^^ Se opravičujem. Čist sem zamešala.
Tukaj maš obnovo (na dolgo in široko) zadnjega dela 3. sezone (v angleščini).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ena prošnja: Če ima kdo konec prve sezone, 2., 3. in 4. sezone že zapečeno na cd-ju se zlo toplo priporočam, da zadevo odkupim, ker jest si dol z mule vlečem in sploh ful delov manjka al pa niso v angleščini.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MIGRENA napisal/-a:A dejto no zdej mi je pa vse dol padl - prosm nej en reče, da Brook pa Lucas ne bosta skupej?! Aaaaaaa men on s Payton paše (očitno sem edina)!!!
Ah, ja drugače sm pa pri koncu 1. sezone
ti nic ne izdam kako bo kaj. samo meni brook in lucas boljs skupi paseta. ko sem sama bila pri 1. sezoni pa vse do konca 4. sezone sem gledala one tree hill od 22h ure pa do 5ure zjutraj. celo noc sem presedela poleg rač. in nisem bila nic zaspana. tako sem notri padla. samo bila je pa kriza, ko sem morala naslednji dan iti na fax in pa na delo sama sem pa bila kot oseba, ki bi jo vlak povozil. ampak to me se vedno ni odvrnilo od tega, da sem naslednji vecer ponovno od 22h do 5h bila poleg rač. in tako cel teden, dokler nisem celotnih sezon pogledla. potem mi je pa bilo zal zakaj je ze konec.
toliko v opozorilo. to znajo biti hudi stranski ucinki
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.