al pa da poznate koga k ga ma?
pa me zanima če deluje..?
hvala za odgovore,
lp.

az na te naprave za električno stimulacijo mišic gledam drugače kot ljudje, ki jo oglašujejo… saj ne rečem, da ne povzroči intenzivnega krčenja mišic. Treba je pa vseeno vedeti, da če ni porabe kisika ne more priti do porabe maščobe. In pri abtronicu se ne zadihaš, sploh se ne utrudiš, čeprav je prišlo do mišičnega krčenja… vseeno dihanje je bolj ali manj normalno in do povečane porabe kisika ne pride. Pa tudi če bi nekdo delal samo trebušnjake 30 min dnevno in bi se pri tem seveda mnogo bolj povečala poraba kisika kot pri abtronicu… še vedno ne bi shujšal v trebuhu zaradi tega ker je delal trebušnjake. Trebušne mišice so mala mišična skupina. Če izvajaš trebušnjake eno uro, še zmeraj porabiš manj kot če hitro hodiš eno uro. Mišice nog so mnogo večja mišična skupina, zato porabljajo kalorije hitreje.
Kar želim reči je da tudi s hitro hojo ne porabiš dosti kalorij… kaj šele s trebušnjaki. Z vajami za trebuh ne hujšaš, ampak le učvrstiš in oblikuješ trebušne mišice, ki pridejo do izraza ko se z dieto in redno aerobno aktivnostjo znebiš odvečne maščobe.
Abtronic ti bo v najboljšem primeru učvrstil trebušne mišice, shujšala pa zaradi njega ne boš.
Taka je pač resnica, maščobe ne moremo kuriti le na trebuhu ali le na nogah, rokah… oz le na enem delu telesa. Maščoba se zmeraj porablja holistično. Ne pozabit… 1g maščobe ima 9 kalorij. Za 1kg maščobe je potrebno pokuriti 9000 kalorij. Če hodiš eno uro porabiš približno 250 kalorij.
Če sediš in si priključen na Abtronic, se ti puls ne poviša, poraba kisika ostane mala, mišice se pa kljub temu krčijo… torej je dejanska poraba kalorij zelo majhna. Mišice se pa kljub temu učvrstijo.
Kaj ti naj rečem, jaz v to ne verjamem preveč. V kombinaciji z ostalim treningom in dieto, pa verjetno lahko pričakuješ majhen dodaten napredek zaradi Abtronica.
Tudi midva z možem sva ga naročila. In moram povedat, da sva čisto zadovoljna, saj naprava res deluje in to točno tako, kot v knjigici, ki je priložena, piše. Nikjer nisem zasledila, da bi bila to naprava za hujšanje, ampak je le v pomoč za učvrševanje mišic. In noter je celo priporočena uporaba v kombinaciji z dieto in telesno vadbo.
Midva ga uporabljava približno teden dni in prvi rezultati so resnično že vidni in tudi čutiva, da mišice dejansko delajo. Res pa je to, da nisva ABTRONICA kupila z namenom, da bi shujšala, saj nama to hvala bogu ni potrebno, ampak le zato, da bi si ojačala določene skupine mišic.
Dragi bralci.Naprava Abtronic ni samo neučinkovita,ampak tudi škodljiva.Meni je poškodovala mišice in uničila življenje.Že 4 leta čutim bolečine v predelu trebuha in nog.Kdor to bere naj dobro premisli preden uporabi ta produkt.Če bi blo možno bi šel te ljudi tožit
LaHauteCouture napisal/-a:Joj pa tile treslaj naprave so meni takoooo glupe. Ne kupovat tega. Če hočeš shujšat v trebuh delaj trebušnjake, ja za lepo postavo se je treba potrudit.