preprečevanje nosečnosti, če se kaj zalomi, ali kaj? JAz takšnih ne potrebujem. Potrebujem močnješe katere bom lahko pojemala do konca 21 dni, potem pa 7 dni pavza z menzo in jovo na novo. Zdej sem jo pa kr par dni prej fasal, in mi je nekaj tabletk še ostalo. No saj grem danes vmes ven, pa grem do zdrav. doma in bo vidla kaj mi bo rekla ginek.
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x.anna.x »

jst mam yarine.
pa so brezplačne zdj že neki časa.
drgač majo pa yarina pa yasminelle edine ki usebujejo drospirenom ki je hormon najbolj podoben ženskemu progesteronu.in ne zadržujejo vode v telesu,telesta teža je zato stabilnejša,dojke so majn otekle,trebuh pa majn napihnjen.in ima antiandrogeno delovanje..lepša koža in lasje.ugodno upliva tudi na znake pms.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

x.anna.x napisal/-a:jst mam yarine.
pa so brezplačne zdj že neki časa.
drgač majo pa yarina pa yasminelle edine ki usebujejo drospirenom ki je hormon najbolj podoben ženskemu progesteronu.in ne zadržujejo vode v telesu,telesta teža je zato stabilnejša,dojke so majn otekle,trebuh pa majn napihnjen.in ima antiandrogeno delovanje..lepša koža in lasje.ugodno upliva tudi na znake pms.

probala oboje...pri meni nič ni držalo...pri yarini morda kakšnega pol leta...potem pa full poslabšanje..pri yasminelle pa sem bruhala že po prvi tabletki..plus cel mesec sem krvavela pa še blazno sem bila napihnjena...pms pa pri obojih obupen...koža in lasje pa so bili v času jemanja pri meni katastrofa...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x.anna.x »

odvisno kak ti telo jih sprejme.
a druge so ti pa ql.?
jst jih mam dle 2 mesca ubistvu 2 omot jemlem.
pr k sm prvič jih začela je blo grozn.krči pa močna menza.pr drugi menzi je blo ž bolš.
glede kože pa las pa nwem kr mam lpo kožo in tud lase.če bo kako poslapšanje pa menjam.^^.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

Ja mam eno prašanje, glede na to, da grem ju3 prvič h ginekologu po tabletke :)

So te vse tabletke brezplačne, ali moraš za njih kaj plačat, in ali jih dvigneš pri zdravnici, ali dobiš sam recept in odpeketaš v lekarno? Sam tolk da se pripravim xD
In pa šeeee, me bo 100% pregledala če sm že imela spolni odnos? Za zdaj me še ni strah in sram, upam da bo tko tudi ostalo xD
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

a se je kateri pripetilo da se je po tabletkah zredila?

Jaz imam zdaj Rigevidon, pa me zanima, kaj bo vplivalo tudi na težo mogoče? Možnost je, pa me zanima če katera točno ve pr katerih tabletah se je zredila, za kolko??

Vem da je tole že verjetn kje na tej temi napisno, ampak ne grem vseh 300 postov brat.
ana__
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ana__ »

Jess° napisal/-a:Ja mam eno prašanje, glede na to, da grem ju3 prvič h ginekologu po tabletke :)

So te vse tabletke brezplačne, ali moraš za njih kaj plačat, in ali jih dvigneš pri zdravnici, ali dobiš sam recept in odpeketaš v lekarno? Sam tolk da se pripravim xD
In pa šeeee, me bo 100% pregledala če sm že imela spolni odnos? Za zdaj me še ni strah in sram, upam da bo tko tudi ostalo xD

ginekolog ti napiše recept, ti pa greš potem v lekarno po tabletke.
če so prav vse tabletke brezplačne ne vem..

moja ginekologinja te ne pregleda, ko prideš prvič, ampak šele kasneje, ko prideš drugič ali tretjič po tabletke.. je pa res da se pri nas ni treba naročiti, ko greš prvič po tablete, ampak prideš kadar hočeš in naredi le karton+recept
ne vem pa če je povsod tako
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Jess° napisal/-a:In pa šeeee, me bo 100% pregledala če sm že imela spolni odnos? Za zdaj me še ni strah in sram, upam da bo tko tudi ostalo xD

Mene je pregledala, me sploh ni vprašala če sem že sexala al ne. :D Ni pa ta pregled noben baubau. Pošlje te v kabino oz. posebno sobo kjer se slečeš, moja ginekologinja ima tam še osvežilne robčke da se lahko še na hitro mal "umiješ", potem se vsedeš na stou, ne mine niti 5 minutk in pregleda je konec. ;)
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

mja, seeeej me ni tolk strah pregleda.. bolj me je sram? :D
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Annette »

ne skrbi, to je pač njihova služba. jih vsak dan tolk vidjo da si pač ena izmed mnogih :)
i love that thing you do with your tongue.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

ana__ napisal/-a:moja ginekologinja te ne pregleda, ko prideš prvič, ampak šele kasneje, ko prideš drugič ali tretjič po tabletke..

Moja me tudi ni pogledala, ko sem prišla prvič. Vprašala me je, če sem že imela spolni odnos, potem pa mi je napisala tabletke in sem se čez eno leto približno oglasila.
Tudi če bo pregled, nej te ne bo strah. Vse ti bo razložila in komaj boš vedela, da je začela, boš že konec :wink:
Zaklenjeno