Mali nogomet
Mali nogomet
A katera spremla mali nogomet? Mi je nekako bolj všeč kot veliki, tu lahko vidiš malce več akcije (tehnike) kot pri velikem.
Veliko spremljam fanta po turnirjih in sem navdušena nad to igro.
Veliko spremljam fanta po turnirjih in sem navdušena nad to igro.
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
Igram tudi mali nogomet oz. futsal.Morem rečt sicer da je nogomet še vedno meni osebno bolj atraktiven in lepši za igrati/gledati ampak tudi pri malem nogometu je veliko akcije in predvsem tehnično znanje pride do večjega izraza ker je igralno polje precej manjše. Mi tudi igramo na okoliških turnirjih in pa v zimski ligi.
In kako vam gre? To igrate na primorskem v ligi? Vidim, da s primorske. Na koprski noči ste igral? Kateri igralec zate najbolj izstopa? Za moj okus nasledenji: Grželj, Kurta, Osredkar, Simeunovič, Ivanov-lansko leto ga je pripeljal Simeunovič na Koprsko noč, Kitič, se pa najde še kakšen.
Aja pa moj fant je zelo dober, samo prejšnji teden si je zvil gleženj in to po nogometu, ko so se malce igral pred golom, sedaj pa doma pridno počiva in se žre.
Aja pa moj fant je zelo dober, samo prejšnji teden si je zvil gleženj in to po nogometu, ko so se malce igral pred golom, sedaj pa doma pridno počiva in se žre.
-
- Kofetarica
Ma nismo mi profesionalci, smo šele na žačetku, ker smo mlada ekipa. Tukaj je rekreativna liga, po turnirjih pa igramo v bližnji okolici. Kopersko noč so pa eni obiskali,samo ne zaradi nogometa...Drugače pa ne rad spremljam npr. 1 futsal lige ker me ne pritegne način igranja.Tako da tudi nimam nekih igralcev za katere bi lahko rekel da izstopajo.Oče je sodnik in on veliko bolj aktivno spremlja mali nogomet nasplošno.Jaz igram bolj za zabavo ker mi je nogomet pa daleč naj šport in v njem uživam.
za kiro ekipo pa igra tvoj, ste ljubljančani?
za kiro ekipo pa igra tvoj, ste ljubljančani?
- volley girl
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
moj fant je noro zagrižen nogometaš .. igra tut mali nogomet in to s samimi profiji .. no niso glih profiji,ampak so večinoma vsi v 1SNL npr: Čavnik,Šteharnik ,... meni je osebno bolj všeč "veliki"nogomet,saj večinoma hodim na te tekme.. na malem fuzbalu sem bla pa sam 1x..
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
-
- Cosmofrik
Mayikaaa napisal/-a:moj fant je noro zagrižen nogometaš .. igra tut mali nogomet in to s samimi profiji .. no niso glih profiji,ampak so večinoma vsi v 1SNL npr: Čavnik,Šteharnik ,... meni je osebno bolj všeč "veliki"nogomet,saj večinoma hodim na te tekme.. na malem fuzbalu sem bla pa sam 1x..
tok o profijih iz 1. snl, ki podnevi (po možnosti še na asfaltu) igrajo mali nogomet, če bi jih trener videl, se tadeju in aljažu ne bi pisalo reveč dobro

-
- Kofetarica
-
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
-
- Cosmofrik
Kolikor jaz vem je samo Simeunovič igral v Rusiji in trenutno je Đurić v Katarju.
V naši ligi pa je zame na prvem mestu Goranovič pa Melink, Osredkar. Grželj je itak glumac tak da ni večjega in za njim je takoj Radiškovič.
Cimeta sem videla sam dvakrat na turnirju.
Od golmanov pa je itak moj ljubi najboljši
V naši ligi pa je zame na prvem mestu Goranovič pa Melink, Osredkar. Grželj je itak glumac tak da ni večjega in za njim je takoj Radiškovič.
Cimeta sem videla sam dvakrat na turnirju.
Od golmanov pa je itak moj ljubi najboljši