Komedije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 293 prispevkov
• Stran 18 od 20
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Extract - solidna, v večji meri po zaslugi Jason Batemana (Horrible Bosses, The Change Up, ...)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Spaceballs
Parodije Mela Brooksa so se mi zdele kot mladiču blazno zabavna zadeva. Spaceballs, parodija na Vojno zvezd, me ni niti enkrat nasmejala. Ne vem, ali je krivo to, da sem prevelika fenica Vojne zvezd, ali to, da so se mi zdele fore neoriginalne, karakterji slabo razdelani in brez resnega roganja originalnim likom....pač nič na tem filmu mi ni bilo všeč. nič.
Parodije Mela Brooksa so se mi zdele kot mladiču blazno zabavna zadeva. Spaceballs, parodija na Vojno zvezd, me ni niti enkrat nasmejala. Ne vem, ali je krivo to, da sem prevelika fenica Vojne zvezd, ali to, da so se mi zdele fore neoriginalne, karakterji slabo razdelani in brez resnega roganja originalnim likom....pač nič na tem filmu mi ni bilo všeč. nič.
- BlueLolita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2012
Mucka* napisal/-a:Za moje pojme najboljša komedija ever: Nedotakljivi (Intouchables-francoska verzija 2011) Res ga priporočam!
Se popolnoma strinjam! Enkraten film, vreden ogleda!
“You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.”
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Moonrise kingdom je simpatična in zabavna družinska komedija o dveh malce neprilagojenih otrocih, ki se zaljubita, zbežita od doma in s tem povzročita cel preplah med taborniki in prebivalci otoka.
super fotografija, čudovite barve in na splošno prijeten, topel in hudomušen film.
priporočam!
super fotografija, čudovite barve in na splošno prijeten, topel in hudomušen film.
priporočam!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ted. Od filma sicer nisem pričakovala kaj dosti, navkljub dobri reklami in odzivom, ko so ga še predvajali v kinu, a sem bila prijetno presenečena. Ko se enkrat navadiš, da Ted normalno funkcionira v svetu ljudi in pozabiš na to, da je to mogoče samo v filmu, izpade prav luštna komedija. :D
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Od Setha MaCfarlana kaj manj od odlične komedije res ni za pričakovat. Čeprav je bil konec in zaplet kr nekaj, je pa bil humor v filmu odličen.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
It`s Complicated (2009)
Definitivno ena boljših komedij ever, ne samo iz današnjega časa. Toliko kot sem se narežala zraven te komedije se že dolgo nisem. Seveda imata pri tem veliko zaslugo kot vedno odlična Meryl Streep in Alec Baldwin. Sicer sem pričakovala drugačen konec (da bi bil pomirjen en glasek znotraj mene ), a si film zasluži 9 že zato, ker se takšni izvirni ideji enostavno mora dati nekoliko višjo oceno, ne glede na to, da spada med holivudske komedije, saj nima tipične zgodbe, ki jo najdemo v vsaki drugi romantični komediji. Poleg tega zadnjih 15min ne veš kako se bo razpletlo (kar se bolj redko dogaja v filmih tega žanra).
9/10
Definitivno ena boljših komedij ever, ne samo iz današnjega časa. Toliko kot sem se narežala zraven te komedije se že dolgo nisem. Seveda imata pri tem veliko zaslugo kot vedno odlična Meryl Streep in Alec Baldwin. Sicer sem pričakovala drugačen konec (da bi bil pomirjen en glasek znotraj mene ), a si film zasluži 9 že zato, ker se takšni izvirni ideji enostavno mora dati nekoliko višjo oceno, ne glede na to, da spada med holivudske komedije, saj nima tipične zgodbe, ki jo najdemo v vsaki drugi romantični komediji. Poleg tega zadnjih 15min ne veš kako se bo razpletlo (kar se bolj redko dogaja v filmih tega žanra).
9/10
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- delfin500
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2013
Burn After Reading
Osbourne Cox, uslužbenec CIE, je odpuščen. Začne pisati memoir, poln kočljivih tajnih podatkov, ki ga po naključju najdeta ženska srednjih let in mlad trener, oba zaposlena v fitnes centru. Zaslutita priložnost in poskušata informacije drago prodati. Tako se začne izsiljevanje nekdanjega tajnega agenta, ki pa ima poleg na novo nastalih težav, težave že s svojo ženo, ki s svojim ljubimcem prav tako snuje načrt proti možu. Vse sili v točko, v kateri, zaradi različnih interesov, skoraj ni možnosti za enostavno razrešitev. Odbita komedija, ki te ne pusti ravnodušnega in je, zaradi svoje nenavadnosti in prismuknjenosti, naravnost mojstrska.
http://desetaumetnost.wordpress.com/201 ... r-reading/
Osbourne Cox, uslužbenec CIE, je odpuščen. Začne pisati memoir, poln kočljivih tajnih podatkov, ki ga po naključju najdeta ženska srednjih let in mlad trener, oba zaposlena v fitnes centru. Zaslutita priložnost in poskušata informacije drago prodati. Tako se začne izsiljevanje nekdanjega tajnega agenta, ki pa ima poleg na novo nastalih težav, težave že s svojo ženo, ki s svojim ljubimcem prav tako snuje načrt proti možu. Vse sili v točko, v kateri, zaradi različnih interesov, skoraj ni možnosti za enostavno razrešitev. Odbita komedija, ki te ne pusti ravnodušnega in je, zaradi svoje nenavadnosti in prismuknjenosti, naravnost mojstrska.
http://desetaumetnost.wordpress.com/201 ... r-reading/
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Meni tudi super film. Priporočam! Brad Pitt v nenavadni vlogi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 293 prispevkov
• Stran 18 od 20
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov