The Tinder Swindler

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

AAAA!
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1156
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 02. Apr. 2022 22:01

Film je super. Je še kdo gledal?

Sicer pa se mi več stvari v epilogu ne zdi prav.

1) Glavni akter je ženskam grozil, zelo je manipuliral z njihovimi čustvi, in na živce mi gre, da to ni kaznivo dejanje oz. mu za to sploh nikoli niso sodili.
2) Komu služijo "new world order" aplikacije kot so Instagram, Facebook, Tinder, če skrbijo, da se tak "prevarant" lahko tam v miru oglašuje :roll: Narobe svet :mad: :evil:

Mislim, da je insinuacija da je "The Tinder Swindler" bila Ponzijeva shema, pravilna. Ampak Ponzijeva shema ne funkcionira z enim akterjem. Mislim, da glavni akter ni deloval sam. Tudi frekvenca njegovega dopisovanja bi lahko predpostavljala, da je bilo vnaprej posnetih nekaj video-ev, ki jih je potem določena skupina ljudi, ki je upravljala s tem glavni akterjem, pošiljala določenim ženskam v določenem trenutku.

Ne razumem pa žensk iz filma "The Tinder Swindler". Očitno nimajo stika z realnostjo, če ne morejo opaziti, da so v tipični "Ponzi scam" shemi.

Moja hipoteza je, da je glavni akter filma zgolj "zaposlen" v organizaciji, ki "krade" denar naivnim, povprečno premožnim sodobnim ženskam, ki si želijo ljubezni diamantnega princa na belem konju.

Zato ga je tudi organizacija, ko je bil razkrit in za nekaj mesecev celo šel sedet (zaradi potnega lista, ne zato, ker je grozil in kradel denar naivnim ženskam; zato sem jezen, ker mislim da bi mu morali soditi tudi oz. predvsem za to drugi stran :!: ) premestila na drugo delovno mesto. Še vedno je scammer in se ukvarja s scammom.

Mislim, da si v ozadju z ženskami večino časa dopisuje neka kriminalna organizacija, ki ima tudi več glavnih front likov, ne zgolj tega, ki je bil razkrit v filmu. Naloga front likov je, da zabavajo ženske, (dobro?) seksajo z njimi, hlinijo "very busy business" moškega. Verjetno se je front likom dovoljeno tudi zabavati in imeti tudi bolj resno glavno zvezo, je pa povsem jasno, da so front liki barabe in ves sistem odzadaj.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov