Najlepši mi je tisti trenutek dneva, ko se ti ne mudi, ko maš res čas, da se umiriš, da si z ljudmi, ki jih maš rad! Kdaj je pa to? Hmmmm... čist odvisno od dneva!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Ančka napisal/-a:Najlepši mi je tisti trenutek dneva, ko se ti ne mudi, ko maš res čas, da se umiriš, da si z ljudmi, ki jih maš rad! Kdaj je pa to? Hmmmm... čist odvisno od dneva!
Se ne bi mogla bolj strinjat s tabo ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Čist odvisno od dneva - včasih si želim družbe najbližjih, spet drugič sem rada sama s seboj...Vsak trenutek dneva je drugačen in vsakega skušam izkoristiti tako, da se imam lepo.
Ančka napisal/-a:Najlepši mi je tisti trenutek dneva, ko se ti ne mudi, ko maš res čas, da se umiriš, da si z ljudmi, ki jih maš rad! Kdaj je pa to? Hmmmm... čist odvisno od dneva!
Se ne bi mogla bolj strinjat s tabo ...
Točno tko! Zadne cajte je ponavad pr men to jutro z kavo pa cigareto (tko k je Michael napisal) al pa zvečer nekje zuni z kolegicami)!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Jutranja kavica je moj vsakodnevni obvezen trenutek!
Uživam pa tudi na sprehodu s psom ob lepem vremenu, ko me sonček greje. To je res užitek na kvadrat.
trenutek dneva nastane zvecer, ko so vse obveznosti dneva mimo.. pa naj bo to trenutek pod tusem, pred spanjem, ali pa vecerna pijacka, ali pa priprave na zuranje itd...
ali pa jutranja/dopoldanska kavica z meni dragimi ljudmi