Športne stave in zaslužek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mojca888
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojca888 » 16. Jan. 2020 12:13

Tukaj pa ni veliko fantov ki kaj stavijo, ja nič zato, bomo pa GirlPower aktiviral. JE ze katera igrala stavne na športni stavnici /// izbrisana reklama /// No prosim za kakšne informacije ali se na tej stavnici splača staviti. baje je super stavnica, ampak vseeno prosim za kakšen vaš komentar in izkušnjo :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Jan. 2020 0:09

Joj dej.. plis.
zemljica27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a zemljica27 » 25. Jan. 2020 10:29

z stavami ni denarja sem imela prijatelja ,ki je zelo zabredel z denarjem za stave in se ni dobro končalo...

pošteno delo in mogoče če te sreča čaka kje loto zadaneš :) :D
Mojca888
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojca888 » 28. Jan. 2020 11:03

Ja res je stave so lahko včasih kar tezke, sploh za partnerja, ki potem ni nič kriv. Ampak seveda vsi vemo, da če recimo tipu ne gre pri čemurkoli, je potem slaba volja pri hiši. Tako da ja stave na stavnicah kot je /// Izbrisana reklama /// so lahko ok, samo ne pretiravat. Če vam tip preveč stavi priporočam izklop posteljnih aktivnosti :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 29. Jan. 2020 13:20

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Manea1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Manea1 » 08. Maj. 2020 9:26

Fantje ne stavit, to slabo vpliva za zvezo, Jz sm svojemu ze rekla da naj neha stavit na bet at home bonus in seveda me ni upošteval. Zato imam sedaj kar malce tezav...
hattifnatt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a hattifnatt » 25. Maj. 2020 11:10

Priporočam lahko športne stave v podjetju instaforex, ki ga je ustanovil Ildar Sharipov. Ta platforma sodeluje tudi z ogromnimi podjetji in znanimi športnimi klubi, tako da lahko o njej preberete in se prepričate, da je zanesljiva.
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris22 » 22. Jan. 2021 11:17

hattifnatt napisal/-a:Priporočam lahko športne stave v podjetju instaforex, ki ga je ustanovil Ildar Sharipov. Ta platforma sodeluje tudi z ogromnimi podjetji in znanimi športnimi klubi, tako da lahko o njej preberete in se prepričate, da je zanesljiva.

S katerimi podjetji in katerimi klubi pa če smem vprašat? Mislim da je še vedno bet at home bonus zakon za vse, ki imate stave radi v slovenskem jeziku in ki želite velik bonus :)
Plesna mojstrica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Plesna mojstrica » 14. Dec. 2021 9:12

Manea1 napisal/-a:Fantje ne stavit, to slabo vpliva za zvezo, Jz sm svojemu ze rekla da naj neha stavit na bet at home bonus in seveda me ni upošteval. Zato imam sedaj kar malce tezav...

Stave slabo vplivajo na zvezo samo če niso dobitne :idea:
Je pa res zanimivo, da čisto drugače gledamo na športne stave ali pa na igranje loterije, 3x3, Eurojackpota in vseh ostalih iger na srečo. V službi se vse sodelavke "zgražajo" ker moj igra športne stave, med tem ko podpirajo loterije :o :razz:
šedeluje
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a šedeluje » 29. Dec. 2021 9:24

Mojca888 napisal/-a:Nekaj se sicer da zaslužiti z stavami, samo odvisno kje jih igraš, moj model jih včasih kar malo preveč igra, recimo na bet365 bonus ali pa na kakšni drugi stavnici in vem da mu ratuje in zasluži letno tko da grema lahko kam na morje. Tko da dokler je taako nimam pripomb :D je pa problem potem če se kdo preveč "zagembla" in rataš od tega odvisen ...

Mene pa samo zanima, če tale stvar v 2021 še vedno dela oz. bo v 2022 še manj pomembma. Kakšne mate pa vi izkušnje s temi povezavami? Delujejo? Po različnih forumih pišejo, da so nazadnje delovala leta 2010 :)
Preseren
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Preseren » 06. Sep. 2022 23:15

Mene pa zanima, koliko na enkrat stavite, in koliko parov igrate.. torej po pol ali en euro in 10 15 parov, ali večje vsote na manjše količline tekem?
Yanda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanda » 27. Dec. 2022 22:10

Že dolgo me zanima svet športa in stave na šport. Pred kratkim sem ustvaril svoj blog https://stave-si.com/ s koristnimi nasveti in ocenami stavnic.
blackone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2023

Neprebrana objavaNapisal/-a blackone » 14. Mar. 2023 18:21

Kdor si želi staviti na tujih stavnicah kot je stavnicahttps://www.sportni-portal.com/bet-at-home se lahko prijavi preko te alternativne povezave :mrgreen:
blackone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2023

Neprebrana objavaNapisal/-a blackone » 14. Mar. 2023 18:32

Ma je boljše na stavnici bet365 po mojem mnenju, je več izbire.. https://www.sportni-portal.com/bet365

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov